Hamilelik

Bak canım hersey Allahtan bunu düşün o ol derse oluyor o nasıp etmiceksz zaten alacak semdiden. Öyle düşünüp kendini etkileme bende 2 aylık hamileyim önce ya bisey olursa dedim sonra rabbim nasip etti o bilir iyisini dedim hep ve öyle düşünüyorum hayırlısı herseyin hakkimizda

Bende düşecek diye korkuyorum hatta tedavi görebilirim durum belli değil ama Allah nasip ettiyse kimse onu benden alamaz Allah nasip etmediyse karnımda olunca da alır kucağımda olsada alır her türlü alır yani kimsede birşey yapamaz

Bencede öyle biz 4 sene bekledik olmadı tup bebek yaptık oldu yeni yeni alışıyorum var diye ve rabbime sükür hersey yolunda pozitif olmak çok önemli

Hamileyim düşükten korkuyorum bu hissi yaşayan varmı yardım edin
Tabi ki yaşıyoruz bence hepimiz böyle korkulardayız. İlk ya keseyi göremezsem şimdi ya kalp atışını duyamazsam.. her gün başka bir tedirginlik var bende de.

Tabi ki yaşıyoruz bence hepimiz böyle korkulardayız. İlk ya keseyi göremezsem şimdi ya kalp atışını duyamazsam.. her gün başka bir tedirginlik var bende de.
Ben her ikisinide duydum gördüm ama şimdi 1 ay sonra gel dedi arada ağrım oluyor aceba diyorum yani normal bunlar kızlar ama bu kadar düşünmemek lazım

Ben her ikisinide duydum gördüm ama şimdi 1 ay sonra gel dedi arada ağrım oluyor aceba diyorum yani normal bunlar kızlar ama bu kadar düşünmemek lazım
Demek ki her sonraki doktor kontrolümüze kadar bir tedirginliğimiz olacak. Stres yapmamaya çalışmamız lazım.

Demek ki her sonraki doktor kontrolümüze kadar bir tedirginliğimiz olacak. Stres yapmamaya çalışmamız lazım.
Aynen canım ama insan aklına geliyor bende telkin ediyorum kendimi bisey olmaz hayırlısı olur diye öyle düşünelim hep

Ben de devamlı öyleyim zaten bizim elimizde olan bizim kontrolümüzde olan birşey değil hep öyle kendimi telkin ediyorum.
Zaten kızlar 10 haftadan sonra bebek artık ıce yerlesiyormus 12 haftada da risk kalkıyor ama sonunu Allah bilir tabıkı buda bir düşünce kaçar haftalık siniz

O aylarda hormonlar yüzünden iyice mide bulantısının arttığı söyleniyor. Allah yardımcın olsun Bugünlerde geçicek
Hayırlıca olsunda tek ben çekerim ne çok baktım hamile olanlara ne çok üzüldüm ne çok ağladım Rabbım hepsini unutturdu şükürler olsun olmayana nasıp etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…