Kymtlim h.geldny
kızlar ya hala adet olmadım ama kasığımdan rahmime feci ağrılar giriyor ağlıyacaktım resmen eşim hastaneye gidelim dedi yok dedi.bacaklarıme kramp giriyorr göğüs ağrım hala fena.sanırım adet olacam
hoşbulduum cnm bebişin için gözünaydın olsun...
Saolasın cmm tşk ederm ahhh teyzesi bide gece uykularımız olsa herşey daha güzl olcak olsun bunasa şükür yarın 40.mızı çıkartmaya anneye gitcez
maşalllah canım..ben uzanayım biraz olurmu ii geceler bebşine ve sana
Herkeze merhabalar,hemen konuya giricem25 yada 27 günde bir adet olan birisıyım7 şubart adet başlangıcım 12 şubart! da çatlatma iğnesi oldum (bu arada 3. çatlatma iğne kullanışım) 13,14,15 ilişki oldu adetime 6 yada 9 gün var ama dün akşam rahim içinde yanma,yumurtalıklarımda ağrı ile vede sık idrara çıkarak pembe kan geldi ama 5 dk sonra geçti ağrılarda.Bu sabah yine aynı şekilde rahım içinda yanma (oyma gibi) sancı ve idrarla yine bembe kan geldi doktorumu ardım ve bana mantar olduğumu söyledi!!! FAkat ne kaşıntım nede akıntım var araştırdım hiç mantar belirtilerinde bunlar yokk offf bu nedir arkadaşlar kafam çook karıştı? bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden herkeze çok teşekkürler (
slm herkese kızlar naıslsınız kevserşm gözün aydın kuzum kırk çıktı hee maaşallah darısı başımaıza inş kalça filmide temiz ohh şükürler olsun biz sneinle gecelrir buluşsakmı kevserim benimkide uyumuyo saatte yarım sate ir uyanıyo en iyisi burda olalım dertleşriz kuzumfınıdğım 4 günmü geçti vallaha bence bir test yap derim ihtimal düşük diyosun ama hani ihtimal de yok değil hayırlısıyla yap bakalım ne çıkıcak :18::18::18:
valla elifim ayın 26 sı bugün 5 oldu ama ne bileyim ya bıktım artık tek çizgi görmekten.dün gece çok kötüydüm ya kevser le yazışıyorduk ona anlattım kasıktan rahmime bir sancı vardı ki sormayın vallahi eşim ağlayacaktı neredeyse halime.bugün yok geçti ama bir tuhafım bugün ya bi halsizlik bi acaiplik var üzerimde hiç anlam veremıyorum yerimden kalkmaya halim yok çenem yırtılacak esnemekten aslında güzel uyudum 9 saat..içimde acaip bi his var çözemedim ya biraz tuhaf bu neki şimdi.sanki sıkıntı yada heyecan bilmiyorum amaca kırmızılar mı yakşlaştı da tetikliyormu..göğüs ağrım hafifledi gbi birde dün akşam üztü fena karın ağrım oldu gazım çıkınca geçti.çok çok afersnizde bi insan 5 dakika içinde sürekli gaz çıkarırmı ya acaip durum neyseki daha eşim gelmemişti
offfffffff hadi gelin artık yaaaaaaaaa
vallaha fındığım olmaz diye birşey yok olablir herkes ilk geceden hamile kalabilyo neden olmasın rabbim naisp etmişşe gelmiştir meleğin ama tabi hr zamanki gibi ihtimalelr yarı yarıya o yüzdne diyorum geçen süre az değil 5 gün vrsa çıakr sen bir tane test yap çıkmazsa drrizki kırmızlar gelicek en azındanumudumuzu keseriz fındığım gaza gelince üşütmekten olur derler ama ayuakların naısl çıplakmı gesiyosun:26:
,
fınıdğım geldimde biraz önce yok kimsler diye çıktım geldim tekrar kuzum durdukça budrdayım ama sürekli ıkınıyo yavrum yaaa
ahhhhhhhh elifim sana yemin ederim ki doğalgaz faturası tamı tamına 729 tl 98 krş geldi sence hiç üşürmüyüm bu evde kapıcı veriyor son ayara 7 24 böyle..nedense bu aralar ter içindeyim eşim bana diyorki ne kadar ateşlisin böyle ters ters bakınca hemen susuyor şaka yaptım ya diyor..
kuzum o zmaan üşütme değil ma ne birşeyler oluyo sana ama ne yaa adet belritilerindede böyle belirtiler oluyo ama hamileikdede oluyo o yüzden kesin şu diyemiyorum evde test varmı fındığım :26:eşin bence bahaneye bakıyo fırsatları deerlendirmek için yüz bulamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?