Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

cnm herşeyin çaresi var düzelcek moralini yüksek tut.ben çıkıyorum banyo yapıcam cnmöptüm sizi

melisammmmmmmm

cnm herşeyin çaresi var düzelcek moralini yüksek tut.ben çıkıyorum banyo yapıcam cnmöptüm sizi

melisammmmmmmm

tmm canım benim sağolsın aman dikkat et üşütme sakın hayırlı geceler öpüyorum bende çıkyıorum görüşürz melisam gitti zati yarın görşüüz melisammmmmm moonummm

günaydın herkese herksler yok ama gelen olur inş ben doktora gidicemde haber edeyim dedim gerçi süt öyle gelmiyo gibi de bilmiyorum yinede gideyim diyorum işte haber ederim gelince görüşrüz

Gunaydınnn elifim geçmiş olsun cnm bnm üzülme bak şimdi herşey düzelecek înş haber vermeyi unutma cnm bekliyorummmm

melisam derya çok tatlıdır konuştunuzmu doğum şeklini peki ne diyor

canım ben yaklasık ne zaman doguururum dedım o da sezeryan sa su tarih normalse su tarih dedi demedi ole normal ol falan dıye. ben sezeryana gore soleyin annem gelcek o zamana dedim.
ole konusma olmadı yanı.

kızlar geldim kevserim sağolsın canım benim gittim doktor baktı görünümde birşey yok iltihabı atıyo dedi ilaç yazdı dedimki sürekli emerek nasıl olur yeterince emmemiştir dedi fazla süt olunca boşalmazsa tıkanır sağ emmediğinde içir dedi boşa gittim zati geçiyodu ekstra birşey olmadıki:26::26::26:

gelen yok çıkıyorum bende çok uykum var yorgunum oğlum uyumuşken uyurum belki görüşürüz

Kuzucuk ozledik be seni demwk cantani haxirlafin he
Ben daha cantaya koyacqklsrimi almafim yaa
Yormq kendini dip bucak girme temizlige
Dogumun belli oldumu
Gece niye uyuyamiyosun canim

ah melisam bende çok özledim sizi sorma.çantam hazır değil sadece koyacaklarım hazır,yıkama ütü işleriyle uğraşıyorum.pedime kadar aldım.benim için çanlar çalıyo sanki bebeğim.sona yaklaşıyorum galiba doğum belli değil.salı randevum var,bakalım ne diycek.
gece her saat tuvalete kalkıyorum.su içmiyim diyorum yatmadan içim yanıyo.yan yatıyorum yanlarım ağrıyo,sırt üstü uyumak mümkn değil.kollarımda ödeme bağlı bir ağrı başladı meret uytmuyo.öldüm bittim sabretmekten.çıldırıcam.bebişimin tekmeleri canımı çok yakıyo.adım atsam düşcek sanki.okadar basıyoki aşağıya yürüyemiyorum eve hapsoldum resmen. böyle bitanem.lütfennnnn hazırlıklarını bitirmeye çalış.en iyi zamanların.maşallah sen iyisin benden ama yinede tedbirli ol canım.çok stresli ,yetişmiycek falan sanıyo insan

canım arkadaşım geçmiş olsun.giremediğim için sendende uzk kaldım.önce sakin ol elif,ağlayıp yıpratma kendini.herşeyden önce sana yazık.bi çaresi var her durumun biliyosun.o koyu renkteki süt iltihaplıysa eğer acıdır.rengide ondan bulanık sanırım.o sütü aliye verme sakın.sağ ve at.eğer iltihap varsa ilaçta başlanması gerek biliyosun. alinin ayında bir bebek 1 öğünde isterse 150 200 cc süt çer.ama bu 5 saat aralıklarla falan.daha sık içerse daha az ister.10 dk emmesi değil,aktif emmesi önemli.eğer memede uyuklamıyosa güçlü çekiyosa 5 dk bile emse yeter derdi doktorlarımız.oğlun ufak değil.aç kalmasından korkma.acıktıkça ağlayacaktır zaten.mamayı sevmiyo olsa bile alışır en son çare.herkes emziremiyo biliyosun.belki ben hiç emziremiycem.Allah sağlık nasip etsin gerisi boş.canım benim güçlü ol,umursamaz ol biraz.öptüm çok.

