Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

üzülme kuzum ilaç vermeye devam et iyi gelir o. kabızlıkmıs gaz problemıymıs oluyo bebelerde saglıklı sıhhatli olsunlar yeter onlar cilveleri sanırsam.
bakalım benım sıpa bana nasıl cektirecek.

SLM kızlar nasılsınız ben dünden beri oğlumla uğraşıyorum boynunu sola çevirmek istemıyor ağlıyordu dr götürdük dün röntgen çekildi temiz kan alındı tahlili temiz teşhis konmadıbişeyi yok dedi dr ağrı kesici kullanıyoruz iyi gibi şu an yavaş yavaş çevirmeye başladı çok zor annelikrabbim beterinden saklasın yavrularımızı

üzülme kuzum ilaç vermeye devam et iyi gelir o. kabızlıkmıs gaz problemıymıs oluyo bebelerde saglıklı sıhhatli olsunlar yeter onlar cilveleri sanırsam.
bakalım benım sıpa bana nasıl cektirecek.

vallaha verdiğide lavman melisam bir seferlik ver dedi hepsini bende çok gleir diye bölerek veriyorum hani bir seferlik dğeilki sıkıntıısı yine olunca ne olucak bakalım yapmadığım kalmıyo 2 gündür rezenede veriyorum hee hee sorma sivilceleri onalr ergenlik sivilcesivallaha emin ol çektiricek ama şekli nasıl oluck bilemiyorum sende yazıcaksın zorlandığını ben daha tam alışamadım bile kafayı yemek üzeryemnde çaktırmıyorum melisam

bişeyi yoktur kuzum uzulme aklına kotu seyler getirme aynı yone yatıyosa tutulmustur belki ondan zorlanıyodur dktr iyi demiş işte röntgende falan bi problem olsa cıkardı ayısıgım biseyi yoktur icini rahat tut sen emı kuzum.

ayısıgım bende yarın amnıyosentez için bi sansımı deneyim arayım diyorum sonuc cıkarmıkı bi haftaya acep:44::44:
iki haftayı bulur demıslerdi sankım ya yinede arasam bi temız cıksada sonuc rahat trahat izmıre gitsem.

kızlar slm ben geldim gözlerimi açamıyorum ya çok halsizim başım ağrıyor.az önce tuvalete gittim neden se bir anlık bir bulantı öğüürdüm geçti başka bişi yok.bu neydi anlamadım vallahi.test yapmadım bugün olmazsam sabah ilk idrarla yapacam yarın girip bakarsınız.Allahım hakkımda hayırşısını nasip etsin inşallahhh...
melisam eşine yeni iş hayırlı olsun
mooncuğum üzülme canım benim geçer inşallah çok geçmiş olsun.
kevsercik hoşgeldin sende.
elifim kusura bakma başım çatlıyordu haber etmeden çıkmak zorunda kaldım

kıyamam sana kuzum ya. sen corba turu seylşer içiyomusun kuzu ne bilim kuru yıyosan genelde o belki bebeşine kabız olarak donuyodur. dogru diyosun kesin cözümler bulmak lazım doktorda nıye ole bişi verdiki ya bitkisel bi surup vardı ben bi ara kabızlık cekmıstım ablam istersen buından iç ben ardaya hep bveriyodum gebelerede zararı yok diyodu ya.:44::44:ACEP İSMI NEYDİ

SAOLASIN FINDIGIM . AY HADİ İNSALLAH YA BEN HİÇ MIDE BULANYISI ÖGÜRME CEKMEDİM BAS AGRISIDA YAPAR BAK bende cok yapıyo mıde bulantısı mıgren gibi. ama tememnnim gebelik nedenıyledir insallah insallah cıft kırmızıları görürüz yarın kuzum ya

kızlar sürekli böyle bir kalabalık olsan eskiş günlerdeki gibi ohh ne güzel.melisam izmirdeyken girebilecekmisin bizi habersiz bırakma

sağol cnm inşallah çabuk atlatır düne göre iiyi maşallah ama işte ben üzüldüğüm için zırıl zırı ağlıyorum çok zor aman onlar hasta olmasın başka bişi istemiyırum.ara tabi belki gelmiştir olmadı izmirden ararsın için rahat olsun derya biliyo bu işleri:)allahın izniyle temiz çıkar

monum korkma kuzum olsaydı çıakrdı çok şüür tmeiz çıkmış peki neden olduğunu demeidmi doktor neden olabilirmişki öyle şimdi naısl paşam annelik zor monum bende anlıyorumbazen sabrım kalmıyo bazne cnaım yanıyo elimden birşey gelmedikçe Allahım kimseye yaşatmasın melekkerimiz hep sağlıklı olsun heşye dayanılıyo vallaha

canım benim zaten midem normaldede çok hassasdır eğer bir gün hamile kalırsam eminimki bulantıdan ağzıma su bile süremem

ya kızlar midemde acaip bişiler var sanki böyle kramp mı heyecan mı stresmi bilmiyorum yaaa bu nedir..ama sanki göz kapaklarımda kamyon var açılmıyor :):):):):)

fındığım inşallah tatlımgeçer sorun yok dedi dr .neden oldu anlamadım

inşallah seninde gelmiştir meleğin güzel haberini alırızda seviniriz

fındığım inşallah tatlımgeçer sorun yok dedi dr .neden oldu anlamadım

inşallah seninde gelmiştir meleğin güzel haberini alırızda seviniriz

inşallah mooncuğum bakalım hayırlısı.ama rahim içinde birkaç gündür ıslaklık hissediyorum da bişi yok akıntı falanda yok kuruyum

belki sürekli tek tarafa uyuduğu için boynu ağrı yapıordur geçer şekerim Allahım sana yardım etsin bir an önce ağsısını tertemiz bi şekilde geçiirsin

amin yok cnm dr anlamadı herşey temiz çıktı büyük olasılık ya dr gittiğimiz gün rüzgar aldı yada tershareket yaptı çünkü kafasını sağa sola çok çeviriyordu nazara geldi yavrum galiba

amin cnm inşallah bende akıntı oluyordu beyaz hamililikte.beliryilere takılma herkeste farklı oluyor rabbim gönlüne göre versin

oğlum uyumuşken bende iş yapıyım biraz kızlar öptüm hepiniz a.e.o

amin yok cnm dr anlamadı herşey temiz çıktı büyük olasılık ya dr gittiğimiz gün rüzgar aldı yada tershareket yaptı çünkü kafasını sağa sola çok çeviriyordu nazara geldi yavrum galiba

çok şüür temiz çıkmış ama öyle ağladıkça derdi oldukçada içimiz dayanmıyo rabbim nazarlardan korusun paşamaı annesi üzülme bak sütüne etki eder balım korkma rabbime emnaet kuzum ters hareket olablir çok hareketlilir çünkü moonum:26:

kızlar ben çıkkıyorum durmuyo daha bu sıpa emzireyim biraz uzanyamı sırıtm çatladı poturmaktan öpüyorum hepisnizi yrın görüşrüz hayırlı kaşmalarr

kızlar sürekli böyle bir kalabalık olsan eskiş günlerdeki gibi ohh ne güzel.melisam izmirdeyken girebilecekmisin bizi habersiz bırakma
bu kadar gırememde arada girer bi slm veririm kızlar. sonucu ogrenınıce kesin yazarimda.kardesim evlenecek yaza onu i,çin gidiyorum birazda son bekar ayları biraz zaman gecireyim onla gelinlikmıs ceyizmıs onları halleddecez genelde dısarda olurum.

insallah canım ya insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…