Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Amann canim ckiyo ama olsunhareket iluyo bana
Kis
Iltihaplandimi gogsun nedir bi doktora gitsene gulum ya alis sutten kesilmeden ihmal etme canoo

Iyi aksamlar nasilsiniz bakiyim
Ben bgun bi 5 saat kafar nisantasinda dolastim oldum amw yorgunluktqn
Gunes cqrpti sqnirsam nqdil bi bas agrisi anlatamam yeni yeni
Kendime geldim
melisam okadar ayakta kalma doğuruverirsin he benden söylemesi

cnm sanıırm iltihap tandır dr git cnmcım mama ver bakalım biraz aptamil veya sma dene

Tamam ayisigim hqbrkerde gosterdiydi yolda yururken pat diye bebdi cikiyo kameraya wlis biri
Bende cikqrim bskwsiniz o kadar kolay olsa dogum keskem
Elifim uzulme aglams canimya bak sutun kesilie sakin ol yarinda hemen eiktora git arti

Amann canim ckiyo ama olsunhareket iluyo bana
Kis
Iltihaplandimi gogsun nedir bi doktora gitsene gulum ya alis sutten kesilmeden ihmal etme canoo
Allah korusun melisam kesilmesin korkuoyrumda yarın gşşcem eğer düzelmezse
melisam okadar ayakta kalma doğuruverirsin he benden söylemesi

cnm sanıırm iltihap tandır dr git cnmcım mama ver bakalım biraz aptamil veya sma dene

mama verdim zaten zorla oyunlarla 30 cc verdim sonra yine derken gün içinde toplsmda 90 cc içti gündüz 2 de bir kere emdi birde abnyoya girdim masaj yaptım sağdım çıkınca emdi ama o biriken koyu renkte moonum şimdide sağdım kaşıkla uyku arasında içiyo birşey sorucam acaba bu bebişler bir emmede kaç cc emiyolardır mesela benimkinin en iyi emmesi 10 dk daha azı 5 dk ne kadar meiyodur acep:26:

elifim cc olarak bilmemde 15 dakka emmesi yeterli cnm.sütün dolu dolu geliyorsa yetiyordur aç olsa ağlar cnm benimki 15 dakka emer açker doyar ama memede uyurken bazen yarımsaat tutar ağzında yalancı meme gibi.

Tabi allah kotudun elifim daha cok kucuk alidimix
Ama bi kac gundir gogsunde dirun var ihmal ediyosun bi tsnem

Bqk kwndi kendine nazaron degdi he sit edin yagli dedin
Duzerlir gulum uzulme sen.

elifim cc olarak bilmemde 15 dakka emmesi yeterli cnm.sütün dolu dolu geliyorsa yetiyordur aç olsa ağlar cnm benimki 15 dakka emer açker doyar ama memede uyurken bazen yarımsaat tutar ağzında yalancı meme gibi.

benimki 15 dk hiç emmedi ama moonum dolu içiyo sağ tarafı yutkunuyo böylepeş peeşe öyle emincede 3 saat gece uyanmıyo ama memmiyosa saat başı demekki o şekl,de doyuyo ama şimdi emmiyo arkadaş sağıyorum sağıyorum yine ekşi gibi solda birşey yok tatlı çiğ köfteden olsa orasıda öyle olurdu dimi demkeki iltihap akıyo ilaçlar mı çözdürdü devam etsem mi ilaca sence onun zararı olurmu:26:

bence sen genede dr git elifim sende çok sık memişlerde sıkıntı oluyor

ee melisam derya hn nasıl heyecan varmı göbüş büyüdümü

Tabi allah kotudun elifim daha cok kucuk alidimix
Ama bi kac gundir gogsunde dirun var ihmal ediyosun bi tsnem

Bqk kwndi kendine nazaron degdi he sit edin yagli dedin
Duzerlir gulum uzulme sen.

sanırım öyle oldu melisam nasıl züülüyorum bilsen ağlamaktan dermanım kalmadı gözelirm kapanıyo gece ne yapıcam şimdi diye hele kuuzmu görsen yanağına birşey değse meme diye saldırıyo amamyıda yemekten saymıyo ki arkadaş ille emecek ne yapıcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

doyuyordur demkki cnm.yok iltihap sökülüyordur sana bu ilacı dr verdiyse devam et.

bence sen genede dr git elifim sende çok sık memişlerde sıkıntı oluyor

ee melisam derya hn nasıl heyecan varmı göbüş büyüdümü

Cwnimcm deradan cok memnunum bi denem sqolasin tavsiyen icin
Tutusma derecesindeyim odum kopuyo dogumdwn normwlnden amma heheyttt
Ben onun stresine gelemembacilar sezeryanla isi bitireceummmm insallah:))

ağlama cnm hepten kesicen sütüsol gögsünü sağ birdaha ver cnm bence sen elektirikli pompa al medalanınki güzel iyi bir sağ memeni emer sonra

doyuyordur demkki cnm.yok iltihap sökülüyordur sana bu ilacı dr verdiyse devam et.

evet doktorum vermişti moonum ama bunun için değil doğumda vermişti gitsemvereceğide bu diye bunu kullandım ama omadı yarın gidicem başka ylu yok ay çok sağolsın canım benim tşk ediyorum

melisam derya çok tatlıdır konuştunuzmu doğum şeklini peki ne diyor

ağlama cnm hepten kesicen sütüsol gögsünü sağ birdaha ver cnm bence sen elektirikli pompa al medalanınki güzel iyi bir sağ memeni emer sonra

eşimde diyo öyle onuda kırıdm zaten bağırdım yemketyken bende yemeidm onunda boğaına dizdim aldım önünden tabakalrı gittim attım mutfağa sonrada girdim odaya ağşadım kapıyıda kilitleidm geldi canım aç yapma sütün gidecek diye açmadım oda oğlışumu getirdi dayanamdım açtım öpüştük koklaştık ama ben nasıl ağlıyorum hem onu kırdığım için heme bu durum için elimde değil yasaa bilmiyorum ki nasıl olucak :26:

elifim yarın hemen git dr

sabır ve bol dua et cnm düzelicek senin sağlığın önemli bebişin sana ihtiyacı var öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…