Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

yok canım ya öyle gecikmelerim olmaz 1 veya 2 gün.sadece bir defa bı kadar gecikmişti o zaman da hamileydişm ama düşük yaptım.sen bebek topiğinde varmıydın ya ben eski nickim fındıkkıran.bugün itibari ile gecikmemin 7 günü...

inşallah hamilesindir.ben heyecan yaptım söyliyim.benim yakınmalarıma benziyo söylediklerin:)

melisa papatya oflu mooncuğum nerdesiniz kevserim bu yoğun kırkı var bebişin...

canım erken döllenme yoksa idrarda en güvenilir sonuç adet geçtikten sonraki 10.gündür.idrarda bakma bence.yine üzülceksin çıkmayınca.kanda baktır olsun bitsin :) kanda 1 gün bile geçse çıkar diyolardı dr lar bana.

slm kızlar ben geldmmm gdicem ama arkadaşlarım gelcek bebeğimi görmeye çıktımm öptüm sizleri

kızlar rüyamda hayır olsun inşallah elma ve portakal görmüştüm.
portakal:çok güzel bir haber alacağımız demekmiş
elma:hayırlı br evlada ve temiz huyluluğa ymış bakak görek hehehehe

yaaaaaaaaaaa ölcem meraktan.bende hep hamilleliği öğrenmeden çocuk ve hayır çıkan rüyalar görüyodum.artık tırsmaya bile başlamıştım her gece bir sürü rüya.Allahım neolur hamiş olsun şu kızancık.AMİN. kuzum ben hem işten giremiyorum çok sık.hemde herifim interneti değişcek kapattırmış.evdende o yüzden giremiyorum 1 haftadır.yeni alınca gircem inşallah.hastanedede kendimi zor taşıyom zaten gücüm olmuyo anca yetişiyorum işe.hayırlısıyla net açılsın daha çok gircem.

beni affet ama insanlar nasıl anlayıssızlar elif ya.sen zaten zor durumdasın.caından bi parça sana muhtaç yardım lazım.bide misafir geliyo.ben istemem kimsenin gelmesini.eğer gerçekten işime yarıycaksa oyle gelsin.çok zorlanıyosun tabi.benim annem çok şükür hayatta.ama bana hiç yardımı olcağını sanmam.zaten yaşlı,ona bakcak biri lazım.bi sürü hastalığı var.uykusuz kalamaz.yorgunluğa gelemez.hemen hasta oluyo ve acillere düşüyo şeker tansiyon vs var.Yani annen yok diye bu kadar sıkılma bebeğim bazen olsada destek olamıyolar ki.ben ona hiçbişey yaptıramam.ablam doğruduğunda bile yanında ben kaldım 20 gün falan.annem hiçbişey yapamıyo.ablamında çocuğu çok huysuz sıkıntılı.onun gelip yanımda kalabileceğinide hiç sanmam.zaten çocuğu her şeye ağlıyo huysuzluğundan bide beni rahatsız eder.anlayacğın bazen hayatta yanlız kalıyosun.ne kadar kalabalık olsada etrafında olmuyo.rabbim cümlemize sağlık sıhhat nasip etsin inşallah.ailelerimizde.inan onlar iyi olsun bana ihtiyaçları olmasında ben başımın çaresine bakarım halindeyim ben.çünkü kendilerine bile yetemiyolar kuzum.yinede bu halimize şükürler olsun.üzme kendini.

melisa hoşgeldin nabersin kuzummm...gittinmi izmirlere.bende eski konuşmalarınıza bakıyodum.ne çok kaynatmıssınız bitmedi oku oku yahu:) işteyim.akıntı mevzusu normal şekerim.bendede çok yoğun var.hep ıslağım iğrenç bi his...amniyosentezden bi haber varmı?

e be fındıgım nıye yapmadın kıs testı yeter gari 7 gun olmus olsa cıkması lazım yanı benım 5 gün yada 6 guınde cok koyu cıkmıstı . bizi meraktan oldurecen kıs sende olcende o ayrı konu yarın kesin haber et barim kan sonucunu emı gülüm.

yavru bu manken halin ne yaw,bide 20 haftalık hamişsin.ben karnımda koca bi kütle taşıyorum yahu. maşallah:) harikasın.

demı ama zayıf hamıle kalmanmın yararları bunlar olsa gerek bide 5 6 kılo aldım diyo ya. kıs sen kac kılo aldın. kac kıloyla hamıle kaldın
ben bayagı kılıluydum hamıle kaldıgımda 67 idim simdi 70 ım.cok almasam iyi olcek 80 ı bulmasa bı dunya dolasırım herhal.

