Bak canım hersey Allahtan bunu düşün o ol derse oluyor o nasıp etmiceksz zaten alacak semdiden. Öyle düşünüp kendini etkileme bende 2 aylık hamileyim önce ya bisey olursa dedim sonra rabbim nasip etti o bilir iyisini dedim hep ve öyle düşünüyorum hayırlısı herseyin hakkimizda
[/Testte cıktı ama bayram tatilinden dolayı hastaneye. Gidemedim yarın sağlık ocagına gitmeyi düşünüyorum bide hastanede allttan kontrol ediolar görümcem alttan kontrol ettirme düşer dedi
Bencede öyle biz 4 sene bekledik olmadı tup bebek yaptık oldu yeni yeni alışıyorum var diye ve rabbime sükür hersey yolunda pozitif olmak çok önemliBende düşecek diye korkuyorum hatta tedavi görebilirim durum belli değil ama Allah nasip ettiyse kimse onu benden alamaz Allah nasip etmediyse karnımda olunca da alır kucağımda olsada alır her türlü alır yani kimsede birşey yapamaz
Tabi ki yaşıyoruz bence hepimiz böyle korkulardayız. İlk ya keseyi göremezsem şimdi ya kalp atışını duyamazsam.. her gün başka bir tedirginlik var bende de.Hamileyim düşükten korkuyorum bu hissi yaşayan varmı yardım edin
Ben her ikisinide duydum gördüm ama şimdi 1 ay sonra gel dedi arada ağrım oluyor aceba diyorum yani normal bunlar kızlar ama bu kadar düşünmemek lazımTabi ki yaşıyoruz bence hepimiz böyle korkulardayız. İlk ya keseyi göremezsem şimdi ya kalp atışını duyamazsam.. her gün başka bir tedirginlik var bende de.
Hayr bi sıkıntı yok 2 bucuk sendr düşünmüoduk yeni olduğu için hani içinde bi korku var kafamada takmak istemiorumNiye korkuyosun bi sıkıntımı var?
Demek ki her sonraki doktor kontrolümüze kadar bir tedirginliğimiz olacak. Stres yapmamaya çalışmamız lazım.Ben her ikisinide duydum gördüm ama şimdi 1 ay sonra gel dedi arada ağrım oluyor aceba diyorum yani normal bunlar kızlar ama bu kadar düşünmemek lazım
Aynen canım ama insan aklına geliyor bende telkin ediyorum kendimi bisey olmaz hayırlısı olur diye öyle düşünelim hepDemek ki her sonraki doktor kontrolümüze kadar bir tedirginliğimiz olacak. Stres yapmamaya çalışmamız lazım.
Ben de devamlı öyleyim zaten bizim elimizde olan bizim kontrolümüzde olan birşey değil hep öyle kendimi telkin ediyorum.Aynen canım ama insan aklına geliyor bende telkin ediyorum kendimi bisey olmaz hayırlısı olur diye öyle düşünelim hep
Allah hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin olmayanlara versin hamilelerin duası kabul olurmuşAynen canım ama insan aklına geliyor bende telkin ediyorum kendimi bisey olmaz hayırlısı olur diye öyle düşünelim hep
Korkma korktugub basina gelir derler ya cok dogru.bende bisey olur diye cok korkuyodum oldu ve kürtaj oldum.iyi düsün iyi olsun.Hayr bi sıkıntı yok 2 bucuk sendr düşünmüoduk yeni olduğu için hani içinde bi korku var kafamada takmak istemiorum
Zaten kızlar 10 haftadan sonra bebek artık ıce yerlesiyormus 12 haftada da risk kalkıyor ama sonunu Allah bilir tabıkı buda bir düşünce kaçar haftalık sinizBen de devamlı öyleyim zaten bizim elimizde olan bizim kontrolümüzde olan birşey değil hep öyle kendimi telkin ediyorum.
Tamam canım hep hayırlısını istiyorumKorkma korktugub basina gelir derler ya cok dogru.bende bisey olur diye cok korkuyodum oldu ve kürtaj oldum.iyi düsün iyi olsun.
Ben 6+4deyim daha. Senin?Zaten kızlar 10 haftadan sonra bebek artık ıce yerlesiyormus 12 haftada da risk kalkıyor ama sonunu Allah bilir tabıkı buda bir düşünce kaçar haftalık siniz
Bizde 8+3 olduk canım sukur ama çok kötüyum sürekli kusuyorum afedersinBen 6+4deyim daha. Senin?
O aylarda hormonlar yüzünden iyice mide bulantısının arttığı söyleniyor. Allah yardımcın olsunBizde 8+3 olduk canım sukur ama çok kötüyum sürekli kusuyorum afedersin
Hayırlıca olsunda tek ben çekerim ne çok baktım hamile olanlara ne çok üzüldüm ne çok ağladım Rabbım hepsini unutturdu şükürler olsun olmayana nasıp etsin RabbimO aylarda hormonlar yüzünden iyice mide bulantısının arttığı söyleniyor. Allah yardımcın olsunBugünlerde geçicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?