Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

sor tabi yardımcı olmaya çalışırım

Ben 13ocakta regl oldum çok ağrılı bir şekilde geçti. Bu ay 11şubatta herzamanki gibi ilk gün kahverengi başladı ve diğer günler söküldü ama geçen aykine göre miktarı okadar fazla değildi.(diğer aylar günde 3ped iken bu ay 1.5ped doluyordu). ve 16şubatta bitti yine sonundaki gibi kahverengiye benzer rengiyle ve az miktarıyla.Adet belirtilerim vardı tatlı yeme isteği sivilcelerim bel ağrım göğüs hassasiyetim.Nişanlımdan sadece zevk suyu geldi onun için gebelik %1den az bir ihtimaldir gibime geliyor.ayrıca bu ay içinde 1gün göğüs ve belim ağrılarım vardı belkide 1günden bile kısaydı ve sivilcem çıktı adet olucakmışım gibi ama olamadım. Benim size sorun bu yerleşme kanaması olabilir mi yada üzerine görme olabilir mi? Batım biteli 5gün oluyor ve hiçbir şikayetim yok ama hala aklımda sorularrr ( hiç bir şekilde birleşme olmadı ve boşalma olmadı. ilgin için teşekkür ederim canım.

Kıs bu acık tenli ya saclar gayet kumral duruyo maassallah boyuna posuna allsh snalı babalı buyutaun ni denem hep gıztl gunler gorun ınsallah)

Allah razı olsun canım benim sağolsın melisam kaç ve kirpikler gmörünüyo sarı resmen yine kirpikleri belide kaşları resmen kıvanç tatlıtuğğ gibi dsaparı saçlarıda az birazcık bana çekmiş kelaynak gibi benimde küçüklük remsdin var koysamda bak kelim resmen :))))) ama bir kafa tutuşu varmelisma omuzuma alıyorumda dimdik tutuyo kafat-yı abna bakıyo konuşuyorum dinliyo bücürük emerken elimi tuutyo böyle birde meede uyuyo doyunca resmen sısıryo gibi acıtıyo ucunu sıpa oyun yaptı kendine her emme sonraıs aynısı oluyo bird eo hastanedki reismleri dijitslden yükleyemdim büyük gleid diye bende tledne çekip koydum biraz puslu gibi ama olsun

ben gebelik olduğunu zannetmem.ama yinede zevk suyu sperm içerir hemde %1 den daha fazla bence.üstüne adet görme denen şeyin olacağını sanmıyorum.çünkü içeri boşalma olmadığını söylüyosun.gönlünü ferah tut.ama illede emin olmak istiyosan ilişkiden 12 gün sonra bakılan kandaki beta hcg oranı hamilelik sonucunu kesin verir diye biliyorum.

Kıvancıı begenmwm dıyosun ahada dogurdun bende sarı istoyodum ya benımkide kapkra olurmus olurmu olur vallahı
Kıslar ben bıraz uzanatım gelirim yıne

elifcim hoşgeldin canım.hayırlı haberlerini okuyorum çok şükür.ben bu ara hastanelerde koşturmaktan pek giremiyorum yine

hoşbuldum papatyam sağolsın snede hoşgeldin cnaım benim herkesn ayrı ayrı ii gücü oluyo malesef çok sık gelip dursamıyoruz ama olsun cnaımız sağ olsun cnaım benim görürüyoruz iyiiz yaa buda yeter snein durumun naısl paşam nasıl bakem dikkat ediyosun dimi kendine :26:

şükürler olsun elif kasılmalarım geçti,arada zorlanınca kramp vs iriyo karnıma ama bunada şükür.biraz suyum fazla erken doğum riski taşıyomuş.ama dikkat etmeye çalışıyorum.Rabbim sonumuzu hayır etsin artık.

Kıvancıı begenmwm dıyosun ahada dogurdun bende sarı istoyodum ya benımkide kapkra olurmus olurmu olur vallahı
Kıslar ben bıraz uzanatım gelirim yıne

hee sorma vallaha aman vallaha herkes herkese benzetiyo bense sadece abna resmimde en büyük kanıtı dün çıakrıdm eşimede gösteridm kabullendi aynı sen diyo sağlıklı olsunda vasın kime benzerse bensein kuzum tmm balım hadi sen çık dinlen deidğim gibi gerekirse hiç gelem aradahaber et iiyiyim diye yeter emi kuzum öpüyorum yeğenimide sneide kocaman görürlşüz Allaha emanet olunnnn

canım teşekkür ederim şuan köydeym ve test alıcak hiç bir yer yok anca cumartesiye kaldı artık. üstüne görmede yada yerleşme kanamasında lekelenme tarzında oluyormuş ve kahverengiymiş diye duydum bende kıpkırmızı kan oldu. Zaten hamile arkadaşlar siz daha iyi bilirsinz ama bulantılar,kasık ağrıları,göğüs hassasiyeti başlaması lazmdı şimdiye kadar gibime geliyor?

ohh şükürler olsun kuzum rabbim sağlık verisn inş hayırlı zamanda hayırı sğalıklı alırsın kucağına papatyam oldukça dikakt et kendine beslenmene özelikle suyunun fazlalığını takma banada doktorum fazla dedi burda deli dlei ne diye araştırdım herkes korkma dedi gerçektende öyle oldu sonralrıda düzene girdi normaldi yani takmaaya çalış kenidi dinleme ne derlerse desinler ben dinledimde ne oldu doktorun dediği kiloyla benim doğurudm çocuk arasın 1 killo fark var 3300 doğdu ama 300 şişliğe gitse hani 4 bulurdu çok şükür ideal ama hani yememdeniçememden kesitim kaç ay en azından yerdim kuzma daha faydalı olurdu

gebelik belirtileri hem kişiden kişiye değişiyor hemde farklı gebeliklerde değişiyor.ama bunlara takılma hepsi ortak belirti.bence bişey yok :)

canım valla bende korkarak yiyorum herşeyi.canım istiyo nefsimle baş etmekte güçlük çekiyorum vallahi.yiyincede vicdanen kötü hissediyorum.Allahım korusun kuzumu.inşallah vaktiyle gelir canım.çok sağol.benim içinde dua et.

ah ah biliyorum o duyguları canım Allah yardımcın olsun kuzunda sende rabbime emanet olun ne diyebilrimki zor yani yesen bir türlü korku yemesen bir türlü ederim kuzum etmeszmiyim sen merak etme kendine iyibak tedbiri al takdiri Allaha bırak papatyam

bende çıakyım bari süürge yapıcam kuzum uyuyoken toz alırım yemeğimi akşam koymuştum sornasında rahatım oğlum uyursa biraz kesitirirm yoksa nöbete devam öpüldünüz kızlar görüşrüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…