Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

slm kızlar nasılsınız..
kymetlim ınsallah hamılesındır uzulme....
bıraz bakayım dedım yatacagım emır sabahtan berı ancak uyudu

slm canım nasılsınn bıraz gecmışi okudum inşallahhh hamılesındır tatlımm

kızlar kusuruma bakayın bir alt açyımda geleyim dedim gelmedim pc açık süte açık ama durmuyo oğlum baştan aşağı battım altını açrken değiştir emzirderken ağla ağla daha yeni uyudu ben çok bunalıyorum 2 saattir bende ağlamaktan bir hal oldum kızalr ben bakamıyurm bu çöocupa ne gücüm kaldı nede dayancak sinriim burayada falza geleyebilirm beni anlayın fırsat buldukça girmeye çalışıcam geldiğimde kalmaıyorum bile ne olucğım bellide değil eşimide çocuğuda bırakıp gideism geliyo ki yapıcam az kaldı ya kafayı yiyicem yada gidicem artık fındığım inş hamileisndir hayırlısı se hayırlısının iste bende isteidm bak bakamıyorum bir çocuğa dua edin Allahım bana sabır versin ben bende değilimbittim artık

Elifim yapma bacim sakin ol evet cok bzm cadi da hep agliyo bnde agliyorum ibla beraber bnde susmuyor esim alinca hmn susuyor bnde sinir oluyorum bnde niye susmuyor diye altini degistirirken agla kusatken agla. Ayagimda saatlecw sallarim bi yerine koyarim aninda uyanmalar bnde kriz geciriyorum inan bana gecici bu gunlerde elifim aglama gulum hersy yoluna gircecek ins uzme kndini annelik cok zor ve sabir istiyor bnde diyorum bi cocuk bnde niye susmuyorda babasi alinca susuyor bni sevmiyor mu insan nlr dusunu yo sabirli olmaliyiz uykusuzluktan oluyorum tam dalcam agliyo cok zt cok saatlerce sabaha kadar salliyorum

Offff simdi de bn kriz gwciriyorum uyumuyor bu turlu yatiriyorum gene agliyo salliyorum agliyo kucak istiyor esiminde bnmd artik basiniz donuyo esin ise gitcek aabah biee iykusuluktan agliyorum Artik oldum bittim telden yaİyorum kizlar o yuzden yanlis yaZiyorum

Son düzenleme:
ben geldm kizlar kiymelitlim ins hamlesndir test yaptinmi

inşallah kevserim hayırlısı ile..

elifim yapma böyle lütfen ya.bu bebeği ne kadar istediğini hepimiz çok ii biliyoruz bir kaç ay daha sabret canım inan geçecek herşey.Allahım yar ve yardımcın olsun inşallahh.

kevserim biraz daha sabredin inan gececek bu günler ya.Allahım yardımcınız olsun inşallah...

testim akşam hayalet gibiydi çok belli olmuyordu ama bu sabah ilk idrarla daha belli sanki.dün akşamki teste göre daha belli.akşama kadar bakayım olmazsa kan verecem gece size yazarım saat 10 gibi falan...geen hafta perşembe burda bir ziyarte vatr oraya gitmiştim öğlen yine gidecem öğle ikindi namazını orda kılacam ben ve kayınvalidem sağolsun beni yalnız bırakmıyor

slm kızlar kusuruma bakmayın akşam sinir krızi geçirdim resmen bunaşldım ama şimdi daha iyiyim fındığım evet çok istedim ama çaresizlikten deliriroyum isteidmde ne oldu çekiyoyavrum diyorum ne yağıcağımı bilemiyorum akşam ben ağladım diye poda huzursuzlandı eşim getiriyo bak annesi fıstığımıın birşeyi yok acıkmış gel emzir diye bende tık yok itiyorum çocuğu yüzüne baktıkça dayanamıyorum ahline birazdan doktora gidicez özele bakalım ne diyicekler yüzü gözü döktü kuzumun kevserim seni çok iyi anlıyorum özellikle yatağa girer girmez ağğlaması beni ne hale geitriyo biraz uyusam yok sabah eşim geç gittide uyumuşum 1 saat sneinkide bnimkid euykusuz kalıyolar bilemiyorum ne zaman düzene girer melisma girmemiş gitti snaırım rbabim yolunu açık etsin kazasız belasız gitsin geldsinm inş fınıdpım koyulaşmış bak bencebu sefer sağlıklı hamileik meleğin geldi kuzum çok tegbrik ediyorum kana gidince bana haber etr olurmu gleince bakarım akşama vadi var kuzum uyursa burda olurum yazışırız

az önce kan verdim ve geldim sonucu bekliyorum son 1 saat
ziyarette gittim sizlere hepinize çok dualar ettim.hepinizin isimlerini tek tek söyledim

kızlar kan değerim 9.0 çıktı bu neye şimdi

fındığım gözümüz aydın olsun hailesin demek canım 5 üzeri olunca hamileisn canım inş sonuına kadar sağlıklı bir gebelik geçirrsin rabbim hayırlı sağlıklıe vlat nasip etsin kuzum çok çok sevindim sende aramıza katıldın 9 ay sonra inş seninde doğumunu görücez inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kimsecikelr ledi bende çıkıyorum kızlar oğışum biraz uyumuşken bende dnleneyim yarına görüşrüz inş

evet eliifim hamileyim ama yine değer çok düşük yaaa.senın değerin kaç çıkmıştı.9 çok çok düşük değilmi ya.pazar günü tekrarlıycaz doktor dedi...bana dua edin kızlar ne olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…