ne kusuru canım benim eeeeeeee prenses nasıl büyüyor dimi maşşalhhhhh darısı hayırlı bir şekilde bizlere inşallaaaaaaaah
tmm sewdam bende çıkıyorum şimdi yoruludmki bir duş alıcam sonra uzanrım akşam eşim maça gidicek 1 saatliğine gelirim iyi olursam gelen olursa görürşüzkızlar ben cıkıyorum daha yemek yapacam opuyorummm hepınızııı
kızlar benim çıkmam lazım kocişim geldi hazırlanayım artık hepinizi öpüyorum elifim haber ver bana bir önceki sayfada bişiler yazdım bana dua edin hiç korkmayayım uçakta :):):)
elifim eşim yanımda olaak evet ama kış olunca ben korkuyorum biraz.sürekli binerim uçağa ama kışın korkuyorum.eşin dünden beri beni teselli ediyor ben yanındayım korkma diyor uçağa binincede başlıyor anneni görecen yeğenini görecen babanı ablanı kardeşini sağolsun sakınleştırıyor.korkuyorum ama en önde ve cam kenarı olmazsa da binmiyorum dün akşam netten chekın yaptık 1.sıra ve cam kenarı.adamlar resmen kazıklıyor ya ön koltuklara extra 20 tl para veriyoruz pislikler.
kızlar merak etmeyin inşallah bir aksilik olmazsa elifimin yanına doğuma gidecem ama istanbulda olursam kocaeline de geçecem çünkü.
elifim aklım hep sende ya sen tek başına nasıl hastanede yatacaksın bebeğe bakacaksın aklım aklmıyor yaaaaa olurmu böle bişey yaaaaaaa.yemin ederimki hep seni düşünüyorum kaynanan gelsin canım gelininin çocularına başkası baksın allah alllah yaaaaaa
SİZE BAŞIMDAN GEÇENLERİ KISACA ÖZETLİYEYİM:
dün akşam saat 18:45 te diyarbakır havalimanına askeri f-16 piste çakıldığı için (çok şükür pilot paraşütle atlamış) uçuşlar iptal dediler.sonrasında mesaj geldi yolculara batmandan binilecekmiş.neyse biz otobüsle değilde kendi arabamızla gitiik eşimin elemanı bizi bıraktı dndü.neyse saat gece 12 biz hala batmandayız millet sinirden birbirine girdi Allahım neler neler görmeliydiniz derken gece 1 de uçtuk 3 te istanbulda olduk valiz falan derken 3:30 da şükür geldik....
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun tüm dualrımız kabul olsun bebek isteyenlere bebek doğum bekleyenlere hayırlı doğum nasip etsin rabbim AMİNNNNNNNNNNNNN
amın canım canımın içi tum dualarımız gercek olsun insallah bugun.
kımse bebejkk ozlemıyle mahvolmasın herkesin bebesi olsun saglıklı sıhhatlı güzel günlewri olsun bol kazanclar olsun işsizlere iş olsun .her güzel bişi olsun.
şu mübarek günde rbbim ona ve tüm bekelyenelre hayırlı evlat nasip etsin inş dularımız kabul olsun melisam zor bir durumya bı arkadası bekliyodum amma srs yok hala unuversiteden baska bı ilden gelcekti tup bebek için görüşmeye ses cıkmadı hala bakırkoye gitcektik onla hastaneye.
benım hamıle kaldıgımı soylememıstım kısımda olmuyo dıye dun atrayınca solemek zorunda kaldım kotu bi durum olustu ya.
kuzum baktın ismın gözükmuyodu cıktım geri kımse yok ditye nasılsın canım yarın muayene günun he hadı bakalım hayırlısı kuzu
şu mübarek günde rbbim ona ve tüm bekelyenelre hayırlı evlat nasip etsin inş dularımız kabul olsun melisam zor bir durum
kuzum şubat annelerini okuyodum günlerimiz aynı yaa bilgim olsun diye :26:
amın canım.
subat gebesisın sen he. lan nasıl subat oluyo ocak ta doguruyon sen
normal hesaba göre 11 şubat yaa mmelisam ona göre şubat annelerini okuyorum erken olursa diyede ocak annelerini takılıyorum öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?