- 4 Nisan 2012
- 2.355
- 1
günaydın canummmm
günaydın bitanemmmm nasılsın bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canummmm
kızlarrr slmmmmmmmmmmmmmm
bugün test yaptım bir iki düne hasta olmam gerekio ama dayanamadım gecikmeyi idrar testi yaptım
ikinci çizgi çok silik olabilrmi dersiniz....
bugün test yaptım bir iki düne hasta olmam gerekio ama dayanamadım gecikmeyi idrar testi yaptım
ee ebru sen nasılsın. hayat nasıl... arada gelen giden oluyorda sormayı unuttum galiba...
papi sende anlat...
benimde hep uykum var yataktan zor kalkıyorum ayaklarını üşütme cnm gaz yapıyor ve karnı şişiyor insanın Allah ım babana,kardeşine sana şifa versin kuzummm inşallah bebeğin bu ay seninledirsağol cnım.. nolsun iyiyim. şükür. uykum var.. gerçi hep var... karnım şiş. patlıcam az kaldı. sanki çok kilo almış gibi şiş... kemer taktım da görünmesin diye. bebeğe yormuyorum, o ayrı konu... kırmızıların gelmesini bekliom bakam gelecekse gelsin. kafam rahat şükür... babam arada üzmese daha güzel olacak. olumsuz olumsuz konuşacağı tutuyor bazen... kardeşimde hasta demiştim. o iyiymiş önemli birşey değilmiş. başka doktor içimizi rahatlattı... hayırlısıyla babamında iyi haberini aldımmı ve bebiş oldumu çok güzel olacak... bebiş gelse babam üstüme titremekten kendini dinlemiyecek. daha iyi olacak... hele doğdumu ona vercem o baksın. kafası dağılır....
bak demiştim telaşlanma diye iyi çıkmasına sevindim kuzummmm tuzlu kreker ye bastırırgeç döllenme olabilir ki inşallah öyledir .. Rabbimden hayırlısını sağlıklısını iste öyle dua et canım benimde bir kaybım var anlıyorum çok zor umarım korktuğun gibi değildir.
canım üzülme ne olur Vardır bir hayır biliyorsun bir git bakalım dra ne diecek .inşallah tez zamanda gelir kuzucun
mutlu yıllar canım sağlıkla eşinle ve tüm ailenle .
midem benimde kötü canım ya çıkarıyorum artık hiç birşey yemek istemiyor canım bugün birde karnım ağrıyor dünden beri adet zamanım sanırım ondandır inşallah
buarada testim çıktı kılzar drun dediği gibi aşıdanmış o testin pozitif çıkması
çok şükür iyiyim kuşumm ya nolsun işte sen ne alemdesin geldimi kırmızılargünaydın bitanemmmm nasılsın bugün
ee ebru sen nasılsın. hayat nasıl... arada gelen giden oluyorda sormayı unuttum galiba...
papi sende anlat...
Kıslar ben geldim.küçükpisi doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yıllara.bu yıl senin istediğin herşey olur hayırlıısı ile inşallah.papi canım gelen giden varmı durumlar nasıl.inşallah güzel haberi sen verirsin canım.topik canlanır inşallah.bu arada ateşine baktınmı kıs
slm cnmmm bence hamilesin hayırlı olsun canımmm rabbim sizinle olsunkızlarrr slmmmmmmmmmmmmmm
Kıslar ben geldim.küçükpisi doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yıllara.bu yıl senin istediğin herşey olur hayırlıısı ile inşallah.papi canım gelen giden varmı durumlar nasıl.inşallah güzel haberi sen verirsin canım.topik canlanır inşallah.bu arada ateşine baktınmı kıs
benimde hep uykum var yataktan zor kalkıyorum ayaklarını üşütme cnm gaz yapıyor ve karnı şişiyor insanın Allah ım babana,kardeşine sana şifa versin kuzummm inşallah bebeğin bu ay seninledir
bak demiştim telaşlanma diye iyi çıkmasına sevindim kuzummmm tuzlu kreker ye bastırır
çok şükür iyiyim kuşumm ya nolsun işte sen ne alemdesin geldimi kırmızılar
iyi cnm ne olsun bu ay saldım iyice 19 unda adet olmuştum 26 gunde bir olurum bu ayda 16 sında olurum herhalde uzun sure gitmiycem doktora takılcam kendi kendime sen napıyorsun bakalım
benimde hep uykum var yataktan zor kalkıyorum ayaklarını üşütme cnm gaz yapıyor ve karnı şişiyor insanın Allah ım babana,kardeşine sana şifa versin kuzummm inşallah bebeğin bu ay seninledir
bak demiştim telaşlanma diye iyi çıkmasına sevindim kuzummmm tuzlu kreker ye bastırır
iyi cnm ne olsun bu ay saldım iyice 19 unda adet olmuştum 26 gunde bir olurum bu ayda 16 sında olurum herhalde uzun sure gitmiycem doktora takılcam kendi kendime sen napıyorsun bakalım
slm cnmmm bence hamilesin hayırlı olsun canımmm rabbim sizinle olsun
hoşgeldin kuzucummmm nasılsın bakalım
ben de dohtor manyağı gibi habire dohtor buluyorum ya
iyiyim canım çok şükür.yapmaya çalıştım bu ay bolcaama kısmet bayağıda oldu yapmaya başlayalı ya3 yıl olcak.neyse kısmet artık dua etcez beklicez.bazen düşünüyorum bebeğim olsa kime benzer babasınamı banamı ohhhh ne güzel bi kafayı sıyırmadığım kaldıydı çok şükür oda oldu
aynen bende öyleyim kuzummm belki supriz yaparlarda gelirler bu ayben bebek işini saldım gitti. hayırlısı olsun. kırmızıları bekliyorm... gelirse gelir gelmesse bi ara test yaparım... ne ara yaparım bilmiyorum. geçen ay ne ara geldi kırmızılar hatırlamıyorum bile... o kadar salmışım ya
iyiyim canım çok şükür.yapmaya çalıştım bu ay bolcaama kısmet bayağıda oldu yapmaya başlayalı ya3 yıl olcak.neyse kısmet artık dua etcez beklicez.bazen düşünüyorum bebeğim olsa kime benzer babasınamı banamı ohhhh ne güzel bi kafayı sıyırmadığım kaldıydı çok şükür oda oldu
ne güzell işte bide benim gibi olsan hiç sevmediğin tek doktor...gıcığın teki..
alternatif yaratıon en azından...
[/QUOTE=senturkD;29277551]Herkese merhaba bu ayda olmadı moralim iyice bozuldu yok galiba olmayacak