hosbulduk canım sen hosgeldin asıl kacak nerelerdesin kıs bayagıdır gelmiyon heeeeeeeeeeeee dayagı hak ettin ohhhhhhhhhhhhhhhhh rahatladım
izmırew yarın sabah gidiyorum canım. doktoru aradım bugun ya yok diyo iki hafta sonra ara diyo üç hafta olcek sonucun cıkması.beklicez mecbur yapacak bişi yok. anca izmısden donuste ogrenırım. bi 10 gün orda cabuk gecer gelincede bi iki gün bekler tekrar sorarım. papatyam sana seker yuklemesi yapıldımı kuzum kac kere kan aldılar senden. ya belli dozlara göre kan alımı degişiyomus sanırsam. tatlıya cok duştüm korkuyorum sekerim cıkacak diye.
senın nasıl cıktı:26::26:

slm kızlar

melisam bana sade 50 lik yapıldı yksek çıkmadı şeker .yüksek çıkarsa tekrar yapılıyor

slm kızlar

melisam bana sade 50 lik yapıldı yksek çıkmadı şeker .yüksek çıkarsa tekrar yapılıyor

Hmmm tamam canım ıkı kere kan alınıyo demı
Gercı benımbayagı varda 15 ındeyaptırcam imsallah dısuk cıkarda benımkide bıdaha gerek kalmaz amahergun cıkolata yıyorum yemeden duramıyorum ben)

Eki Görüntüle 642952

kızlar benim bugünkü halim nasılım ama
resmen uyumaktan yüzüm halen şiş:)) 12 saat filan uyudum heraldee
ama bu gece 2 ye kadar burdayım

hadi uykusuz anneler gelin:))))
maaşallah elisim hiçde kilolu gözükmüyosun vallaha belli değil belki yandan olsaydı daha belli olurdu göbüşün
melisa senden de foto bekliyorum

elf canım oglunun fotosunuda bekliyorum:))))
tmm elisim burda olduğumuzda eklerim kuzum
fındığım sen hala test yağmadınmı çatladık patladık yarıldık artıkın test yappppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp litfennnnnnnnnnnnnnnnnnn
slm kızlar ben geldmmm gdicem ama arkadaşlarım gelcek bebeğimi görmeye çıktımm öptüm sizleri
a.slm kevserim bebek görmeleir hee ne güzel bizim görenimiz de yok anacım yalnızlığım yalnızlığım ah ah
papatyam eltimler sağolsunlar geldiler başka kimsemiz yo diye kaynım iznini kullanmadı bana sebep bekşledi onlar geldi ellerinden geleni yaptılar kaynımda baya iyi rahat biridir aramızda sını yok gibi herşeyi konuşuruz doğumumu bile oturduk konuştuk anlayışlıdır sürekli sen yat yoksa gideirm falan dedi hatta diğer odaya gittiki ben yatayım diye eltimde hiç bir işe elimi sürdürmedi ama işte olmuyo yalnız olsam daha iyidii ben gitmeden doğuma temizliğimi yaptımda gititmki ağır iş kalmasın geldiğimded ekendi düzneimde gideirm yaparım en azından benim kendi düzneim bildiğim gibi yapaım dedim ama onlar gleince yatak ser onun çocuğu vallaha zordu ahtırlamak bile istmeiyorum gözümden uyku aktıda bir damla uyumaıdm gündüzleir gecleride kuzum uyutmadı derken 25 gündür böyleyim ama en azıondan kendi başımayım pijamölayım kaynımın yanında etek giydim başım kapalı sürekli hastayımmyatmam gerek ferah ferah ama eşim giy pijamalrını açalım şuraya yatak sen yatmana bnak abimden çekinme dedi ama ben yapamam ki dedim ne bleyim aman Allahım kolaylıını versin zor ama zor günlerde geçer elbet yerki canımız sağolsun papatyam haklısın annem yok ama olupda destek olmayanlarda var eşiin anneis mesela doluyumki ben en azından kapatyaımda sinirlerim oyanmasın kuzum
Elifım gelmwdın bugun hıcbı sorun yoktur insallah:26:

melisam girmeidm kzuum hiç durmadı eşimi aradım erkenden geldi baktı çocuğada bende işleirmi halletim girmeidm hiç balım sen yarın kaçta gidiyosun gittiğind ehaber et bana olurmu aklım kalmasın sende cnaım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…