hadi hayırlısı olsun cnm inş.sonuç pozitiftir gelince yaz bizede
inşallahh canım gelince olumlu olumsuz yazıcamm.... Dua edin banaaaa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi hayırlısı olsun cnm inş.sonuç pozitiftir gelince yaz bizede
Burda insanların birbirleriyle duygularını paylaşması gerçekten çok güzel, dediğiniz doğru yeri geliyor ne annen anlıyor ne kardeşin burda sizler gibi insanlar olduğu için çok mutluyum sizi çok seviyorummmmm iyiki varsınız kısa zamanda sizlerler kaynaştımmmm çalışıyorum giremediğim zamanlar aklım sizde kalıyor vallahiiii :):) fırsat buldukça burdayımmm bana dua edin olur mu inşallahhh sonuç güzel olurrr... Bu 2. Aşılama buda olmassa tüp bebek mi yapsam acaba
canım benim bizde seni seviyoruz Inşallah sonucun pozitif olacak, şimdi diğer ihtimalleri düşünmeyelim. Bebiş gelecek bu mübarek günde. Dualarım seninle ve heyecanla bekliyorummmmmmmmm
günaydın kızlar...
ebru geçmiş olsun.. birkaç yerde okumuştum hamiş olunca sonlarına doğru grip gibi olabiliyormuş... aslında bebiştenmiş.. ne kadar doğru bilmiyorum. ama senin geçerli olsunda bebişin vardır.
allahım inşallah bu mübarek günde yüzümüzü güldürür...dualarınız için teşekkür ediyorum sizleri çok seviyorum şimdi çıkmam lazım görüşürüz kızlar.....
Burda insanların birbirleriyle duygularını paylaşması gerçekten çok güzel, dediğiniz doğru yeri geliyor ne annen anlıyor ne kardeşin burda sizler gibi insanlar olduğu için çok mutluyum sizi çok seviyorummmmm iyiki varsınız kısa zamanda sizlerler kaynaştımmmm çalışıyorum giremediğim zamanlar aklım sizde kalıyor vallahiiii :):) fırsat buldukça burdayımmm bana dua edin olur mu inşallahhh sonuç güzel olurrr... Bu 2. Aşılama buda olmassa tüp bebek mi yapsam acaba
dualarımız seninle canımminşallahh canım gelince olumlu olumsuz yazıcamm.... Dua edin banaaaa...
günaydın cnm sağolasın ay ne bileyim çok ateşim var terliyorum resmen inşallah vardır bebek te sevinirim 4 gun sonragünaydın kızlar...
ebru geçmiş olsun.. birkaç yerde okumuştum hamiş olunca sonlarına doğru grip gibi olabiliyormuş... aslında bebiştenmiş.. ne kadar doğru bilmiyorum. ama senin geçerli olsunda bebişin vardır.
allahım inşallah bu mübarek günde yüzümüzü güldürür...dualarınız için teşekkür ediyorum sizleri çok seviyorum şimdi çıkmam lazım görüşürüz kızlar.....
canım kimi kistler gebeliğe engel değil hamile kalınca kistin buyumuyor sezeryanla kistte alınıyor ama bazı kistler gebeliğe engel mesela benimki vücudum kendisi üretiyor çaresi yok direk tüp bebek her ay olmuyor tabiki bu ay macun yedim kistim için şifam olur inşallah
senin pko dedikleri kişst mi tatlım
Kızlar ben doktordan geldim. yumoşlarım hala yeterince büyük değil. sebebi de çok fazla vardı ya minikler falan, onlarda büyüyo çılgın gibi :) yani benim ilaçlar bölünüyo hepsine birden. doktorum 2 3 tanesini büyütse iyiydi ama bu sebeple yavaş oluyor. neyse dozu arttırdık sonra tekrar muayene. geç büyümesi olumsuzmu dedim? yok önemli olan istenilen boyutta çatlatalım dedi. kalınlığım iyi olmuş bu arada. biliyosunuz ona çok takmıştım üzülmüştüm. Alah hepimizin yardımcısı olsun. Bana ettiğiniz güzel duaları biliyorum, ben de ediyorum sürekli. Dileyin vereyim demiş Rabbim. Diliyorum canı gönülden hepimiz için. Şu müberek günde ettiğimiz dualar kabul olsun inşallah. Amin.
Kızlar ben doktordan geldim. yumoşlarım hala yeterince büyük değil. sebebi de çok fazla vardı ya minikler falan, onlarda büyüyo çılgın gibi :) yani benim ilaçlar bölünüyo hepsine birden. doktorum 2 3 tanesini büyütse iyiydi ama bu sebeple yavaş oluyor. neyse dozu arttırdık sonra tekrar muayene. geç büyümesi olumsuzmu dedim? yok önemli olan istenilen boyutta çatlatalım dedi. kalınlığım iyi olmuş bu arada. biliyosunuz ona çok takmıştım üzülmüştüm. Alah hepimizin yardımcısı olsun. Bana ettiğiniz güzel duaları biliyorum, ben de ediyorum sürekli. Dileyin vereyim demiş Rabbim. Diliyorum canı gönülden hepimiz için. Şu müberek günde ettiğimiz dualar kabul olsun inşallah. Amin.
Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar.Allah bu mubarek gunde butun dualarimizi kabul eylesin.
hoşgeldin canım benim çok sevindim inşallah olucak sen merak etme stres yok tamammı bak duzene giriyor herşey takılma bu kadar amin bitanem aminnn
hoşgeldin canım benim çok sevindim inşallah olucak sen merak etme stres yok tamammı bak duzene giriyor herşey takılma bu kadar amin bitanem aminnn[/Q
HADİ BAKALIM İNŞALLAH YAA KANDİL BU GECE ALLAH HERKESİN GÖNÜL MURATLARINI VERSİN
Biz bu ay hamile kalsak ne zaman doğururuz