• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması hamilelik

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

hilalbb1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
35
7
36
31
merhaba, erkek arkadaşım ile sürtünme yolu ile ilişkiye girdik, vajina içerisine herhangi bir temas olmadı ancak zevk suyu ve boşalma esnasında ki temastan 1 saat geçmeden ertes72 kullandım. Adet günüme 8 gün var ama bu ilaç etkili midir? Bi gebelik söz konusu olur mu?

merhaba, erkek arkadaşım ile sürtünme yolu ile ilişkiye girdik, vajina içerisine herhangi bir temas olmadı ancak zevk suyu ve boşalma esnasında ki temastan 1 saat geçmeden ertes72 kullandım. Adet günüme 8 gün var ama bu ilaç etkili midir? Bi gebelik söz konusu olur mu?
Anlattığın gibi ise imkansız canm bir mucize olmaz ise

Mucizelere inanırım :KK51:

vajına dısında sperm yasamaz. kısa surede ölur. vajına gırısıne bosalma olursa bazı durumlarda hamılelık olusur. zevk suyunda da sperm vardır evet hamıle bırakır lakın vajına ıcındeyken.. her yıl surtunmeydı bulaşıklıktı hamıle kalmaktan korkup stres yapıp buraya gelmek yerıne bu ısı korunarak yapmanız daha mantıklı ^^

Anlattığın gibi ise imkansız canm bir mucize olmaz ise
Canım eczanaye gittiğimde eczacı ella verdi sandım ama ertes72 olduğunu sonradan farkettim. Endişem ella daha kuvvetli bir ilaç olduğu için ertes72 kullanmak ne kadar doğru diye tereddütte kaldım

Canım eczanaye gittiğimde eczacı ella verdi sandım ama ertes72 olduğunu sonradan farkettim. Endişem ella daha kuvvetli bir ilaç olduğu için ertes72 kullanmak ne kadar doğru diye tereddütte kaldım
Zevk suyu vajinana temas etti mi? Egerki normal bir ilişki degl surtunme ise ve vajinana herhangi birşey bulasmadysa erkekde kendinden eminse birşey yoktur tereddüt etme bence

ellası erts ı farketmez 72 saat hapı dıye gecerler. ılıskının ardından kullanılması yuzde99 larda koruma saglarken 72 saatte yude 70 falan belkı o bıle deıl.

madem bu kadar telaşlanıyorsunuz sürtünmeden sevişin, bide öyle deneyin.

Zevk suyu vajinana temas etti mi? Egerki normal bir ilişki degl surtunme ise ve vajinana herhangi birşey bulasmadysa erkekde kendinden eminse birşey yoktur tereddüt etme bence
zevk suyu vajinaya temas etti ama boşalma esnasında vajina bölgesine herhangi bir temas olmadı. Yalnızca zevk suyu deydi canım

zevk suyu vajinaya temas etti ama boşalma esnasında vajina bölgesine herhangi bir temas olmadı. Yalnızca zevk suyu deydi canım
Birşey yoktur diye tahmin ediyor ve düşünüyorum. Ama bir mucize olarak sevk suyu ile biraz olsun boşalma yaşandıysa ihtimal olablr ama korkma bence birşey yok

Back