sewdammm maaşallah sübhanallah çok şeker bu yaa güzel büyümüş bee daha dün ne kadardı maaşallah kuzuma bakıuşlara bakarmısın nasıl bakmış yerim yaa sık yanaklarını bacakalrını öp mıncıkla sewdam maaşallah rabbim nazarlardan korusun fısıtğımıalıntı yapmadım sewdam silersin diyee
evet teyzesı daha dune kadar kucucuktu maşallah cabuk buyuyolar:canım artıkk sıra sende hayırlısıyla dogurda buyuk inşşallah buyuduklerını gormek cok guzel canımm evın nesesi oluyolarr
evet yaa maaşlalh çok güzel bir prenses olmuş annesi rabbim korusun nazarlardan yerşm ben onun balısınıinş sewdam bakalım nasıl olucak 20 gün gömrünüyo ama 10 güne gelicek perşembe gidicem açıklık varsa normlai bekleriz diğer haftaya kadar yoksa sezeryan günü alıcaz bebek 4 geçerse normal zor diyo doktor hayırlısı ile olur inş kuzum:26:
aminnn canımmm butun bebişleriiinormal dogum duşunuyon dımı canımmm
evet canım normla düşünüyorum ama kilosu yüzünden zor gibi duruyo :26::26:
hoşgeldin canım benim vallaha ne zaman belli değil kuzum perşembe gününe kadar birşey olmazsa o gün belli olucak nasıl ne zaman olucağı nasipse hayırlısı olsun inş sen naıslsın paşam nasıl kocaman öp yerime kuzumu
hayırdır elisim snein neyin var bir sıkıntın var gibi başka birşeymi var o ayğının üzerine basamamak işte kalçadan giren ağrı normal canım bendede oldu her hamilelikte görülebilyomuş dert etme kalıcı değil canım vallaha bende erkek hissettim başından beri ama hayırlısı olsun tabi insan şartlanınca sonrasına kötü oluyo malesef sağülıklı ve hayırlısı olsun inş doktordan gelince haber et emi bizede:18:
fındığım günaydın ne sorucan merak ettim söle bekliyorum hemencik :18::18:
ben uyanalı çok olduki fındığım yedi buçukda kalktım eşimi gönderdim biraz uzandım kahvaltı ettim babacımla görüştüm geldim işte kuzum keşke uyuyabilsem geceler kabus oluyo artık bana
CANIM COK KILolu dıyolar ama dogunca hıç oyle olmuyo bana 3.5 kılo denıldı kızım 2 .75 dogdu
biz iyiyiz cnm ne yapalım uyanıyoz uyuyoz emiyoz s.yoz:) oyun oynuyoz buarada eşim sağolsun ofisteki işlerden getiriyor onları yapmaya çalışıyorum yatsam 24 saat kalkmadan uyurum heralde:)) oğlum uyandı ara ara yazarım cnm.
biz iyiyiz cnm ne yapalım uyanıyoz uyuyoz emiyoz s.yoz:) oyun oynuyoz buarada eşim sağolsun ofisteki işlerden getiriyor onları yapmaya çalışıyorum yatsam 24 saat kalkmadan uyurum heralde:)) oğlum uyandı ara ara yazarım cnm.
herkes öyle diyo sewdam o yüzden ne yapsam diye kararsızım peki kuzum senin doğum belirtilerin nelerdi alt tarafta ağrın varmıydı:26:
sevdam naber prenses ne yapıyo
canım belırtıler kasık VE SIRT agrısı oluyo ve aşagıya baaskı yapıyo yuruyemıyorsunn o agrılar cok farklı canım agırt edersın ve nışan gelıyo benımkı su gelmedı sadece akıntı pempe katı akıntı oldu ben o an anladım bugun dogum olur dıyeee ve ara ara sancı gelıp gıdıyodu 20 dakkadan başladı 5 duşunce hastaneye gıttım ve 3 santım acılma olmuştu bıle ve hep sancılar oyle devam ettı sadece bebek kanala gelınce 2 agır sancı oldu o anda bebek geldı ve cok guzel bır bebişim oldu cok şukur o an herseyı unutuyorsunn
sewdam bendede2 gündür sırtımdan giriyo bıçak saplaması gibi 3 kere 2 kere vuruyo geçiyo alt zaten gerçkten yürüyemiyorum hele geceleir yattığım yerden iki büklüm oluyorum kasıklarımda süper ağrı oluyo ağırlık varki altta doğrulamıyorum kuzum dıştan bile elimi vursam böyle ağrısı fena sence açılma belirtisimidir sewdam:26:
yok canım acılma olunca 5 dakkada bır gırıyo sancı o agrılar normaldır canım ama bellı paşa 10 gun sonra gelırrr oyle gorunuyo canım sen her hafta nst ye gırmıyormusunn orda bellı oluyo sancı
anladım canım hayırlısı bakalım böyle dokununca bacağım falan nasıl ağrıyo ayakta kalamıyorum şuan yemekle uğraşıyorum ama belim kopuyo nstye 2 hafta önce giridm sancıların başlangıcı dediş işte 24 randevu verdi bende bekliyorum alttanda bkar dimi bu hafta sewdam:26:
catı muayenesı oldunmu canımmm .nst de sancı cıksa bakar acılma varmı yokmu dıye sancı yoksa bakmaz canım tabı catı muayenesı olmuşsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?