Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

şişşt kızlar nerdesiniz neler yaparsınız bakayım bugün burda temmuzu yaşıyoruz ya çok sıcak balkonda oturmuşum kahvem sigaram ohhh mis gibi vallahiii.elifim inşallah rahatlamıştır kuzucuk birazz...

afiyet olsun canım :)))
ben üşüommmmmmm

hoşgeldin bacım nasılsın emircik nasıl ohhh mis gibi uyuyordur şimdi yanağından bi ısırda uyansın

hoşbuldum canım ıyıyım sen nasılsın :)))
uyuyo ağlaya ağlaya uyudu sıpa :)
aman uyusun bırak sonra burnumdan getiriyo zaten

hoşbuldum canım ıyıyım sen nasılsın :)))
uyuyo ağlaya ağlaya uyudu sıpa :)
aman uyusun bırak sonra burnumdan getiriyo zaten

:):):):) iyi canım ne olsun ya bende bi ağırlık var hiç sorma ne iş ne bişi yapmak istemiyorum ama zorlada olsa yaptım.hiç ağrım falan yok ama her an bir ıslaklık hissediyorgidip bakıyom bişi yok.bugün 4 gün bakalım yine başladı sanırım gecikmeye...sdece göğsüm çok fena kızlar yaaaaa.adet olduğum zamanlarda bile ağrımaz ve şişmezdi.üstten bastırınca ağrıyor.rahimde çok ciddi ıslaklık hissediyorum yani eli kulağında...

inşallah belirtiler bebek belirtileridir kuzummmmmmm

emir uyumuşken bakayım dedim selamlarrr nasılsınızzzzzzzzz
oflum kardeşimin adı emir bilyonmu kuzumhoşgeldin bu arada bacım nasılsın paşam nasıl
şişşt kızlar nerdesiniz neler yaparsınız bakayım bugün burda temmuzu yaşıyoruz ya çok sıcak balkonda oturmuşum kahvem sigaram ohhh mis gibi vallahiii.elifim inşallah rahatlamıştır kuzucuk birazz...

fınfdığım nasılsın kuzum ben burdayımda anında yazmaıyorum balım malum yemek çocuk olunca dakkikasına yazamıyorum rahatladı yteyzesi rahtalamzmı çok şükür sen adet olmadınmı fıondığım daha:18:

oflu burdamısın resim koyuyorum bak teyzesi oğlumada kaldırayım hemencik olurmu

oyle mı adaş olmuşlar demek :)

oflu burdamısın resim koyuyorum bak teyzesi oğlumada kaldırayım hemencik olurmu

burdayım bekliyorum :)))))))

inşallah belirtiler bebek belirtileridir kuzummmmmmm

bende çok isterim ama hiç sanmıyorum çünkü rahimde ıslaklık hissediyorum

yok elifim daha adet olmadım

bilmem ki kuzmm anlamam o işlerden :26:

bende anlamam kii

bende çok isterim ama hiç sanmıyorum çünkü rahimde ıslaklık hissediyorum

yok elifim daha adet olmadım

bende anlamam kii
hadi hayırlısı fınığım inş adet olmazsında gelir kuzum benim:18::18:
selm kıslar canım cıktı ya iki posta camasır astım. cay içiyom simcik

hoşgeldin melisam nedne yoruyosun kendini bacım dinlenmen gerek biliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…