kuzum oluyo o dönemde omuştı benimde tam iyi hatuırlıyorum kuzum muhammed ne yapsın huysuz durmuyo ilaçı veirnce iyi yoksa aynı melisam sorma kuzum ıkınmaktan yüzü gözü döktü kırmızılklar oldu kafasında yüzünde
amin kevseirm amin
üzülme kuzum ilaç vermeye devam et iyi gelir o. kabızlıkmıs gaz problemıymıs oluyo bebelerde saglıklı sıhhatli olsunlar yeter onlar cilveleri sanırsam.
bakalım benım sıpa bana nasıl cektirecek.
SLM kızlar nasılsınız ben dünden beri oğlumla uğraşıyorum boynunu sola çevirmek istemıyor ağlıyordu dr götürdük dün röntgen çekildi temiz kan alındı tahlili temiz teşhis konmadıbişeyi yok dedi dr ağrı kesici kullanıyoruz iyi gibi şu an yavaş yavaş çevirmeye başladı çok zor annelikrabbim beterinden saklasın yavrularımızı
vallaha verdiğide lavman melisam bir seferlik ver dedi hepsini bende çok gleir diye bölerek veriyorum hani bir seferlik dğeilki sıkıntıısı yine olunca ne olucak bakalım yapmadığım kalmıyo 2 gündür rezenede veriyorum hee hee sorma sivilceleri onalr ergenlik sivilcesivallaha emin ol çektiricek ama şekli nasıl oluck bilemiyorum sende yazıcaksın zorlandığını ben daha tam alışamadım bile kafayı yemek üzeryemnde çaktırmıyorum melisam
kızlar slm ben geldim gözlerimi açamıyorum ya çok halsizim başım ağrıyor.az önce tuvalete gittim neden se bir anlık bir bulantı öğüürdüm geçti başka bişi yok.bu neydi anlamadım vallahi.test yapmadım bugün olmazsam sabah ilk idrarla yapacam yarın girip bakarsınız.Allahım hakkımda hayırşısını nasip etsin inşallahhh...
melisam eşine yeni iş hayırlı olsun
mooncuğum üzülme canım benim geçer inşallah çok geçmiş olsun.
kevsercik hoşgeldin sende.
elifim kusura bakma başım çatlıyordu haber etmeden çıkmak zorunda kaldım
bişeyi yoktur kuzum uzulme aklına kotu seyler getirme aynı yone yatıyosa tutulmustur belki ondan zorlanıyodur dktr iyi demiş işte röntgende falan bi problem olsa cıkardı ayısıgım biseyi yoktur icini rahat tut sen emı kuzum.
ayısıgım bende yarın amnıyosentez için bi sansımı deneyim arayım diyorum sonuc cıkarmıkı bi haftaya acep:44::44:
iki haftayı bulur demıslerdi sankım ya yinede arasam bi temız cıksada sonuc rahat trahat izmıre gitsem.
SLM kızlar nasılsınız ben dünden beri oğlumla uğraşıyorum boynunu sola çevirmek istemıyor ağlıyordu dr götürdük dün röntgen çekildi temiz kan alındı tahlili temiz teşhis konmadıbişeyi yok dedi dr ağrı kesici kullanıyoruz iyi gibi şu an yavaş yavaş çevirmeye başladı çok zor annelikrabbim beterinden saklasın yavrularımızı
SAOLASIN FINDIGIM . AY HADİ İNSALLAH YA BEN HİÇ MIDE BULANYISI ÖGÜRME CEKMEDİM BAS AGRISIDA YAPAR BAK bende cok yapıyo mıde bulantısı mıgren gibi. ama tememnnim gebelik nedenıyledir insallah insallah cıft kırmızıları görürüz yarın kuzum ya
SAOLASIN FINDIGIM . AY HADİ İNSALLAH YA BEN HİÇ MIDE BULANYISI ÖGÜRME CEKMEDİM BAS AGRISIDA YAPAR BAK bende cok yapıyo mıde bulantısı mıgren gibi. ama tememnnim gebelik nedenıyledir insallah insallah cıft kırmızıları görürüz yarın kuzum ya
fındığım inşallah tatlımgeçer sorun yok dedi dr .neden oldu anlamadım
inşallah seninde gelmiştir meleğin güzel haberini alırızda seviniriz
amin yok cnm dr anlamadı herşey temiz çıktı büyük olasılık ya dr gittiğimiz gün rüzgar aldı yada tershareket yaptı çünkü kafasını sağa sola çok çeviriyordu nazara geldi yavrum galibamonum korkma kuzum olsaydı çıakrdı çok şüür tmeiz çıkmış peki neden olduğunu demeidmi doktor neden olabilirmişki öyle şimdi naısl paşam annelik zor monum bende anlıyorumbazen sabrım kalmıyo bazne cnaım yanıyo elimden birşey gelmedikçe Allahım kimseye yaşatmasın melekkerimiz hep sağlıklı olsun heşye dayanılıyo vallaha
inşallah mooncuğum bakalım hayırlısı.ama rahim içinde birkaç gündür ıslaklık hissediyorum da bişi yok akıntı falanda yok kuruyum
belki sürekli tek tarafa uyuduğu için boynu ağrı yapıordur geçer şekerim Allahım sana yardım etsin bir an önce ağsısını tertemiz bi şekilde geçiirsin
amin yok cnm dr anlamadı herşey temiz çıktı büyük olasılık ya dr gittiğimiz gün rüzgar aldı yada tershareket yaptı çünkü kafasını sağa sola çok çeviriyordu nazara geldi yavrum galiba
bu kadar gırememde arada girer bi slm veririm kızlar. sonucu ogrenınıce kesin yazarimda.kardesim evlenecek yaza onu i,çin gidiyorum birazda son bekar ayları biraz zaman gecireyim onla gelinlikmıs ceyizmıs onları halleddecez genelde dısarda olurum.kızlar sürekli böyle bir kalabalık olsan eskiş günlerdeki gibi ohh ne güzel.melisam izmirdeyken girebilecekmisin bizi habersiz bırakma
sağol cnm inşallah çabuk atlatır düne göre iiyi maşallah ama işte ben üzüldüğüm için zırıl zırı ağlıyorum çok zor aman onlar hasta olmasın başka bişi istemiyırum.ara tabi belki gelmiştir olmadı izmirden ararsın için rahat olsun derya biliyo bu işleri:)allahın izniyle temiz çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?