Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar dün test yapmıştım testimde bundan daha silik bir cizgi cıkmıştı ve ayrıca bazen kasıklarımda yanmalar oluyor bu gün adettimin 5 günü gecikti biraz araştırmıştım kimyasal gebeleik falan okudum korktum acıkcası böyle bir dürüm yaşayan varmı
Kızlar dün test yapmıştım testimde bundan daha silik bir cizgi cıkmıştı ve ayrıca bazen kasıklarımda yanmalar oluyor bu gün adettimin 5 günü gecikti biraz araştırmıştım kimyasal gebeleik falan okudum korktum acıkcası böyle bir dürüm yaşayan varmı
Kan ver canım testin gayet belirgin çıkmış kimyasal gebelik beta hcg düzenli yükselmezse oluyor onun için de 2 gün ara ile kan veriyorsun degerine bakıp doktor sana söylüyor
Çok net cıkmış 2.çizgi. herkesin hamilelik belirtileri farklı hayırlı uğurlu olsun bence hemen gidin kan testi verin kimyasal gebelikte düzenli artış olmaz ve adet olunur arkasında.