hoşgeldiniz kızlar melisam neden o kadar gezdinki zararlı sana biliyosun dinlenmişşindir ama yinede çok kalmışşın ayakta dikkat et kendine bakmoonum birşey diyicem bu sağ göğsümden bulanık süt koyu sarımı desem kahvemi desem geliyo tadıda tuzlu gibi sende nedir emmiyo oğlum ağlamaktan halim kalmadı dayanmıyorum soluda emmiyo o tatlı ama nedne böyledir bilgin varmı
melisam okadar ayakta kalma doğuruverirsin he benden söylemesiIyi aksamlar nasilsiniz bakiyim
Ben bgun bi 5 saat kafar nisantasinda dolastim oldum amw yorgunluktqn
Gunes cqrpti sqnirsam nqdil bi bas agrisi anlatamam yeni yeni
Kendime geldim
hoşgeldiniz kızlar melisam neden o kadar gezdinki zararlı sana biliyosun dinlenmişşindir ama yinede çok kalmışşın ayakta dikkat et kendine bakmoonum birşey diyicem bu sağ göğsümden bulanık süt koyu sarımı desem kahvemi desem geliyo tadıda tuzlu gibi sende nedir emmiyo oğlum ağlamaktan halim kalmadı dayanmıyorum soluda emmiyo o tatlı ama nedne böyledir bilgin varmı
Allah korusun melisam kesilmesin korkuoyrumda yarın gşşcem eğer düzelmezseAmann canim ckiyo ama olsunhareket iluyo bana
Kis
Iltihaplandimi gogsun nedir bi doktora gitsene gulum ya alis sutten kesilmeden ihmal etme canoo
melisam okadar ayakta kalma doğuruverirsin he benden söylemesi
cnm sanıırm iltihap tandır dr git cnmcım mama ver bakalım biraz aptamil veya sma dene
Allah korusun melisam kesilmesin korkuoyrumda yarın gşşcem eğer düzelmezse
mama verdim zaten zorla oyunlarla 30 cc verdim sonra yine derken gün içinde toplsmda 90 cc içti gündüz 2 de bir kere emdi birde abnyoya girdim masaj yaptım sağdım çıkınca emdi ama o biriken koyu renkte moonum şimdide sağdım kaşıkla uyku arasında içiyo birşey sorucam acaba bu bebişler bir emmede kaç cc emiyolardır mesela benimkinin en iyi emmesi 10 dk daha azı 5 dk ne kadar meiyodur acep:26:
elifim cc olarak bilmemde 15 dakka emmesi yeterli cnm.sütün dolu dolu geliyorsa yetiyordur aç olsa ağlar cnm benimki 15 dakka emer açker doyar ama memede uyurken bazen yarımsaat tutar ağzında yalancı meme gibi.
Tabi allah kotudun elifim daha cok kucuk alidimix
Ama bi kac gundir gogsunde dirun var ihmal ediyosun bi tsnem
Bqk kwndi kendine nazaron degdi he sit edin yagli dedin
Duzerlir gulum uzulme sen.
benimki 15 dk hiç emmedi ama moonum dolu içiyo sağ tarafı yutkunuyo böylepeş peeşe öyle emincede 3 saat gece uyanmıyo ama memmiyosa saat başı demekki o şekl,de doyuyo ama şimdi emmiyo arkadaş sağıyorum sağıyorum yine ekşi gibi solda birşey yok tatlı çiğ köfteden olsa orasıda öyle olurdu dimi demkeki iltihap akıyo ilaçlar mı çözdürdü devam etsem mi ilaca sence onun zararı olurmu:26:
bence sen genede dr git elifim sende çok sık memişlerde sıkıntı oluyor
ee melisam derya hn nasıl heyecan varmı göbüş büyüdümü
sanırım öyle oldu melisam nasıl züülüyorum bilsen ağlamaktan dermanım kalmadı gözelirm kapanıyo gece ne yapıcam şimdi diye hele kuuzmu görsen yanağına birşey değse meme diye saldırıyo amamyıda yemekten saymıyo ki arkadaş ille emecek ne yapıcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
doyuyordur demkki cnm.yok iltihap sökülüyordur sana bu ilacı dr verdiyse devam et.
ağlama cnm hepten kesicen sütüsol gögsünü sağ birdaha ver cnm bence sen elektirikli pompa al medalanınki güzel iyi bir sağ memeni emer sonra
eşimde diyo öyle onuda kırıdm zaten bağırdım yemketyken bende yemeidm onunda boğaına dizdim aldım önünden tabakalrı gittim attım mutfağa sonrada girdim odaya ağşadım kapıyıda kilitleidm geldi canım aç yapma sütün gidecek diye açmadım oda oğlışumu getirdi dayanamdım açtım öpüştük koklaştık ama ben nasıl ağlıyorum hem onu kırdığım için heme bu durum için elimde değil yasaa bilmiyorum ki nasıl olucak :26:
inş gidicemm moonum yaa böyle olmıycak vallahaelifim yarın hemen git dr
sabır ve bol dua et cnm düzelicek senin sağlığın önemli bebişin sana ihtiyacı var öyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?