Hamilelik

Semaylmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
59
19
3
26
Hamilelikte sigara kullanan varmı biliyorum cok zararlı canım aşırı derecede çok istiyo yrdımcı olunhami

Evet çok zararlı.
Hep ciperden çektim. Hala çekiyorum sık sık bronşit oluyorum penisilin ile geçti ömrüm.
Annem malesef içmiş hamileyken.
Bence bırakabilirsen bırak.
Sonra anne de bebek de çekebiliyor.

Ekmek değil su değil arkadaşım içme sigara kimse için degil evlâdın icin.
Erken doğuma sebep, bebeğin gelismemesine sebep.
Kaldi ki şöyle düşün kendini küçük bir odaya kapat hic hava akimi olmayacam bolca sigara dumani verecekler iceri ve onu soluyacaksın sadece yapabilir miydin?
Sigara icersen evladina yapacagin da bu kapali alanda ona zehir enjekte edeceksin.

Ekmek değil su değil arkadaşım içme sigara kimse için degil evlâdın icin.
Erken doğuma sebep, bebeğin gelismemesine sebep.
Kaldi ki şöyle düşün kendini küçük bir odaya kapat hic hava akimi olmayacam bolca sigara dumani verecekler iceri ve onu soluyacaksın sadece yapabilir miydin?
Sigara icersen evladina yapacagin da bu kapali alanda ona zehir enjekte edeceksin.
Çok çok haklısın 😢 herşey benim elimde sonuçta içmemek

Ben de hamilelikten önce içiyordum . Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım benim de canım istiyor yalan yok . Ama hamile olduğumu öğrendiğim günden beri 1 tane bile içmedim . Kendini zehirleyebilirsin ama karnındaki çocuğa bunu yapmaya halkın yok onun seçme şansı yok olsa kesinlikle içmemeni seçerdi .

Ben de hamilelikten önce içiyordum . Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım benim de canım istiyor yalan yok . Ama hamile olduğumu öğrendiğim günden beri 1 tane bile içmedim . Kendini zehirleyebilirsin ama karnındaki çocuğa bunu yapmaya halkın yok onun seçme şansı yok olsa kesinlikle içmemeni seçerdi .
Haklısın 😢 cok kötü bi durum

Back
X