Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

erkekler ah erkekler her fırsatı nasılda değrlendiolarrrrbenimkide gün sayıyo 40 kuzum benim adetim 4 gün geçti yaptım hayalet çizgi çıktı sonra hergğn tekrarladım sanırım işte 7. gün kanda çıkmıştı

elifim ketenhelvanın kocası sanırım bilgisayrdan ketenhelvanın hesabına erişmiş banlamışlar onu sayfası açılmıyor sadece googlede ketenhelva kadınlar kulubü yazınca çıkan butonlarda eşi bişeyler yazmış ama açılmıyor sayfa.meg de bebek topiğinde banlandığını yazmış

erkekler aynen öyle ne yapsın garibim seni bekliyor
canım 4.gün öncesinde hiç yapmışmıydın.

erkekler aynen öyle ne yapsın garibim seni bekliyor
canım 4.gün öncesinde hiç yapmışmıydın.

canım yanlış hatılramıysam en son 21. gün omuştu adetimin oda alttaki evden üste çıakrken kapanış hesabı ne yatmıştım ne birşey hemen duşa gitmiştim o yada onun öncesi oldu diye düünüyorum geç döllenmeydi yaa ama ondan sonra yapmadık taşınma yelreşme yorgunluk sonrası geciktiği için ne olur ne olmaz derken en son 21. gün diye hatırımda yani

neden yapmış böyle birşeyi anlamdım şimdi ketenhelvamı banlı olyuo kocası yüzündenm dur bakyım topiğe

canım benim kurban olurum ya o kadar işin gücün bebişin arasında bide benim için bunlarımı yükledin Allah senden binlerce kez razı olsun temiz kalpli güzel arkadaşım.Rabbim evladınızı size bağışlaın amiiinn.

canım benim fındığım sendende Allah razı olsun kuzum ne olucak elimemi yapışır sanki belki seninde silik çıakrda umutlanırız seviniriz deim ne bileyim o kadar çok duymak istiyorumki snein güzel haberini kuzum benim inanki canı gönülden istiyorum sağolsın fındığım AMİNNNN Allahım hepimizin evladını bağışlasın isteyen herkese hayırlı evlast nasip etsin inşallahhhhhhh gülümmmmmmmm

sağol canım benim.senin belirtilerin ne zaman ortaya çıktı.bakalım bugün olmazsan yarın sabah test yaparım..

sağol canım benim.senin belirtilerin ne zaman ortaya çıktı.bakalım bugün olmazsan yarın sabah test yaparım..

canım benim belirtileirm olmadı önce diyodumki ne adet nede gebelik belirtisi yaşamıyoum diye sonra 2 kere falan adet sancım oldu dedim tmm ben oluyorum kesin sora taşınıcaz diye gititk özele kan verdik bir heyecanla çıkmaıd aman dedim başlıycam böyle işe tuttum evde ne kadar test varsa ovucan yani yaptım siyah çıkıyodu hepside böyle 2 de gebelik testi yaptım böyle beyaz iz çımıştı biriside çok haiff pembe gibiydi neyse taşındık neler yapmadımki buna rağmen bir belirti yaşamadım öğrendikten sonra göğüslerim başlamıştı bel kasık derken öyle başldı ama her zman her belirtiyi yaşayan ben yada uydyran vücudumun oyunua gelen ben o ay demekki kanda olsaydı çıakrdı psikolojiyle aklıma bile getirmedim hala acabamı diye o ay omuş ne işler yaptım ama tutunmuş bana kuzum öyle fındığım sorna mide bulantılaım başladı günnü günüe hatırlmıyorum açıkcası aklımda kalnalr bunalr balım ama snein belirtilernde hani umut verir cinsinden ama dediğim gibi bende her ay yaşadığım için yinede temkinli yaklşıyorum inş varıdr hayırlısıysa inş rabbim naisp etmiştir r fınıdğımmmmmm

elifim senin belirtin nelerdi...ne zman ortaya çıktı

kuzum benim adetim geçti artık öğrendim o zmandna sonra çıktı kendimi dinlemeidğimdedndir belki hani yok diye emindik ben test yapmma rağmen çıkamısna rağmen eşim ciddiye almadı yine yanlışdır inama derdi hatta test isterdim almak istmezdi kanda çıktı açtım haber ettim hala inamıyo beni kandırmıyosun dimi lütfen oyun oyanma emişti

melisa papatya oflu mooncuğum nerdesiniz kevserim bu yoğun kırkı var bebişin...

