Hamilelik

leylakperisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2020
7
1
1
25
İyi geceler herkese. Ayın 15inde erkek arkadaşımın yanına gideceğim için, 15inden önce 2 bardak maydanoz suyu içtim reglim ertelensin diye. ve sanırım işe yaradı reglim 20sinde geldi. (aslında normal düzenim 20si ama yazın ertesi gün haplarından dolayı düzensiz gelmeye başlamıştı) her neyse bu süre zarfında korunmadan birlikte olduk sorun olmayacağını düşünerek yumurtlama tarihi baz alarak.
ancak ayın 31inde mide bulantım başladı (önceki gün aç karnına ilaç içmiştim sonra çiğ köfte ve puding yedim o yüzden diye düşündüm)
ancak hala bulantım geçmedi 4.gün bugün ve çok moralim bozuk. gebelik testleri ya bozuk çıkıyor ya da sonuçlarından emin olamıyorum tekçizgi çıksa bile. Yarın doktora gideceğim. Lütfen yazar mısınız çok kötüyüm. Yardımcı olmak isteyen olursa gebelik testlerini daha detaylı bahsedebilirim.

Maydonoz suyu regli ertelemez, söktürür diye biliyorum. Çocuk istemiyorsanız korunmasız birliktelik yaşamayın lütfen. Ertesi gün haplarını da o kadar çok kullanmayın, senede en fazla iki defa kullanabilirsiniz. Size yazık değil mi hormonlarınızla oynuyorsunuz. Doğum kontrol hapı kullanın onun yerine bari. Aynı zamanda kondom da kullanabilirsiniz emin olmak istiyorsanız.
Kan testi size net sonucu verecektir.

ben maydanoz suyunu geciktirir diye biliyorum ama sıkıntım bu değil zaten. doğum kontrol hapını da 2 kere kullanmıştım bu arada çok da pişmanım.
Normalde korunuyoruz ama dediğim gibi sorun yapmadık bu seferlik.

Şu an sıkıntım yalnızca bulantımın olması birkaç gündür.

Teşekkür ederim size de.

Bulantı erken hamilelik belirtisi degildir canım ilerleyen haftalarda baslar o. Senin ki psikolojik olabilir veya dediğin gibi yedigin seyden kaynaklıdır

Ayın onbeşinde ve sonraki günlerde yaşanan ilişkiden şüpheleniyorsanız eğer bu kadar kısa sürede bulantı başlamaz. Çoğu gebelikte 6. Haftadan sonra başlıyor. Psikolojik bulantılar yaşıyor olabilirsiniz, midenizle alakalı bir problem olabilir. Doktorunuza görünüp hamile olmadığınızı öğrendikten sonra da bulantılarınız geçmezse midenizi kontrol ettirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…