ay hadi inşallah çok sevindim idrarda pozitif çıktıysa ilk 5 dk içinde yanılma payı yoktur kan testi yaptırsana
Burcos canım tebrik ederim rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.yanlış değildir canım doğrudur doğru hadi hayırlısı.
bu arada kıslar şu uzun zamandır bebek bekleyenler siz patlatın bi güzel haber inşallah.
hyırlı uğurlu olsun bir hamiş daha bu ay kimseye kırmızı kart gelmez inşallah da herkes olur
ayyyy maşallah canım tabiki doğrudur yaaa süpperrr ramazan bereketi bu olsa gerek yaa ne güzel herkes teker teker hamiş oluyor
darısı başımıza darısı başımıza inşallah hayırlısıyla Allahımm
doğrudur bitaneem ayyyyyyy hadi hayırlı olsuuuuunnn ne güzel hamiş haberleri artıyor
tebrik ederim tatlım bencede yanılma payı yoktur hamilesin sen Allah ım kucağınızada almayı nasip eder inş.darısı bizlere duanı esirgeme cnm
bu nasil bir patlamadir yaaaa burcos cokk tebrik ederim senide hergu 2 hamile cikartiyoruz farkindamisiniz bu ne bolluk boyle tu tu tut mansallaaahhhh
cok cok tesekkrü ederim herbirinize ayri ayri.
hala inanamiyorum kizlar ...
kan testine hemen gidemiyorum bizim ilk oldugu icin zaten esimde ben yokken idrar test yapma dedi. oyüzden aksam onun gelmesini bekliycem. yoksa gider birtanedaha alir yapardim. kan testine gitmemi hic istemez heralde :)))
neyse artik yarin sabah gideriz olmazsa.
kizlar size nasil hamile kaldigimi anlaticam daha dogrusu elbetteki allahim istedigi icin oldu ama vesileleri anlaticam. bayagi birseyler yaptim bu ay.
aslinda kesinlessin. topik acmayi düsünüyordum zaten ahdim vardi " nasil hamile kaldim " diye
ama kesinlesmeden önce acmak istemiyorum. ama isterseniz size anlatabilirim özet :)))