Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kızlar ben cıkıyorum daha yemek yapacam opuyorummm hepınızııı

kızlar benim çıkmam lazım kocişim geldi hazırlanayım artık hepinizi öpüyorum elifim haber ver bana bir önceki sayfada bişiler yazdım bana dua edin hiç korkmayayım uçakta :):):)

kızlar ben cıkıyorum daha yemek yapacam opuyorummm hepınızııı
tmm sewdam bende çıkıyorum şimdi yoruludmki bir duş alıcam sonra uzanrım akşam eşim maça gidicek 1 saatliğine gelirim iyi olursam gelen olursa görürşüz
kızlar benim çıkmam lazım kocişim geldi hazırlanayım artık hepinizi öpüyorum elifim haber ver bana bir önceki sayfada bişiler yazdım bana dua edin hiç korkmayayım uçakta :):):)

tmm fındığım hadi iyi yolculuklar balım Allaha emanet ol sağlıkla git gel öpüyorum kocaman

korkma fındığım korkma rabbime emnaet birşeycik olmaz canım benim oku içinden sürekli sakinleirsin hem eşin doğru diyo ailenme gidiyosun hayal kur çabucak geçsin yol bitsin balısı aklım sende tatlım sağlıkla git haber et mutlaka özelden bile yazsan olur bana gleince belli olduğunda hemen yazıcam kuzum inş olurda görürşüz topşluca melisam falnda gelir ne diyeyim fındığım Allahım kolaylığını verir inş kaynanam belki gelebilir bellide olamz deidklerine göre ama benim hiç umudum yok bakarım evel Allah ne yapayım sağlık olsun kuzum benim

kızlar bende çıkıyorum koptu belim totum akşama gelirim iinş ağrılarım böyle olmazsa eğer görürüşüz

kimsecikler yok beaaa bekledm ama gelmedünüz gacular çıakrım bend ebirazdan eşim gleir

SİZE BAŞIMDAN GEÇENLERİ KISACA ÖZETLİYEYİM:
dün akşam saat 18:45 te diyarbakır havalimanına askeri f-16 piste çakıldığı için (çok şükür pilot paraşütle atlamış) uçuşlar iptal dediler.sonrasında mesaj geldi yolculara batmandan binilecekmiş.neyse biz otobüsle değilde kendi arabamızla gitiik eşimin elemanı bizi bıraktı dndü.neyse saat gece 12 biz hala batmandayız millet sinirden birbirine girdi Allahım neler neler görmeliydiniz derken gece 1 de uçtuk 3 te istanbulda olduk valiz falan derken 3:30 da şükür geldik....

fındığım sağsalim varmışşınız yaa önemli olan o her işde bir hayır vardır kuzum şimdi bol bol gemzye eğlenmene bak tatlım

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun tüm dualrımız kabul olsun bebek isteyenlere bebek doğum bekleyenlere hayırlı doğum nasip etsin rabbim AMİNNNNNNNNNNNNN

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun tüm dualrımız kabul olsun bebek isteyenlere bebek doğum bekleyenlere hayırlı doğum nasip etsin rabbim AMİNNNNNNNNNNNNN

amın canım canımın içi tum dualarımız gercek olsun insallah bugun.
kımse bebejkk ozlemıyle mahvolmasın herkesin bebesi olsun saglıklı sıhhatlı güzel günlewri olsun bol kazanclar olsun işsizlere iş olsun .her güzel bişi olsun.

amin melisam amin nasılsın nereye gitin hemencik

kuzum baktın ismın gözükmuyodu cıktım geri kımse yok ditye nasılsın canım yarın muayene günun he hadı bakalım hayırlısı kuzu

ya bı arkadası bekliyodum amma srs yok hala unuversiteden baska bı ilden gelcekti tup bebek için görüşmeye ses cıkmadı hala bakırkoye gitcektik onla hastaneye.
benım hamıle kaldıgımı soylememıstım kısımda olmuyo dıye dun atrayınca solemek zorunda kaldım kotu bi durum olustu ya.

şu mübarek günde rbbim ona ve tüm bekelyenelre hayırlı evlat nasip etsin inş dularımız kabul olsun melisam zor bir durum
kuzum baktın ismın gözükmuyodu cıktım geri kımse yok ditye nasılsın canım yarın muayene günun he hadı bakalım hayırlısı kuzu

kuzum şubat annelerini okuyodum günlerimiz aynı yaa bilgim olsun diye :26:

şu mübarek günde rbbim ona ve tüm bekelyenelre hayırlı evlat nasip etsin inş dularımız kabul olsun melisam zor bir durum

kuzum şubat annelerini okuyodum günlerimiz aynı yaa bilgim olsun diye :26:

amın canım.
subat gebesisın sen he. lan nasıl subat oluyo ocak ta doguruyon sen

normal hesaba göre 11 şubat yaa mmelisam ona göre şubat annelerini okuyorum erken olursa diyede ocak annelerini takılıyorum öyle işte

hı tamammmmmmmmmmmmmmm anladım sımdı heheyt oku bakalım of canım csıkılıyo evi bi toparlamam lazım bugun yagmusr yagar dıye bekliyodum ya gayet gunesli hava. gelseydi bugun iyi olurdu ya ne hastane arastırmıslar ne bısı gelecez diyolar onlarda bı ilgiinc ya ben dedım acıbadem iyi yer diye bakalım ses yok hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…