slm canım nasılsınnbıraz gecmışi okudum inşallahhh hamılesındır tatlımm
kızlar kusuruma bakayın bir alt açyımda geleyim dedim gelmedim pc açık süte açık ama durmuyo oğlum baştan aşağı battım altını açrken değiştir emzirderken ağla ağla daha yeni uyudu ben çok bunalıyorum 2 saattir bende ağlamaktan bir hal oldum kızalr ben bakamıyurm bu çöocupa ne gücüm kaldı nede dayancak sinriim burayada falza geleyebilirm beni anlayın fırsat buldukça girmeye çalışıcam geldiğimde kalmaıyorum bile ne olucğım bellide değil eşimide çocuğuda bırakıp gideism geliyo ki yapıcam az kaldı ya kafayı yiyicem yada gidicem artık fındığım inş hamileisndir hayırlısı se hayırlısının iste bende isteidm bak bakamıyorum bir çocuğa dua edin Allahım bana sabır versin ben bende değilimbittim artık
ben geldm kizlar kiymelitlim ins hamlesndir test yaptinmi
kızlar kusuruma bakayın bir alt açyımda geleyim dedim gelmedim pc açık süte açık ama durmuyo oğlum baştan aşağı battım altını açrken değiştir emzirderken ağla ağla daha yeni uyudu ben çok bunalıyorum 2 saattir bende ağlamaktan bir hal oldum kızalr ben bakamıyurm bu çöocupa ne gücüm kaldı nede dayancak sinriim burayada falza geleyebilirm beni anlayın fırsat buldukça girmeye çalışıcam geldiğimde kalmaıyorum bile ne olucğım bellide değil eşimide çocuğuda bırakıp gideism geliyo ki yapıcam az kaldı ya kafayı yiyicem yada gidicem artık fındığım inş hamileisndir hayırlısı se hayırlısının iste bende isteidm bak bakamıyorum bir çocuğa dua edin Allahım bana sabır versin ben bende değilimbittim artık
Offff simdi de bn kriz gwciriyorum uyumuyor bu turlu yatiriyorum gene agliyo salliyorum agliyo kucak istiyor esiminde bnmd artik basiniz donuyo esin ise gitcek aabah biee iykusuluktan agliyorum Artik oldum bittim telden yaİyorum kizlar o yuzden yanlis yaZiyorum
kızlar kan değerim 9.0 çıktı bu neye şimdi
az önce kan verdim ve geldim sonucu bekliyorum son 1 saat
ziyarette gittim sizlere hepinize çok dualar ettim.hepinizin isimlerini tek tek söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?