Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

moonum dönunce seker yuklemesi yapılacak bana. dozu farklı oluyomus herhalde sana kaclık yaptırdı derya iki sefermı aldırmıstı üç keremı.:44:

yine adet sancısı geldi karnım fena yaaa demekki yaklaştı neyseee artık yyaaa

kuzum belirti aramaktan kafayı yıcem bekle bakalım ne olcek yarın sabaha kadar olmazsan ilk idrarla testını yap güzelcecik 5 günlük bi gecikme var demı su an yarın varsa kesin cıkar 6 gün oluyo yanı.

canım senin hamilelik duyguların neydi.nasıl öğrendin ne zaman öğrendin belirtin neydi kocişine nasıl sürpriz yaptın elife de sormuştum sende özel değilse tabi merak ettim de

canım senin hamilelik duyguların neydi.nasıl öğrendin ne zaman öğrendin belirtin neydi kocişine nasıl sürpriz yaptın elife de sormuştum sende özel değilse tabi merak ettim de

kUZUMN Bİ TEK BEYAZ AKINTIM VARDI BIDE O AY TUTUNMA DONEMIYDI HERHALDE O FGÜNLERDE DEHSET Bİ SANCI CEKMISTIM. HATTA o sancıları üşütmeye yormus sıcak su torbası tutmustum kasıklarıma kahveren gi bi akıntı gelmıstı varla yok arası ama kucucuk. o ay hiç yapmöak istemedim testi yine husranla karsılasmaktan korktum bi 6 gün gecmıstı yaptım banyoda sabah ilk idrarımla testi banyoda bıraktım cayi faklan demledim onceki aylarda her testte 5 dakka basında beklerdim bunla nasıl olsa yine negatif dedim neyse bii bes on dakka gecti bi baktım cift cızgi hayatımda gördügüm tek ikinci cızgiydi sok oldum ama harbi sok oldum. hemen kana gittim ondada cıktı
hastaneden donuste sarabı aldım et yemegi gfalan yaptım emzik aldım sonucla birlikte hediye paketi yapıp sesime gozterdim ole bi süpriz yaptım esime

fındıgım canım yemege bi giriseyim ben optum kuzu yarın gorusuruz mutlaka testi yaz bişze emi cok merak ettim hadi insallahhhhhhhhhhhhh insallah sende yarın gör cift cızgileri

tamam bebişim çok sağol ben bugün bişi yapmıycam halim ypok dedim dışarda yiyelim dedi eşim.rahatum hadi iyi akşamlar

Eki Görüntüle 642952

kızlar benim bugünkü halim nasılım ama
resmen uyumaktan yüzüm halen şiş:)) 12 saat filan uyudum heraldee
ama bu gece 2 ye kadar burdayım

hadi uykusuz anneler gelin:))))

melisa senden de foto bekliyorum

elf canım oglunun fotosunuda bekliyorum:))))

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kıslar nasılsınız 9 da uyandım bugun.
evı temızlicem yemek yapcam valizimı hazırlıyacagım
oooooooooooooooo cok işim var benım bugun ya.
yarın sabahta yolculuk

kızlar nasılsınız ben hala adet olmadım ama test de yapmadım bugün de bir geçsinde bakalım.bugün evde olmıyacam görümceme davetliyim kendisi hemşire bugün izinli yarın gel kanda bakalım dedi olmazsam yarın sabah test akşamda kan yaparım herşeyin hayırlısı artık..

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kıslar nasılsınız 9 da uyandım bugun.
evı temızlicem yemek yapcam valizimı hazırlıyacagım
oooooooooooooooo cok işim var benım bugun ya.
yarın sabahta yolculuk

sen kaç kilo aldın canım ya ben şaka maka 7-8 kilo aldım sanırsam ilk hamile kaldıgımdanbu yana yani yaklasık 5 ayda normal sanırım ama....

eee yolcu yolunda gerek canımcok yorma yine de kendini .. işler yapılır nasılsa boşveeeeeeeeeeeerrr

haydiii hayırlısıııı baya bi gecti senin canım yaaa
gecikir mi hiç böyle?

gayet hoş görünüyorsun canım..maşallahahha

sagol canım eh işte idare eder....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…