Artık ihtiyacın olmadıgını ve gitmesi gerektiğini söyle.Merhaba Hanımlar,
Burada yeniyim. Umarım düzgün bir şekilde meramımı anlatabilirim.
Henüz daha çok yeni hamileyim. İlk hamilelik ve 7 haftalık. Kanamam olduğu için Progestan kullanıyorum. Doktorum istirahat verdi.
Bu süreçte eşimin 1 günlüğüne şehir dışına çıkması gerekti, aynı şehirde yaşadığım bir akrabam(çok değerli bir aile büyüğümüz) yalnız kalmamam için bize geldi.
Sağolsun düşündü kendi teklif etti. Ama 10 gün oldu ve gitmek bilmiyor. Boyuna oğlundan kıyafet istiyor. Üstelik bu halimle yemek bulaşık temizlik hepsi bende. Eşim sağolsun yardım ediyor ama misafir gözüme batıyor çok sevdiğim biri olsa da. Yardım etmediği yetmezmiş gibi bir de yemeğe burun kıvırıyor, bize emirler veriyor. Kendi evinde geliniyle yaşıyor gelininden beklediğini benden istiyor. Eşime de rahat vermiyor. İşinden izin alıp onu hastaneye götürmesini istiyor. Gerçekten cinlerim tepemde. Stresten bebeğime bir şey olacak Allah korusun.
Ne yapabilirim? Çağırabileceğimiz misafir yok maalesef yani çağırsam yine sıkıntı çekeceğim. Sadece evimde huzurla dinlenmek yavrum için beklemek istiyorum. Tıkandım kaldım. Annemi kaybettim, soracak kimsem de yok.
Bir fikir verebilir misiniz?
Haklısınız gerçekten olması gereken bu. O kadar dilimin ucuna geliyor ki bu. Aşırı alıngan bende ve kardeşlerimde çok emeği var. Kırılır diye söyleyemiyorum.Artık ihtiyacın olmadıgını ve gitmesi gerektiğini söyle.
Niye stres yapıyorsun arkadaşım konuş artık kimseye ihtiyacın olmadığını söyle gitsin evine..Bu ne yahu ben daraldım valla...kendinize bu eziyeti niye yapiyorsunuzMerhaba Hanımlar,
Henüz daha çok yeni hamileyim. İlk hamilelik ve 7 haftalık. Kanamam olduğu için Progestan kullanıyorum. Doktorum istirahat verdi.
Bu süreçte eşimin 1 günlüğüne şehir dışına çıkması gerekti, aynı şehirde yaşadığım bir akrabam(çok değerli bir aile büyüğümüz) yalnız kalmamam için bize geldi.
Sağolsun düşündü kendi teklif etti. Ama 10 gün oldu ve gitmek bilmiyor. Boyuna oğlundan kıyafet istiyor. Üstelik bu halimle yemek bulaşık temizlik hepsi bende. Eşim sağolsun yardım ediyor ama misafir gözüme batıyor çok sevdiğim biri olsa da. Yardım etmediği yetmezmiş gibi bir de yemeğe burun kıvırıyor, bize emirler veriyor. Kendi evinde geliniyle yaşıyor gelininden beklediğini benden istiyor. Eşime de rahat vermiyor. İşinden izin alıp onu hastaneye götürmesini istiyor. Gerçekten cinlerim tepemde. Stresten bebeğime bir şey olacak Allah korusun.
Ne yapabilirim? Çağırabileceğimiz misafir yok maalesef yani çağırsam yine sıkıntı çekeceğim. Sadece evimde huzurla dinlenmek yavrum için beklemek istiyorum. Tıkandım kaldım. Annemi kaybettim, soracak kimsem de yok.
Kırılırsa kırılsın. Resmen evinize gelip çöreklenmiş. Üzüldüm onun gelinine. En kötü anneme gidiyorum falan böyle birşey uydur, git bi süre. O da mecbur gider evineHaklısınız gerçekten olması gereken bu. O kadar dilimin ucuna geliyor ki bu. Aşırı alıngan bende ve kardeşlerimde çok emeği var. Kırılır diye söyleyemiyorum.
Sabah kahvaltı hazırlarken yine direktifler veriyordu, sinirlendim ama kendimi tuttum. seni de yorduk düzenin bozuldu bak çekinme lütfen bir planın varsa dedim. Ne o beni istemiyor musun dedi.X teyzecim size de zahmet verdik ama eşim geldi artık daha fazla yormayalım sizi evinize dönün isterseniz. Ben yine acil bir durum olursa ararım çok teşekkürler, bizim için duzeninizden olmayın daha fazla.
Evet yalnız kalmak istiyorum artık diyemediyseniz daha çok uzulursunuz kadın resmen coreklenmis evinizeSabah kahvaltı hazırlarken yine direktifler veriyordu, sinirlendim ama kendimi tuttum. seni de yorduk düzenin bozuldu bak çekinme lütfen bir planın varsa dedim. Ne o beni istemiyor musun dedi.
Düşük yaparsanız zaten kırıp geçireceksiniz.Haklısınız gerçekten olması gereken bu. O kadar dilimin ucuna geliyor ki bu. Aşırı alıngan bende ve kardeşlerimde çok emeği var. Kırılır diye söyleyemiyorum.
Annesi yok konu sahibininSürekli iş isteyin, yemek yapmayın, yatın uyuyun direk git denmez çünkü. Ama istemediği yemekleri yapın canım çekti diye, kanamanız olduğu için yerinizden kalkmayın vs vs. En olmadı siz evden gidin annenize filan.
İstememezlik degil ama teşekkür ederim artık eşim de geldi, anlayışlı olacagını düşündüğüm için artık tek kalmak istiyoruz deyin.Sabah kahvaltı hazırlarken yine direktifler veriyordu, sinirlendim ama kendimi tuttum. seni de yorduk düzenin bozuldu bak çekinme lütfen bir planın varsa dedim. Ne o beni istemiyor musun dedi.
Annem vefat etti, babam da başka şehirde, doktor uzun yolu yasakladı. İnanın birçok şey düşündüm işin içinden çıkamadım.Sürekli iş isteyin, yemek yapmayın, yatın uyuyun direk git denmez çünkü. Ama istemediği yemekleri yapın canım çekti diye, kanamanız olduğu için yerinizden kalkmayın vs vs. En olmadı siz evden gidin annenize filan.
Allah aşkına kendinize gelin nedir bu naiflik hayır diyememezlik, bu halle herkes evinize yerleşir, ohhh kadına bak ekmek elden su gölden.. Yuh yani hamilelik bir hastalık değil evde tek kalıp kendinize mis gibi bakabilirdiniz, suç sizin ...Merhaba Hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?