vallaha razıyım bacım yeterki gitsin kilolarım
kuzum ilaç veriyorum ayaklarını yapıyorum sırt üstüde hepsini ama yok karnı kütük gibi ağzondanda çıkarıyo alttanda ama yeterli değil çayda veriyorum ama yok anlamıyorum nasıl iş benim bebekliğimde daha betermiş sanırım bana çekmiş sıpam
bi ilaç ismi vereym istersen bitkisel. Iyi gelir belki ?
vallaha istamemmiyim oflum ver bacım nasıl dua ederim kuzum yaaa
NEO BABY GRIPE MIXTURE bitkisel gaz ilacı kullanan herkes memnun kalmış biraz pahalı 2o kusuru var ama yorumlar olumlu. Bende bunu kullanıyorum. Inşallah şifa olur
oflum parası hiiç önemli değil yterki şifa olsun bende nurse harveys kullanıyorum o biraz işe yaradı da son günelrde yaramıyo gibi bitti gibi zaten bende bndan alayım sapimlex düşünüyodum bunu dneiyim o zaman sen ne zaman başaladın kullanmaya işe yaradmı
kullandıgm zaman ise yariyo. Karın ağrısıni da gideriyo. Kkda kullananlar var yorumlara bak istersen. Kimi bu ilaç sayesinde kurtulmuş gaz sorunundan dua ediyolardi hatta. Bence al dene tamamen bitkisel zaten. Ise yarayacak inşallah kuzum. Kusura bakma geç yazıyorum emir uyudu da ütü yaptım çamaşır katladım ev topladım. Şimdi de iki lokma bişey yiyim dedim :)
estağfurullah oflum ne demek sen bak işine rahtçahiçsorun değil bende okudumda yoruları mennunlar baya yarına aldırayım hemen inş işeyara oflum vallaha Allah razı olsun kuzum benim şimdiçıkayım artık eşimde çocuk ağlıyoki çok tşk ederim canım benim iyi gecelr görüüşrüz kjusuruma bakma lütfen
ne kusuru canım alışe bak sen ağlamasin yavrum kıyamam inşallah yarayacak canım. Sen yarın sabahtan aldır. 1 yaşına kadar günde 3 defa 1 tatlı kaşığı vereceksin. Eczacı söyler zaten. Öpüyorum canım seni. Görüşürüz. Iyi geceler. Bende yatıyorum artık. Emir uyurken azıcık kestirmek lazım :)
ayy inş oflum işe yarar eşim alıcak bugün görevli yaa zaten öğlene gelevcek nasipse hemen içiricem vallaha inş kurtulur şu sıkıntıdan aslında diyolarki sütümün yağlı olması gaz byapıyomuş ne kadar doğru bilmiyorum ama hakikaten çok yağlı sütüm :44::44::44::44:
arkadaslar nerdesiniz yahu kaç zaman oldu artık merak ediyorum bu kadar gelmemezlik yapmazdınız bir haber ediin gelmniycez diyin yada her neyse cidden merak ediyorum birşeymi oldu ne oldu neden gelmiyosunuz artık sürekli topikte olucam dedim siz yok oldunuz ben yokkende siz vardınız melisamda yok eskiden beni yalnız bırakmazdın şimdi 10 dk durup gidiyo :26::26::26::26::26::26::26::26::26:
merhaba kızlar umarım annişler ve gebişler iyidir
elifim erkek bebekleri gazlı oluyor.genetiktir belkide babası nasılmış belkide ona çekmiştir.mesala seninde yediklerine dikkat etmen lazım portakal,soda,kola kahve çay çikolata tarzı şeyler yememen lazım .geçicek inşallah
hee demem oflumbenimde öyleydi. De herkese deme öyle kız sütn kaçar Allah korusun.. Inşallah ise yarayacak canım haber ver bana
aslım eşimi bilmiyorumda hani yememe çok dikkat ettim ama bu seferde yiyicek birşey kalmıyo herşeyde gaz var diyolar ki yemediğimdede daha beterdi bende yiyorum kola soda içmiyorum kahvede içmiyorum kesinlikle ama yinede aynımerhaba kızlar umarım annişler ve gebişler iyidir
elifim erkek bebekleri gazlı oluyor.genetiktir belkide babası nasılmış belkide ona çekmiştir.mesala seninde yediklerine dikkat etmen lazım portakal,soda,kola kahve çay çikolata tarzı şeyler yememen lazım .geçicek inşallah
oy yerim ben senı kıs yalnızmı kalıyon sen topikte kıyamam ya. gülüm sen benı bilmiyonmu hava güzelse pek evde durmam ben
bugunde güneşi gorunce cıktım duısarı bebe nevresimi ile ates olcerini aldım kızım eksik bitmiyoki ya
bitmiştir diyorum bi bakıyorum bi suru eksik duruyo olece son ay gfelmeden tamamlamak istiyorum agirlasınca alışverişte yapamam malum.
papatya ile essue bayagıdır gelmiyo demı .
papatyada alışveriş derdindeyse benım gibi
iveetttt kızlar ben çok hastayım sağ göğsüm mastit olmuş kızarmış el vurulmuyor ateşim vare vücüdüm tutmuyor üşüyorum göğsüm balon gibi ama anlamadığım şeey sürekli sağ tarafı emiyo kesintisiz ama mastit oldu nasıl oldu ne aşlaka anlam veremiyorum ilaçaldım ama fenayım ayakta duramıyorum ne yapmsam bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?