Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aile Planlaması hamilelik
- Konu Sahibi hilalbb1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsellik ertes72 #ella #norlevo gebelik ilişki
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Anlattığın gibi ise imkansız canm bir mucize olmaz isemerhaba, erkek arkadaşım ile sürtünme yolu ile ilişkiye girdik, vajina içerisine herhangi bir temas olmadı ancak zevk suyu ve boşalma esnasında ki temastan 1 saat geçmeden ertes72 kullandım. Adet günüme 8 gün var ama bu ilaç etkili midir? Bi gebelik söz konusu olur mu?
Zevk suyu ile hamile kalan varmı diye dinlemeye geldim
Zevk suyunun içerisinde de az miktarda da olsa döl olduğunu bilmiyorsunuz sanırım
- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Mucizelere inanırımmerhaba, erkek arkadaşım ile sürtünme yolu ile ilişkiye girdik, vajina içerisine herhangi bir temas olmadı ancak zevk suyu ve boşalma esnasında ki temastan 1 saat geçmeden ertes72 kullandım. Adet günüme 8 gün var ama bu ilaç etkili midir? Bi gebelik söz konusu olur mu?
- 7 Kasım 2019
- 5.673
- 1
- 5.318
- 198
vajına dısında sperm yasamaz. kısa surede ölur. vajına gırısıne bosalma olursa bazı durumlarda hamılelık olusur. zevk suyunda da sperm vardır evet hamıle bırakır lakın vajına ıcındeyken.. her yıl surtunmeydı bulaşıklıktı hamıle kalmaktan korkup stres yapıp buraya gelmek yerıne bu ısı korunarak yapmanız daha mantıklı ^^merhaba, erkek arkadaşım ile sürtünme yolu ile ilişkiye girdik, vajina içerisine herhangi bir temas olmadı ancak zevk suyu ve boşalma esnasında ki temastan 1 saat geçmeden ertes72 kullandım. Adet günüme 8 gün var ama bu ilaç etkili midir? Bi gebelik söz konusu olur mu?
- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
peki öyle olsunZevk suyunun içerisinde de az miktarda da olsa döl olduğunu bilmiyorsunuz sanırım
- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
- 258
Ama böyle birşey büyük bir mucize sankiMucizelere inanırım
Canım eczanaye gittiğimde eczacı ella verdi sandım ama ertes72 olduğunu sonradan farkettim. Endişem ella daha kuvvetli bir ilaç olduğu için ertes72 kullanmak ne kadar doğru diye tereddütte kaldımAnlattığın gibi ise imkansız canm bir mucize olmaz ise
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Henüz kıvılcım çıkamadıysa demek ki.Sevisseniz de rahatlasak. Yillardir surtunuyorsunuz, ne demekse!
Zevk suyu vajinana temas etti mi? Egerki normal bir ilişki degl surtunme ise ve vajinana herhangi birşey bulasmadysa erkekde kendinden eminse birşey yoktur tereddüt etme benceCanım eczanaye gittiğimde eczacı ella verdi sandım ama ertes72 olduğunu sonradan farkettim. Endişem ella daha kuvvetli bir ilaç olduğu için ertes72 kullanmak ne kadar doğru diye tereddütte kaldım
- 7 Kasım 2019
- 5.673
- 1
- 5.318
- 198
ellası erts ı farketmez 72 saat hapı dıye gecerler. ılıskının ardından kullanılması yuzde99 larda koruma saglarken 72 saatte yude 70 falan belkı o bıle deıl.Canım eczanaye gittiğimde eczacı ella verdi sandım ama ertes72 olduğunu sonradan farkettim. Endişem ella daha kuvvetli bir ilaç olduğu için ertes72 kullanmak ne kadar doğru diye tereddütte kaldım
- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Büyük mucizelerede inanırımAma böyle birşey büyük bir mucize sanki
- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
- 258
Henüz kıvılcım çıkamadıysa demek ki.
Kinetik mi, statik mi karar veremiyorlar herhalde. :/ Cikaramadiklari kivilcim bizim beyinleri yakiyor artik.
madem bu kadar telaşlanıyorsunuz sürtünmeden sevişin, bide öyle deneyin.
Gebelik ihtimali var mıdır? Acil
Kızlar merhaba. Benim 7 Ekim tarihinde sürtünme yoluyla ilişkim oldu, boşalma esnasında erkek arkadaşım geri çekildi ama vajina kısmına gelmediğinde emin olmadığımdan dolayı 2 saat içerisinde ella ertesi gün hapı kullandım ve 8 ekim tarihinde adet oldum. Bu ay ise 5 Ekim tarihinde yine adetimi...
www.kadinlarkulubu.com
kızlar yardımınıza ihtiyacım var
Herkese merhaba ilk önce, bilgisi iyi olan arkadaşlardan destek istiyorum. Benim Aralık ayında sürtünme yoluyla bir ilişkim oldu ve boşalma esnasında geri çekilme oldu. Her ihtimale karşı 24 saat dolmadan ella kullandım, ocak ayında idrar testi yaptım negatif çıktı ve Şubat 27’sinde de...
www.kadinlarkulubu.com
Kızlaaar bilginize ihtiyacım var
Herkese merhaba ilk önce. Benim aralık ayında bir ilişkim oldu ve orgazm esnasında geri çekilme oldu, 24 saat dolmadan ella kullandım. 3 kere test yaptım negatif, 2 kere betahcg değerine baktırdım 0.100 çıktı her ikiside. Normal de benim anemi rahatsızlığım var ama adetimde de çok gecikme...
www.kadinlarkulubu.com
zevk suyu vajinaya temas etti ama boşalma esnasında vajina bölgesine herhangi bir temas olmadı. Yalnızca zevk suyu deydi canımZevk suyu vajinana temas etti mi? Egerki normal bir ilişki degl surtunme ise ve vajinana herhangi birşey bulasmadysa erkekde kendinden eminse birşey yoktur tereddüt etme bence
1 saat geçmeden ertes72 saat kullandım canımmellası erts ı farketmez 72 saat hapı dıye gecerler. ılıskının ardından kullanılması yuzde99 larda koruma saglarken 72 saatte yude 70 falan belkı o bıle deıl.
Birşey yoktur diye tahmin ediyor ve düşünüyorum. Ama bir mucize olarak sevk suyu ile biraz olsun boşalma yaşandıysa ihtimal olablr ama korkma bence birşey yokzevk suyu vajinaya temas etti ama boşalma esnasında vajina bölgesine herhangi bir temas olmadı. Yalnızca zevk suyu deydi canım