Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

öyle meinem sağlıkla gelsin hayırlısıyla inş bekliyoruz zor mor geçiyo bir şekilde izin alıp evde yatma şansın yokmuydu eminem zor olur öyle çalışarak atlatmak insanın vücudu kırılıyop dökülüyo resmen bilriim geçmiş olsun dahada gelmesin dikkat edin diyicemde bu soğukda sabahın köründe o sıcak yataktan çıkmak bile yeter Allah yardımcınız olsun kuzum yaaa geç yatıp sabah nasıl kalkıyousn bünyenden gider eminem onlar geç yatsın sen git yat bekleme onalrı balım

elifim iyi allaha şükür iyiyiz biz.uyuyor şimdi dün akşam baya dişi etleri kaşındı sinir oldu dişlikde veriyorum ağzına bir çıksa rahatlıcak.

38 haftadasın:)benim oğluş gelmişti dayanamamıştı bakalım seninki ne zaman gelcek

onun ağzını damağını yirim ben kuzum benim büyüdü de dişmi çıakrıyo kuzum benim maaşallah oğluşuma annesi demek düzenede girmeye başladı ama işte bundan sonrada dişin zorluğu olucaktır aman sağlığı yerinde olsunda olsun annesi sorma tam 38 olduk moonum bakalım ne zaman gleicek pek gelmeuye niyeti yok deid geçen hafta doktor plesenta daha yeni eskimemiş didi:26:

plasentan incelmemiş yani ben 37 de gittiğimde dr a incelme var demişti bu hafta doğurusun dedi doğurdum:)demek seninki keyfi yerinde:)

plasentan incelmemiş yani ben 37 de gittiğimde dr a incelme var demişti bu hafta doğurusun dedi doğurdum:)demek seninki keyfi yerinde:)

sorma doktorda öyşle diyo pek gelmeye niyeti yok diyo hayırlısı bee kuzum artık ne diyeyim bir zamanı nasibi var yeterkisağlıkla gelsin beklemedeyiz biz belki bu erşembe entleşr artık bakalım:26:

bende çıkıyorum kızlar kızartmam uzun sürer yarına görüşrüz inş öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar merhaba
bi şey soraktım,umarım uygun yer buradır
biz de bebek düşünmeye başladık 2,3 ay sonrası için
yarın sabah erkenden kadın dğumcuya gitcem.genekl kontrol,test vs için
bunun için aç mı gitmeliyim bilmiyorum
fikir verirseniz sevinirim
şimdiden teşekkürler
(kusura bakmayın umarım doğru topikte sormuşumdur)

ben gittiğimde kadın doğumca rahime ultrasonla baktı hem altan hem üstten tamam dedi başka birşey yaptırmadım. cnm gebelikten sonra asıl testleryapılıyor bir ben evde kedi besilyorum gebe kalmadan önce toksoplazma testi yaptırdım okadar.

çok teşekkür ederim

ne güzel bi hikaye en azında dogum sancısı da cektim dersin azıcık:)))
Kızını sevsinler senin ooyyyyy çok güzel yaaaa

hayırlısı olsuun hoşgeldin aramıza:))
biz baya bi yol kat ettik
zor günler seni de bekliyor:)))) ama umarım rahat geçerr

gerci zor seylerinde güzelliği ayrı

elfim hadi sende bi bakmışsın o gün gelmiş sende hikayeni anlatıcaksın bizee
oglunun o ilk kokusunu anlatıcaksın

günlerin sayılı canım artık zorlanırsın tabiiiii

doktora gitsende eger daha önce denemediyseniz hiç birsey yapmaz malesef...

denemeden doktorlar bişeye bakmıyorlar
en az 6 ay 1 yıl deneyin diyorlar.

bi sorunun mu var? Neden doktora gidiceksin?
benim sana tavsiyem 2-3 ay doktora gitme deneyin önce..

ben o kadar doktorlara gittim hiç bi işe yaramadı
en son bal + tarcın + çörek otu yedim de o işe yaradı...

Ama hormonlarına bakarlar belki

Ne kadar zamandır evlisiniz?

inş elisim inş birşey kalmadı benimde rabbim hayırlı olanı naisp etsin sağsalim alalım kucağımıza inş hikyaemide anlatırım resminide paylaşırım yeterki sağlıkla gelsin benim sıpa artık kendimide onuda taşıyamıyrum çok ağır geliyo bünyeye:26:

slm kızlar ancak gelebildim vallaha dolma yordu beni aslında birşey yok ama bu halde baya zorladı çıkanları yıka derken geldim işte ama kimsecikler yok malesef:26:

geçmiş olsun tatlımmm dikakt et kendine.

elifim naber?

tesekkur ederim bi denem.
bugun yarın derya hanımın yanına gitcektim ya dedim antıbiyotıgı bitirincemı gelsem o zaman 15 subatta gel renkli ultroson cektir dedi. o zaman giderim zaten 11 ocakta bı görünmusum doktora.
reyhan hanım cekcek yine ultrosonu ama bişi degimmi o bildi benımlkkinin cinsiyetini derya oncwe erkek dedi sonra kıza döndü o görür gormesz kısa bensıyo demıstı.
fatihcik dişmi cıkarıyo kıyamam ona ateste yapar simdi patlıyana kadar bi huzursuzlanır demi tatlım.

hoşgeldin melisacık nasılsın öksürük nasıl geçtimi kuzum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…