Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Selam kızlar. K bakmayın gelemiyorum ya cdı kızım gunduzlerl uymuyor bide yrın değil haftaya çarsamba kuran olutucam. Cadı kizim uyandi emmedi simdi sallliyorum gulucukler atiyor

allah yardımcın olsun elifim ılık su ile yıkarken masaj yap sağ memişi ilaç yoksa dr git

melisam aynen devam fatih oyun peşinde artık sıkılıyor hemen hep bişilerle uğraşcak:16::16::16::16:
Amin moonum yaaa duş aldım masaj yaptım sağdım emiyorda emzirdikçe rahatlıyorum ama ağrı çok oluyo malesef sürekli emdiği taraf nasıl mastit oluyo hiç anlamıyorum:44::44::44::44:
Selam kızlar. K bakmayın gelemiyorum ya cdı kızım durmuyor bide yrın değil haftaya çarsamba kuran olutucam. Cadı kizim uyandi emmedi simdi sallliyorum gulucukler atiyor

a.slm kevserim nerelerdesin yahu bir haber edivr kuzum merak ettim çok:26::26::26::26::26:

elifim gögsun mu agrıyo canım ya devamlı emdigi gögüsmü cokmu yüklendiniz tek taraflı neden oldukı acep. bi doktora git istersen canım ya.
o dedigin hastalık sut kanallarının tıkanmasıyla olmuyomu . :44::44:
kuzucuk nasıl ordan emıyokı o zaman.:26::26:

günaydın melisam ne yapayım oğluşu altını açıp salıverdim o aradada süpürge yaptım sen nasılsın

bende iyiyim canım ya camasır attım makınaya onu bekliyorum bitmesini asayım bakkona hazır güzeşliyken hava. alişin makl meydanda he kıs işemesin saga sola:1::1::1::1:
elifim ya alişe hangi marka bezi alıyosun biraz stok yapsakmı dıyorum ya iki ay kaldı gerci ya.

bende iyiyim canım ya camasır attım makınaya onu bekliyorum bitmesini asayım bakkona hazır güzeşliyken hava. alişin makl meydanda he kıs işemesin saga sola:1::1::1::1:
elifim ya alişe hangi marka bezi alıyosun biraz stok yapsakmı dıyorum ya iki ay kaldı gerci ya.

heee sormaa kuzum mal meydanda ama gydiridm yok işemez balım işersede işesin amannn ne edem :1::1::1::1::1::1:melisam ben ilk prima yeni bebek aldım sonra premium care dışında kullanmadım geçenlerde primanın dev paketi indirimdeymiş eşim almış kuzum ama preima premium care en iyisi

heee sormaa kuzum mal meydanda ama gydiridm yok işemez balım işersede işesin amannn ne edem :1::1::1::1::1::1:melisam ben ilk prima yeni bebek aldım sonra premium care dışında kullanmadım geçenlerde primanın dev paketi indirimdeymiş eşim almış kuzum ama preima premium care en iyisi

prımanın yesilimi beyazımı oluyo o kuzum. hangisi daha uygun fiyat olarak

prımanın yesilimi beyazımı oluyo o kuzum. hangisi daha uygun fiyat olarak

beyazı kuzum ve pahalı ama iyisi bak prima yeni bebek 86 lısı 24-25 tl civarı ama ben 2 numara kullandım zaten numarası büydükçe fiytat artıyo kusuruma bakma melisam oğluş ağladı gözünden yaş geldi resmen korktum biryerinimi acuttum diye:14::14::14:

elifim gögsun mu agrıyo canım ya devamlı emdigi gögüsmü cokmu yüklendiniz tek taraflı neden oldukı acep. bi doktora git istersen canım ya.
o dedigin hastalık sut kanallarının tıkanmasıyla olmuyomu . :44::44:
kuzucuk nasıl ordan emıyokı o zaman.:26::26:
melisam süreklisağ tarafı emerdi ama mastit olmuş nasıl oldu anlmadım sıkıntı yktu emiyodu ama dün ağrı kızarıklık başladı emyio sorun yok ama ağrı varr bende bilmiyorum ne nasıl kuzum yaaa
cnm senın işin var sanırım neyse bende evi toparlayım camasırıda asıp gelirim hadi optum

yok meliamişim yokda oğluşu ayaklarıma alyım dedim böyle kaldırdım yastığa koymaya nasıl aağladı yaş geldi boynunu acııtım sandım bnede ağladım şimdi uykutya daldı ne olduda ağladı bilmiyorum:14::14::14:

allah allah çok fazla oluyor bu mastit sende tatlım dr muhahakka git ihmal etme premium 3 numaraya kadar kullandım güzel, sonrasını beğenmedim ben şuan aktif geçtim güzel.

allah allah çok fazla oluyor bu mastit sende tatlım dr muhahakka git ihmal etme premium 3 numaraya kadar kullandım güzel, sonrasını beğenmedim ben şuan aktif geçtim güzel.
bende anlamadım kuzum yaaa neden oluyor gidicem diyorumda gitmiyorum ki:17::17:benimde iuanda aktif kullanıyorum dev paketini almıştı eşim 96mış 92 sanıyodum açıkçaso moonum hangisi inrime giriyosa onu alıyoruz primanın migrosta 2 li satılıyo aktif ve piremium care onlardan alıoyruz bir öyle bir böyle geçiyo
kızlar neydiyonuzzzzz

A.slm kevserim nasılsın

bende anlamadım kuzum yaaa neden oluyor gidicem diyorumda gitmiyorum ki:17::17:benimde iuanda aktif kullanıyorum dev paketini almıştı eşim 96mış 92 sanıyodum açıkçaso moonum hangisi inrime giriyosa onu alıyoruz primanın migrosta 2 li satılıyo aktif ve piremium care onlardan alıoyruz bir öyle bir böyle geçiyo

A.slm kevserim nasılsın

iiim cnm bnm sen nasılsın paşm napıyorrr

iiim cnm bnm sen nasılsın paşm napıyorrr

ne yapsın ayaklarımda uyuyo sıpa kakasını yapamıyodu fitil vverdimde rahatladı senin cadoş ne yapıyo neden gelmedin kaç gündür bacım aklım kaldı papatymda gelmiyo onuda düşünüyorum onunki sıkıntılı gebelik yaaa Allah korusun korkuyorum haber alamayınca asemb yok fındık gelmiyo melisam ev toparlama diye gitti gelmedi daha:26::26::26::26:

ne yapsın ayaklarımda uyuyo sıpa kakasını yapamıyodu fitil vverdimde rahatladı senin cadoş ne yapıyo neden gelmedin kaç gündür bacım aklım kaldı papatymda gelmiyo onuda düşünüyorum onunki sıkıntılı gebelik yaaa Allah korusun korkuyorum haber alamayınca asemb yok fındık gelmiyo melisam ev toparlama diye gitti gelmedi daha:26::26::26::26:

allahhh niye yapamıyo acaba ya bzm cadıda uyanık altını temixlicem bcm valla sorma ya bu aralar kafayı temizliğe verdim kendimi k bakma bacım ya kızım zaten fazla uyumuyor gündüzleri gelemiyorummm o yuzdennnn

allahhh niye yapamıyo acaba ya bzm cadıda uyanık altını temixlicem bcm valla sorma ya bu aralar kafayı temizliğe verdim kendimi k bakma bacım ya kızım zaten fazla uyumuyor gündüzleri gelemiyorummm o yuzdennnn

kuzum iyiolunda gelmeyin tek ama haber de edin merakta koymayın beni emi:26:

Back