Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

normal doğumda oluyomuş. Geçer zamanla canım. Ama bu p.vatif işi bana göre değil ya insanın canı yanıyo. Nasıl bi korunma yöntemi kullancz bilmiyorum her ay böyle mi olacak yahu
evet oluo oflum böylee sızı oluyo kasıyorum kendimi vallaha ilk gecede bile böyle zor olamışdı geçicek elbet de ne zaman canım biz p.vatif kullanmıyoruz ilk başlarda kullandık rahat değildi sonrada malum bebek olsun diye salıverdik şimdide nasıl olur bilmiyorum en iyisi geri çekilmede ama oda yaa gittyse şüphesi olur yani güvenemiyorum açıkçası:26:
gerçi emzirdigm için düzensizlikler olabilir de ışte insan korkuyo ya

korkmazmı kuzum vallaha düşünemiyorum 2. hamileiği herşeyden gçtim oğlumun hakkına girmiş olurum sütten kesilir Allah korusun yaaa oflum uytutumda yazmadım belettim kusura bakma cnaım benim uyutmuşkende tırnaklarını kestim geldim

yok ya ben istemiyorum geri çekilme bi damla gitse mahvolurz. Bende istemiyorum ikinci çocuğu. 3 4 sene de düşünmüyorum açıkçası. Allahm olmayanlara nasip etsin bundan sonra.. Oh uyusun rahat etsin paşa. Benimki de yeni yeni oynuyo oyun halısında. Inşallah böyle devam eder :)

açıkçası bende düşünmüyorum oflum zor iş yaa 1 tane yeter bazen acaba istermiyim düye düünüyorum ama yok yani rabbm olmayanlra nasip etsin bunu yetiştirelim hakkıyla hayırlı evlat olurlar inş kuzum daha yenimi ilgisini çekti paşamın oynasın oynaısnda sende azıcık nefes al oflum çok yoruyuo belli sende sinirleniyomusun bazen çok yorulunca:26:

sinirleniyorum tabi bağırıyorum bile sonra pişman oluyorum ama nafile. Dayanamayack gibi ölüyorum çoğu zaman

sinirleniyorum tabi bağırıyorum bile sonra pişman oluyorum ama nafile. Dayanamayack gibi ölüyorum çoğu zaman
aynen oflum ve ablıyolar beşikten kalkarken önce yüzüme gülüyo yüzüm gülüyosa şirinlik yapıo yoksa kaşlaırnı çatıyo çok bilmiş bende sinirleniyorum bazen daynamıyorum ama sonra nasıl içim acıyo sarılıp kokluyorum bağırmıyorum ama hani yeter artık ne olur annem uyu dur gibilerden ona bile dayanamıyorum herşeyim benim yaaaaAllahım sabır versin oflum :26:
sağol tatlım hoşbuldum
gördüm canım sonra buraya daldım

hee anlkadım emoşum resimlerini gördüm keyifler gıcır çok şükür vallaha imrendim canım piknik çekti heee

çok şükür elifimm sizde kaaçın bir hafta sonu pikniğe hem senin içinde değişiklik olur

çok şükür elifimm sizde kaaçın bir hafta sonu pikniğe hem senin içinde değişiklik olur

eminem istanbulda nereye gidilirki üstelik araba olmadan malesef 2 ay daha sabır diyorum pikniğin anasını ğlatıcam şarka gidince inş

aynen canım valla gülüyosm gülüyo. Yoksa hemen ağlıyo. Deli ediyo yani beni kısaca. Bağırmak derken bende uyu diye bağırıyorum. Başka ne dicm küçük çocuğa :) çok üzülüyorum da ışte dayanamıyo insan bazen.
oflummm hoşbuldumm nasılsın
be boncuk gözlü meleğin nasılı maşallah ona
adet olmamam dışında iyiyim eminm sen nasılsın :) emir uyuyo şimdi kuzum ne yapsın yaramazlık peşinde 4 ayımiz bitti şaka gibi :)

henüz 4 ay olmuş oflum adet olmaman normal ben 5. ayda adet olmuştum :26:mesela annemde senesi dolmadan olmazmış kişiden kişiye dğişiyo yani içini ferah tutu
öp meleğini benim yerime
evet eminem hayırlısıyla az kaldı yaa kızlar oğluş durmuyo yırıtyo kendini çıkıyorum ben uyutunca gleirim yine öpoüldünüzzz

tamm canım sen bak paşana

ya cok kotu anlatmıssınız sezeryanı ya kevsercik cok mu agrın oldu basta elifim olemı oluyo nıye bastırıyolar ki kasıga.
ulen korkuttuuz gözümü heeeeeeeeeee:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…