hosbulduk canım sen hosgeldin asıl kacak nerelerdesin kıs bayagıdır gelmiyon heeeeeeeeeeeee dayagı hak ettinohhhhhhhhhhhhhhhhh rahatladım
izmırew yarın sabah gidiyorum canım. doktoru aradım bugun ya yok diyo iki hafta sonra ara diyo üç hafta olcek sonucun cıkması.beklicez mecbur yapacak bişi yok. anca izmısden donuste ogrenırım. bi 10 gün orda cabuk gecer gelincede bi iki gün bekler tekrar sorarım. papatyam sana seker yuklemesi yapıldımı kuzum kac kere kan aldılar senden. ya belli dozlara göre kan alımı degişiyomus sanırsam. tatlıya cok duştüm korkuyorum sekerim cıkacak diye.
senın nasıl cıktı:26::26:
evet eliifim hamileyim ama yine değer çok düşük yaaa.senın değerin kaç çıkmıştı.9 çok çok düşük değilmi ya.pazar günü tekrarlıycaz doktor dedi...bana dua edin kızlar ne olursunuz
hoşgeldin eminem naıslsın kuzum nasıl olsun huysuz gaz bombası gibi mübarek dün doktora görürdük çok gazlı bir bebke dedi oda zorluyo ama gazı olmasın çok sessiz uyuyo kendi başına bakınıyo ama gazı olnca anammmmm ne sen sor ne ben söyliyim eminemelifimmmmm
nasılsın tatlım meleğin nasıl bakalım
elifcik ne oldu sana.yazdıklarını okudum çok üzüldüm.çok zorluyo küçük erkeğim seni.kıyamam.ne yapsak ne etsek düşünüyorum valla senin için.ama bulamıyoruz kuzum.lütfen sabır dile Allahtan iyi olcak herşey.canım arkadaşım benim.üzülmeağlarım
jaleda hoşgeldin nasılsın?
eliff canım bak doğum sonrası annelerin % 85 -90 nı mulaka bu sorunları yaşıyo bak kolay değil insanı ençok yoranda uykusuzlu artı bebeğin dilinden anlamama
ama bak ne olur kendini yıratma bugünlerde geçecek be hayattan tat almaya bakacaksın meleğinle birlikte
oluyo elifim doğum sonrası bir depresyon dönemi geçiriyo her anneahh ahh emien bende doğum önceis okudumda ne alka derdim ama şimdi ben bu durumdayım Allahtan eşim var vallaha of dediğim yerde kalkıp balkıyo çocuğa yatırıyo beni uykumu alınca iyiyim ama onu sürekli ağlar şekilde görünce çıldırıyortum neden canı yanıyo diye inş geçer eminem inşş kıaymıyoprum kuzuma elimden birşey gelmiyo çok zor bir durum:26::26::26::26:
eminem rhim filmi çekilmiş temiz çıkmış çok şükür balım geçenlerde okudum da yoktun yazmadım bende çıktım kimse olmadığı için topikte kuzum ama zorlu omuş şimdi nasıslın cnaım benim
nasılsınız kızlar hele şükür ya kavuştuk vallahi.evet elifim pazar günü tekrarlıyacaz bakalım hayırlısı ALLAHTAN inşallah.akşam gelecektım buraya ama nasıl olmuşsa uyuyup kalmışım hiç huyum değildir eşim de şaşırmış gece de bana ballı süt yapmış 12 de kaldırdı beni içirdi hemen uyumuşum yine.bugün sadece 1 tane sigara içtim günde 1 paket içerdim ama bırakacam....
