Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın başka bir marka ile tekrar dene yine silikse hamilesindir cnmkızlar selam ben 6gündür adet olmadım test yaptım negatif çıktı bugün tekrar yaptım silik cıktı sizce durum nedir psikolojikmi yoksa gercektenmi var anlayamadım yardımcı olurmusunuz
Hayırlı olsun canım cıktıysa bence vardır. Sabah ilk idrarla tekrarla ister. Yada en garanti kan testikızlar selam ben 6gündür adet olmadım test yaptım negatif çıktı bugün tekrar yaptım silik cıktı sizce durum nedir psikolojikmi yoksa gercektenmi var anlayamadım yardımcı olurmusunuz
Test resmini yükleseniz ona göre yardımcı olmaya çalışsak :)kızlar selam ben 6gündür adet olmadım test yaptım negatif çıktı bugün tekrar yaptım silik cıktı sizce durum nedir psikolojikmi yoksa gercektenmi var anlayamadım yardımcı olurmusunuz
Canim once vajinusmusu tamamen yen sonra bebek nasip eder Allah insallah .Ben de onceden senin durumundaydim .Simdi hamile kalsan bile vajinusmustan dolayi hamilelik burnundan gelir .Ben su an cok rahatim vajinal muayene olabiliyorum. Dogumdan korkmuyorum mesela .Hangi duzeydesin bilmiyorum ama psikolojik destekle kökten kurtulmani tavsiye ederim.Merhaba kadınlar kulübüne yeni katıldım öncelikle daha kullanmayı bilmedigim icin dogru yerde miyim bilmiyorum rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bi bebeğim olmasını eşim de ben de çok istiyoruz 8 aylık evliyiz ve 2 aydır korunmuyoruz son adet tarihim 6 mart ve 29 gunde bir adet oluyorum 13 15 16 17 18 ve son olarak 20 mart yani dün gece korunmasız ilişki yaşadık suan adetime 9 gün var ayrıca vajinusmus dışında herhangi bir sağlık problemim yok acaba benim gibi olup da hamile kalaniniz var mi çok merak ediyorum ve bu konuyu aşırı derecede kafaya takiyorum
Oluşur ancak sen je kadar az kasilirsan spermler o kadar ileri gider .Ayrica senden gelen sıvı da spermlerin iletilmesine yardimci olur .Sadece hamilelik icin degil cinsel hayat icin yenmeyi düşün .Afilim92 vajinal muayene olabiliyorum ondan korkmuyorum iki defa oldum da fakat ilişki sırasında kasılma oluyor ileri seviyede degilim elhamdülillah parmak egzersizi de yapiyorum ama yine de iliski sırasında olmuyor. Bu şekilde gebelik oluşmaz mı
İkinci bir Dr a görün mutlaka kalp atısı varmıydı bnde 8. Haftada oldm kürtaj ama bnm bebeğimin kalp atısı yoktu ve haftasına göre çok küçüktü 2 Dr da alınması lazım dedi öyle alındı mutlaka başka bir Dr a daha görün ve 8. Haftayı bekle derimMrblar. Ben 7 haftalık hamileyim daha doğrusu hamile idim. 3 gün önce çok hafif leke gördüm ve ertesi gün doktora gittim bana bebeğimin hiç gelişmediğini ve yaşamadığını söyledi doktor. Kürtaj yapmak istedi.ama ben bebek çok küçük diye beklemek istedim kalbi atar umuduyla.ne yapmalayım .
Bebeğim bana bi zararı okur mu peki canımİkinci bir Dr a görün mutlaka kalp atısı varmıydı bnde 8. Haftada oldm kürtaj ama bnm bebeğimin kalp atısı yoktu ve haftasına göre çok küçüktü 2 Dr da alınması lazım dedi öyle alındı mutlaka başka bir Dr a daha görün ve 8. Haftayı bekle derim
Kalp atmuyordu canım. Bana göre 7 haftalık ama doktor 6 dedi
Yaa (( çok üzülüyorum resmen depresyona giriyorum tabi takdir Rabbimin. Ama çok zor yaAyni sorunu yaşadım geçen yıl. Kalp atışı diye gittim, kürtaj dedi doktor. İkinci doktora gittim, o da aynısını söyledi. Kürtaj da olabilirsin, kendi düşmesini de bekleyebilirsin dedi. Zaten vücut yabancı madde olarak algılar ve atar dedi. Ben de 8. haftada kürtaj oldum. Yanı sana zararı olmuyor, daha çok küçük olduğu icin. Geçmiş olsun canim
Aynen cnm bana da Dr dedi sana zararı olmaz ama durmasının anlamını yok diye başka bir Dr a daha git ama mutlaka oda aynı şeyi söylerse olursun mutlaka araştırma yaptır 2. Oluyorsa benm daha yeni 1 ay bile olmadıYaa (( çok üzülüyorum resmen depresyona giriyorum tabi takdir Rabbimin. Ama çok zor ya