Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kızlarrr ebn geldmm giremiyorum kaç gnden beri misafirler geliyo yarın kalça usg miz çekilcek dr gitcez inş bişey çıkmaz kızlar dua edn

Selam elifim saolasın inş saat 5 te randevumz şşimdiıyuyoeuz cadı kızım sabahın 6 ya kdar uymadı sen napıyorsun

a.slm kevserim sneinkidmei uyumadı benimkide 6 ya kdar saatte bir uyandı emdi uyudu 6 dan sonra zaten sürekli ayaktayız gün ışıdımı tamamdır açıyo gözleirni sıpa

Slm kıslar nadılsınız
Kevsercıhım kalca problemımı var bebısınde bılmıyodum canım cok uzuldum insallah duzrlmıstır bı tanem
Elifımsrn nasılsın 6 da kalkmakcokzordur ya nfıl dayanıyodunuz uykusuzluga(

a.slm hoşgeldin oflum sen nasılsın

iyiyim canım komşuya gidiyoruz emirle kuran okunacak da :)
pc bozukk hala gelemiyorum malesef..
yarın emirin kontrolü var aşısı var..
girebildikçe yazarım çok öpüyorum sizi...
bi ara paşayı görmek isterimmmmm
sizleri seviyoruzzzzzzz

analdım canım iyi oturmalar size o zaman aman aşıdan sorna dikkat et kuzuma geldiğinde eklerim resmi oflum dikkat edin keninze emi öpüyorum kocaman

Yok gülüm kontrol sadece allaha şükür bi sorun yok evet çok zor uykusuzluk ama onun bi gülüşü bqkışı uykusuzluğumu gidiyor

yarın bende oğluşumu dr götürcem aylık kontrollerine götüremedim babamız yoğundu

melisanın sonuçları çıktımı.

yarın bende oğluşumu dr götürcem aylık kontrollerine götüremedim babamız yoğundu

melisanın sonuçları çıktımı.

Yok canım dun yaptırdım iki üç hafta sonra sonuclar cıkacak o aradada bıizmir yapcam aîlemin yanına umarım cabuk gecer haftalar.
Sen nasılsın fatıhcık nasıl iyice buyumustur he bı resımmi koysan acaba)

İçini ferah tut tatlım temiz çıkacak inşallah.ben iyiyim evdeyim fatihimle uğraşıyorum büyüdü maşallah 5 ayı geçiyor koyarım bi ara resmini görürsün teyzesi

nasılsınız kızlar beni soracak olursanız öksürüğüm bitti gibi çok az var yinede.misafirlerim gitti yalnız kaldım yine.22 de adet tarihimde dayanamadım 21 de yaptım bişi çıkmadı dahada yapmadım zaten bu ay beklemiyorum evde bi tane vardı değerlensin dedim istanbula falan gittim misafirlerim geldi kocişle pek yanaşmadık kardeş gibiydik biraz hepinizi çok öpüyoruuumm

slm kızlar ben size birşey sorucam benim oğlan kakasını yapamıyor katı kabız değil normal ama çıkarmakta zorluk çekiyo fitil yada sabun vermediğimiz sürece çıakramıyo ıkınıyo zorlanıyo ama yok birşey alttan veriyosak anında püskürderek çıakrıyo yoksa yok ne yaomak lazım bilgiiz varmı acaba:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…