kevserim yoğun moonum gecesi günüdüzü bir değil paşamın canı sağolsun melisma neden gelmei bende merak ediyorum papatyamda çalışıyo gelebildikçe geliyo kuzum oflum pc bozuk ama sanırım yapılmış resim yüklemşti çünkü bir ben bir sen hadi birde bebğin olsun fındığımmm

Son düzenleme:
Allah senden razı olsun canm benim bebeişin uyanırsa aniden çıkabilirsin ben anlarım.vallahi canım ben bu ay ist. olduğum için bebek hiç aklımda yoktu çünkü kaza dışında çok güzel yaşadım orda buraya geldim kuzenim bebeği derken hiç düşünmedim ama adete 1 hafta varken belim ve karnım feciydi.zaten biliyorsunuz çok kötü hastalandım.neyse geçti biz yine kuzenle gezdik tozduk.3 gün önce gece belim kopacak gibiydi, karnım ağrıdı hemen gittik ped aldık geldik.ağrı geçti ve göğüs başladı dünde rahim ve kasık..
içimde belirli belirsiz bi heyecan mı stres mi anlamadım ki.mideme ve göğüs kafesime kramp giriyor sankimm.bebiş yoksada adetim gelse de düzensizleşmöese inşallahhhh

elifim senin ağzından bugün fazlaca bal damlıyor sankiiiii :):):) RABBİM bebeğini sana bağışlasın inşallahahahahah

yok fındığım ağlıyo ama emzriyorum geri uyuyo şimdilik kuzum bende bu ay hiç takmadığını bildiğimden diyorum hani hiç aklında yok normal hayata devam oldu bu ay belkide bu ay geldi haberin yok yada ben çok siteidğimden böyle düşünüyorum bilemiyorum ama her zamanda dediğim gibi eğrki hayırlısıysa olsun fındığım değilse olmasın sen yaşadın bunu bilyosun o yüzden rabbim takrar aynı acıyı yaştmaın dileirm hayıorlı ve sağlıklı bir bebek nasip eder hayırlı sağlıklı gebelik geçirmeni naisp eder çok güzel duygular fınıdığım yaşayan buuu daha derinden anlıyo rabbim helrkesin gönlüne göre naisp etsin balım benim
elifim senin ağzından bugün fazlaca bal damlıyor sankiiiii :):):) RABBİM bebeğini sana bağışlasın inşallahahahahah

aminnn fındığım amin Allah razı olsun rabbim sanada eli ayağı tam hayırlı sğalılı evlat nasip etsin inaşşalahhhhhhhhhhhhhhhh

ayyy elifim canım benim kuzenimin bebişini benle kocam kucağımızdan hiç indirmedik gece yarısı bunları yatırırdık bebeği odamıza kaçırırdık Allahım bu kadar mı şeker olurdu bir bebek ya.onlar giderken çok ağlamıştıımmm

olmazlarmı fındığım çok amaçok başka birşey bu şuanda kucağımda geliyuo kafayı dayoyo göğsğüme bkıyo bana gözümün içine hiç bir iş yapamadım bunun yüzüğndn ama gözümde değil kuzenin çocuğu ne kadarlık kaç yaşında fındığım kızmı erkekmi

kızlar rüyamda hayır olsun inşallah elma ve portakal görmüştüm.
portakal:çok güzel bir haber alacağımız demekmiş
elma:hayırlı br evlada ve temiz huyluluğa ymış bakak görek hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…