Hamilelik

Ama sormadi son regl
kese boyutu 3gun + - fark olarak sana haftanı soyler.5 haftalık demek 4+1 den 4+6 arası demek. 5+6 ya kadar 6 haftalıksın 1 haftada deger ınanılmaz farkeder. regl tarıhını her gırdıgımız hastanede doktorda kayıt zamanı alıyorlar sende neden almadılar anlamadım:) klomen tedavsı gorduysen halıyle catladıgı gune kadar bılınıyor olmalı :) ona gore ılıskı onerılıyor malum. catlama gununden sonra kac gun gectı? 5+6 ıcın 10000 bhcg ıyı bı rakam ama en azından yolk sac falan gorunmustur. klomen tedavısı yapan doktorunu ara ve konus derım ben . kac yumurtan buyumustu bakılmadı mı ıkız ucuz olma olasılıgını o buyuk yumurtalar da bellı eder. bakılmadı sanırım ona da . bı garıp olmus bu :)))

Hayir Ben kendim kullandim sadece kasim 3de kontrole gittim klomen dental bes gun sonra yumurtan var dedi sadece baska hic bisey demedi zaten 3 ve 8 yumurtlama donmimdi ve Ben 14 yaptim test cikmadi gec dollenme olabilir diye dusundum bekleyip regl gunum 22tekrar yaptim test cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…