Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Selamlar. Elifm maşallah kuzuna kocaman olmuş :)

A.slm hoşgeldin oflum sağolsın kuzum büyüoda akıllanmıyoki anamı ağlatıyo vallaha kolumdan başka biryerde uyuymuo ve ben hiç bir iş yapamıyorum bıucırık yüzünden

A.slm hoşgeldin oflum sağolsın kuzum büyüoda akıllanmıyoki anamı ağlatıyo vallaha kolumdan başka biryerde uyuymuo ve ben hiç bir iş yapamıyorum bıucırık yüzünden

benim gibi olsan ne yapacaktn bilmem. Ben zaten hiç bi iş yapamıyorum doğru düzgün. Inanır misin saat ikiden beri daha yeni uyudu. Kollarm kopuyo onu taşımaktan. Yapacak bir şey de yok mecbur dayanıyorum. Ben ayağmda sallıyorum ayaklarm kopuyo

vallaha ianan oflum buda beter buda sabah 7 de kalktığı daha toplasan 1 saat tam uyudu diyemem dalıyo 5 dk uyanıyo hala ayakta vallaha ne olucak bilmiyorum bazen canım yanıyo iş yok yemek yok koştur kendime zaman ayıramıyorum daralıyorum yüzüne bakıyorum şimdi gülüyo agguuu diyo yaa bitiyorum işte ne yapcezki bülee

valla bilmiyorum ne olacak büyüdükçe daha çok yaramaz oluyolar. Gulunce her şey unutuluyo. Bende pacoz gibi oldum. Kaslarm çıktı duruyo off off

valla bilmiyorum ne olacak büyüdükçe daha çok yaramaz oluyolar. Gulunce her şey unutuluyo. Bende pacoz gibi oldum. Kaslarm çıktı duruyo off off

ay sorma oflum benimde çıktı doğumdan bir gün önce gitmiştim 1 hafta var diye meğersem 1 günüm varmış

ağda yaptım bugün zorla o da bişey :-D kaslarmi almaya vakit kalmadı :)

hee sorma bende eşim gelince bıraıyorumda alıyorum ama kaşlarımı hiç beceremiyorum almayıo zati 2 tel kaşım var alınca iine ediyorum

hee sorma bende eşim gelince bıraıyorumda alıyorum ama kaşlarımı hiç beceremiyorum almayıo zati 2 tel kaşım var alınca iine ediyorum

ben kendim alıyorum. Eşimden fayda yok bana valla her şey bana. Zaten işten de çıktı. Biriyle ortak iş açtı bütün varimz gitti. Sonu iyi olur inşallah. Elde avuçta kalmadı

ben kendim alıyorum. Eşimden fayda yok bana valla her şey bana. Zaten işten de çıktı. Biriyle ortak iş açtı bütün varimz gitti. Sonu iyi olur inşallah. Elde avuçta kalmadı

yok eşim sağolsun çok faydası oluyooflum ne iş yapıyodu nereye girdiki kuzum Alahım işini rast götürsün inş ofşum bol bol versin paşamın rızkını inş AMİNNNNNNNNN

slm kızlar merhaba,sizlere bir sorum olcak benim cevaplarsanız sevinirim,benim adetlerim hep düzenlidir taki geçen aya kadar,geçen ay 7 gün gecikti,bu ayda dün adet günümdü saat 4 de çok az açık pembe bir leke geldi,normalde lekeden sonra devamı gelirdi,ama dün lekeden sonra bişi gelmedi,normal beyaz akıntı devam ediyor,acaba yerleşme kanamasımı oldu bende :26:

yok eşim sağolsun çok faydası oluyooflum ne iş yapıyodu nereye girdiki kuzum Alahım işini rast götürsün inş ofşum bol bol versin paşamın rızkını inş AMİNNNNNNNNN

benimki ayakkabı imalatta çalışıyodu. Şimdi kendi yerini acıyo biriyle bilmem ne olacak. Inşallah kuzum dua et bol bol

hoşgeldin canım. Yerleşme olabilir. Bence bi test yapmalısın. Varsa çıkar testte

hoşgeldin canım. Yerleşme olabilir. Bence bi test yapmalısın. Varsa çıkar testte

hb cnm,cvp verdigin için teşk ederim,inan artık test yapmaya korkuyorum negatif çıkıcak die,geçen ay öyle çok umutlanmıştımki 7 gün gecikince kesin hamileyim die düşünmüştüm,çünkü adetlerim çok düzenliydi saati saatine olurdum,ilk defa geçen ay gecikti,bu ayda leke oldu ilk defa,olmazsa sabah ilk idrarla test yapim inş hamişimdir

bence hamilesin :) içime doğdu. Hem bak geçen ay adetin geçtiyse şey derler vücut kendini gebelige hazırlıyo. Bende hamile kalmadan önceki ay adetim 5 gün erkenden olmuştu. Inşallah hamilesin. Haber et bana :)

A.slm canım yerleime kanamsı olablir test yap bence varsa çıkar kesin olasılık yüksek hakkında hayırlııs olsun
benimki ayakkabı imalatta çalışıyodu. Şimdi kendi yerini acıyo biriyle bilmem ne olacak. Inşallah kuzum dua et bol bol

ederim canım benim etmezmiyim oflum ben çıkıyorum oğluşu uyutayım bulaşıklaırmı yıkayayım maş var zati gelirim inş yineee öpüyorum şimdilik görüşrüz inş

bence hamilesin :) içime doğdu. Hem bak geçen ay adetin geçtiyse şey derler vücut kendini gebelige hazırlıyo. Bende hamile kalmadan önceki ay adetim 5 gün erkenden olmuştu. Inşallah hamilesin. Haber et bana :)

ayy agzından bal damlıyor vallahi:) inş dedigin gibi hamişimdir,bide benim 1 haftadır adet sancısı gibi agrım oluyor geçiyor yine oluyor,adet olcam sanıyorum bakıorum yok bişi,sonucu öğrenince yazarım buraya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…