- 4 Şubat 2020
- 7
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi leylakperisi
İyi geceler herkese. Ayın 15inde erkek arkadaşımın yanına gideceğim için, 15inden önce 2 bardak maydanoz suyu içtim reglim ertelensin diye. ve sanırım işe yaradı reglim 20sinde geldi. (aslında normal düzenim 20si ama yazın ertesi gün haplarından dolayı düzensiz gelmeye başlamıştı) her neyse bu süre zarfında korunmadan birlikte olduk sorun olmayacağını düşünerek yumurtlama tarihi baz alarak.
ancak ayın 31inde mide bulantım başladı (önceki gün aç karnına ilaç içmiştim sonra çiğ köfte ve puding yedim o yüzden diye düşündüm)
ancak hala bulantım geçmedi 4.gün bugün ve çok moralim bozuk. gebelik testleri ya bozuk çıkıyor ya da sonuçlarından emin olamıyorum tekçizgi çıksa bile. Yarın doktora gideceğim. Lütfen yazar mısınız çok kötüyüm. Yardımcı olmak isteyen olursa gebelik testlerini daha detaylı bahsedebilirim.
ancak ayın 31inde mide bulantım başladı (önceki gün aç karnına ilaç içmiştim sonra çiğ köfte ve puding yedim o yüzden diye düşündüm)
ancak hala bulantım geçmedi 4.gün bugün ve çok moralim bozuk. gebelik testleri ya bozuk çıkıyor ya da sonuçlarından emin olamıyorum tekçizgi çıksa bile. Yarın doktora gideceğim. Lütfen yazar mısınız çok kötüyüm. Yardımcı olmak isteyen olursa gebelik testlerini daha detaylı bahsedebilirim.