oluyo elifim doğum sonrası bir depresyon dönemi geçiriyo her annesabredersen geçici bir durum zor ma geçici bende yaşadım ve çok iyi biliyorum şimdi yanında birisi olsa bukadar bunalmazsın elifim ALLAH kolaylık versin
evet çektirdim elifim kolay olmadı benim için zordu ama çok şükür bişey çıkmadı herşey normal:26:
nasılsınız kızlar hele şükür ya kavuştuk vallahi.evet elifim pazar günü tekrarlıyacaz bakalım hayırlısı ALLAHTAN inşallah.akşam gelecektım buraya ama nasıl olmuşsa uyuyup kalmışım hiç huyum değildir eşim de şaşırmış gece de bana ballı süt yapmış 12 de kaldırdı beni içirdi hemen uyumuşum yine.bugün sadece 1 tane sigara içtim günde 1 paket içerdim ama bırakacam....
bir melek daha geliyo innşallahhhhhhhhhhhh
hoşgeldin fındığım naıslsın bakalım minnoşum nasıl taze gebem benim oğluma gelinmi geliyo acabahayırlısıyla yükselecek fındığım sen merak etme testin varmı evde yap bakalım koyulaşmayı görünce için rahat olur hem olsun fındığım canın sağolsun iyi etmişşin uyumakla uyku gibisi varmı yaa benim yeirmede uyusaydın
inşallah eminem tam sevinemedim ya vallahi bende istiyorum şu hamilelik takvminden ama daha çok çok erken yaa
sağol elifim benim inşallah bebeğim inşallah.vallahi sabahtan beri dua ediyorum sadece uzanıyorum başka hiç bişi yapmadım testim bu akşam eşim getirecek canım sabah ilk idrar la yapacam aradı almışım akşam getiririm dedi.inşallah bu sefer bebeğim tutunacak çok inançlı biriyim bu sefer bende inanıyorum buna...emine dediki zlemin adetin geçmesine rağmen gebelik görünmemiş çok sonralarda çıkmış ve çok şükür ki meleği olmuş...ben önceki gebelikte değerim daha yüksek olmasına rağmen belirtim yotu ama bunda uyku halim başladı dün kasık ağrılarım dün başladı inşallah daha .çok yeni ve ilerliyordur hayırlısı ile...
canım o geçici birşeydir bence evet ferdanın bebeğindede vardı doktor geçci olduğunu söylemiş merak etme sen inşallah geçer elifimyalnızlık hakkaten zor eminem eşimle herşeye yetmeye çaılışoyruz o uykusuz işe gidiyo bunalıyosam erken çıkıp geliyo sabha geç gdiyo biraz işleirmi yapoyrum derken geçiyo günler 27 günlük olduk bugün ama zor geçiyo inş geçer eminem yine ben herşeye razıyım yeterki hastalığı olmsın hani uymasın basın falan ama huysuzlanması bir derdi olduğundan olmaısn ne bieiym birde dün doktr kalbinde üfürük var dedi ama önemli değil 1 ay sonra gelin tekrar bakıcam olmaıd kalp dpktrona göndiririm dedi ciddi birşeymi yanlış hatırlamıyosam ferdada vardı dimi kapanmıştı :26::26::26:çok şükür temiz çıkmış eminem inş seninde hayırlı haberlerini alırız ne zamandan beridir istiyosunuz yani yapmaya karar veridniz eminem çok oldumuki olmuyo diye umutsuzluğa düşüyosun balım:26:
inşallah eminem tam sevinemedim ya vallahi bende istiyorum şu hamilelik takvminden ama daha çok çok erken yaa
sağol elifim benim inşallah bebeğim inşallah.vallahi sabahtan beri dua ediyorum sadece uzanıyorum başka hiç bişi yapmadım testim bu akşam eşim getirecek canım sabah ilk idrar la yapacam aradı almışım akşam getiririm dedi.inşallah bu sefer bebeğim tutunacak çok inançlı biriyim bu sefer bende inanıyorum buna...emine dediki zlemin adetin geçmesine rağmen gebelik görünmemiş çok sonralarda çıkmış ve çok şükür ki meleği olmuş...ben önceki gebelikte değerim daha yüksek olmasına rağmen belirtim yotu ama bunda uyku halim başladı dün kasık ağrılarım dün başladı inşallah daha .çok yeni ve ilerliyordur hayırlısı ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?