öyle deme kuşum boşa olurmu hiç içimiz rahatladı.seninde tabi.bak iltihap akmıyomuş memeden.bu iyi haber.sen moonun söylediği gibi bi pompa al elif hayatın değişir valla.çok pratik.öncede söylemiştim sana hatırlıyosan.medelanınkiler çok iyi.ama eletrikli olanları,pillede çalışıyo hem.biz hastanede bile onu kullanıyoduk.kiralama bile yapıyolar araştır netten canım.kendinii yıpratma ilacıda iç emi.

elifim sağlık haberlerini bekliyorum cnmm nerde kaldınnnn

elif nerdesin be ya merak ettim yavrum

canım benim cann sağolsun iyisin yaaa kuzum vallaha seni çok düşünüyorum günlerin sağlıkla geçtikçee bende seviniyorum papatyam kuzum çok şükür geçti ama emmede sıkıntı çekiyoruz çünkü sıpa canı ne zaman isterse o zaman emiyo e alışık olmadığımdan tabiki zoruma gidiyo hep emsin diyoeum ama büyüdükçekendi isteidkçe emicek bunuda biliyorum ama kabullenemiyorum her dk emsin istiyorum mamaı almazdı ama dün aç kalınca aldı tabi ne oyunlarla çok zorşukla yeidrdim eli mecbru ne yapıcak yiyicek inş sende emzirisin papatyam Allahın izniyle emzirmek başka birşey rabbim inş en azıondan 6 ay herkese emzirmeyi nasip etsin cnaım benim
yaa kuzum hastane uzak ve alilimi sokak istwmiyorum ortama ama el mecbur gittik pompalaraa bakıyorumda çok pahalı yaaa ne bileyim iyi diyosunuz diyede almk istiyorum ama fiyat malum papatyam ilaç alıoyrum ki doktorumda verdi bugün devam eicem artık:26:
elifim sağlık haberlerini bekliyorum cnmm nerde kaldınnnn
kuzum birşey demedi doktor sütün çpk olmasından kaynaklarır emzir emmezsede falzalığı sağ mutlaka dedi ilaç verdi, işte mooncuğummm çok şükür geçti ama oğlış çok huzursuz emmeyide kendi isteidkçe emiyo bücür :44::44:
elif nerdesin be ya merak ettim yavrum

canım benim kusuruma bakma oğlum çok huysuz nedense durmuyo uyumuyo emmiyo kendi isteyince emiyo uyuyo canıma okudu bugün şimd bile ağlıyo babasında zor duruyo baakyım dedim öylee

şimdilik çıakyımda kızalr uytayım da gelirim iş yinee durmuyo ağlamsın yavrummm

şimdilik çıakyımda kızalr uytayım da gelirim iş yinee durmuyo ağlamsın yavrummm

cnm tanıdığın birinde varsa ödünç al poımpayı ilaçlarını kullan geçmiş olsun cnm.3-4 ay daha emsinde sonrası ek gıda almaya başlıcak zaten

şekerler nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır...eşimle beraber istanbula geldik uçaktan az önce indik annemlere sürpriz yapacazzzzz...normalde bu saatte 7 rüya gören ben heyecandan duramıyorummmmmmm hepinizi öptüm çookkkkkkkk

kıslar gunaydın nasılsınız bakıyım. kimseler yok ama gelen okur elbet.
oh be hele sukur yaz geldi artıkın .
içim kıpır kıpır super gidiyo havalar artık
hazıranada bişi kalmadı abaaaaaaaaaaaaaaaaaa tutusmaya devam ediyorum.

kıs sen nerelerdesin nıye hiç ugramıyosun ttopige
iyi yapmıssınız canım anacıgın nasıl sevinmiştir süprize.
nasılsın iyimisin neler yapıyosun en son spor yapıyodun :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…