buraya yazmayı özledimm <3<3<3<3
kızları tebrik etmek istedim... sıla-remziye-şentürk kızlar rabbim tamamına erdirsin..sağlıkla kucağınıza alın inş..hem zorlu hemde çok zevkli bir süreç sizi bekliyor..aman ceviz yemeye dikkattt
DDD
efsun cnm nasılsın...nasıl hissediyorsun kendini.. inş güzel saglıklı bir hamılelık geçirirsin..bebiş annesini üzmesin,midesi bulanmasın,dinç olsun
DD
şentürkkkk cnm ikiz bebekler muhteşem birşey..senin işin iki kat zor ama olsun değer..dıkkat et kendıne sonraki haftalarda az hareket et ki ikizler içerde uzun süre kalsın
7.ayda gelmesınler..mart annelerınde bı arkadas vardı ıkızdı bebeklerı masallah 36.haftada doğum yaptı..hemde bırı kız bırı erkek..2500 kg dogdular..darısı basına
cloreee cnm inş aşılaman tutar... hakkında hayırlısı...sende bebegıne kavuşursun rabbımın izni ile..
veeeeeeee sevgimmmmmmmmm kuzummmmmmmm senıde sabırsızlıkla beklıyorum annemmmmm <3<3 cnm rabbım hayırlısını versın insallahhhhhh muahhhhh <3
ebrummmm canımmmmm.... senınde hakkında hayırlısı..ins rabbım senınde yüzünü güldürür...hayırlı haberlerini beklıyorum..