• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

yasocapar35

Evli Mutlu
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
36
29
3
28
Merhaba ben 16 şubat düşük yaşadım şuan 7 ay oldu hamile kalamıyorum hep adetim gecikme yaşadığımda gebemi kaldım diye düşünüyorum test yapiyorum negatif sonuç aliyorum eşimde bende çocuk çok ıstiyoruz ama hamile kalamıyorum aceba düşük yaşayıpta tekrardan hamile kaldinizmi :(:KK43:

Ovulasyon testi alsana canım..
Hamile kalmana yardımcı olur muhtemelen adet düzensiZliğinden dolayı yumurtlama günün değişebilir belki. Ovulasyon testiyle yumurtlama gününü yakalarsın,ilişkiye girersin iki gün üst üste sonra beklersin :)

Merhaba ben 16 şubat düşük yaşadım şuan 7 ay oldu hamile kalamıyorum hep adetim gecikme yaşadığımda gebemi kaldım diye düşünüyorum test yapiyorum negatif sonuç aliyorum eşimde bende çocuk çok ıstiyoruz ama hamile kalamıyorum aceba düşük yaşayıpta tekrardan hamile kaldinizmi :KK43::KK43:
Ben bu sene 1nisanda 10 haftalık bebegimi düşük yaptim hatta içerde sıvı kalmış falan dediler 2 kere adet oldum 3.de yine hamileyim gayet sağlıklı bu hafta cinsiyetini ogrenicem hatta

Merhaba ben beta hgc testi yaptirdim degerim 2565 cikti kese cok kucukmus daha 2-3mm felan sizce bu deherde dis geleblik sansi varmi
Ovulasyon testi alsana canım..
Hamile kalmana yardımcı olur muhtemelen adet düzensiZliğinden dolayı yumurtlama günün değişebilir belki. Ovulasyon testiyle yumurtlama gününü yakalarsın,ilişkiye girersin iki gün üst üste sonra beklersin :)

Merhaba 32 yasindayim...ikinci çocuğumuz olsun çok istiyoruz...ilk denememizde 17 eylül de düşük yaptım maalesef... sadece 1 ay korunduk...bu ay olmadi...inşallah nasip diğer aylar diyoruz...özel uygulamalariniz var mi??folik asit kullaniyorum ayni zamanda...

Merhaba ben birsey sorucam cevap verin lütfen adetim 6 gun gecikti ve test yaptım negatif cıktı sizce hamilelik varmi geçen haftadan cumartesi günuden mide bulantısı yaşadım hala ara sıra oluyor ve sol kaşık batmalar oluyor ağrı oluyor adet belirtisi yok hamile kalmak istiyorum lütfen varmidir gebelik allah'ım herkeze sağlıklı çocuk nasip etsin amin

arkadaşlar bir şey soracağım bende normalde polikistik over teşhisi koydular . adetin 3. günü hormon testi yaptırdım doktorum normal dedi bir sorun yok dedi zaten polikistik over de fazla gelişmemiş . bana klomen verdi adetin 3. günü itibaren 5 gün kullandım ve yumurta gelişimi var mı diye gittim normalde 16mm ve 20mm arasında olması lazımmış benim 14 dü cumartesi günü yeniden gittim 16 mm dedi sizce hamile kalabilirmiyim birde sol yumurtalığımın olduğu yerde gelişen yerde yani ağrı var arada kramp giriyor acaba bu döllendiği için mi yoksa yumurta gelişi olduğundan mı ??

Yumurtlama gunlerini takip ederek kalabilirsiniz allah isteyen herkese nasip etsinn benimde 4. Aya gircez insallah

Back