Doğumdan ne kadar sonra geçti peki ve nasıldı durumu benim şuan bütün vücuduma yayılmış vaziyette küçük sivilce ve kabarcıklarbenm hamilelik sonlarina doğru kaşinti başlamişti felaketti doğum sonrasi gecti ama banyo yapmk rahatlatyordu bol nemlendryordum
ben çok kaşiniyordum kaşimaktan kanatmiştim bacaklarimi kollarimi ama sivilce gibi değildi hormonlarla alakali ama gecer duş sık sık alin rahatlatiyo doğan sabun fln kullanmaya calişin nemlendirdinDoğumdan ne kadar sonra geçti peki ve nasıldı durumu benim şuan bütün vücuduma yayılmış vaziyette küçük sivilce ve kabarcıklar
Benimde şuan öyle kanatasım var daha da yayıldı cildiye kortizon iğnesi yazdı ama ben kullanmakta çok kararsızım bebeğime bişey olur diyeben çok kaşiniyordum kaşimaktan kanatmiştim bacaklarimi kollarimi ama sivilce gibi değildi hormonlarla alakali ama gecer duş sık sık alin rahatlatiyo doğan sabun fln kullanmaya calişin nemlendirdin
doğum yaptiniz değilmi? banyoda kullandginiz urunleri doğal icerikli olmasina dikkat edin nemlendirn bol bol belki gecer bende.oyle bir haftaya fln gecti dogumdan sonraBenimde şuan öyle kanatasım var daha da yayıldı cildiye kortizon iğnesi yazdı ama ben kullanmakta çok kararsızım bebeğime bişey olur diye
Yaptım evet doğum yapalı 9 gün oldu bende hala devam ediyor. Üstüne bugün bebeğim için yine yatış verildi 5 gün Allah tan sabır diliyorum lohusalığım çok berbat geçiyordoğum yaptiniz değilmi? banyoda kullandginiz urunleri doğal icerikli olmasina dikkat edin nemlendirn bol bol belki gecer bende.oyle bir haftaya fln gecti dogumdan sonra
Benimde şuan öyle kanatasım var daha da yayıldı cildiye kortiz
Yaptım evet doğum yapalı 9 gün oldu bende hala devam ediyor. Üstüne bugün bebeğim için yine yatış verildi 5 gün Allah tan sabır diliyorum lohusalığım çok berbat geçiyor
uzulmeyin bunlarda geçer ilk doğumumda kaşinti zor doğum gecirdim bebeğim 10 gun yoğun bakima alindi yüksek sarilik enfeksyondan bende sizin gibi lohusalik geçirmedim hergün yoğun bakima gderdik bol bol dua edin geçicek bu günlerdeYaptım evet doğum yapalı 9 gün oldu bende hala devam ediyor. Üstüne bugün bebeğim için yine yatış verildi 5 gün Allah tan sabır diliyorum lohusalığım çok berbat geçiyor
İnşallah geçer sarılık için yattı 1 gün şimdi idrar enfeksiyonu için yatış verildi gerçekten çok zor Allah bu durumda olan olmayan herkese yardım etsinuzulmeyin bunlarda geçer ilk doğumumda kaşinti zor doğum gecirdim bebeğim 10 gun yoğun bakima alindi yüksek sarilik enfeksyondan bende sizin gibi lohusalik geçirmedim hergün yoğun bakima gderdik bol bol dua edin geçicek bu günlerde
amin geçer yaninza gelsin herşeyi unutturacakİnşallah geçer sarılık için yattı 1 gün şimdi idrar enfeksiyonu için yatış verildi gerçekten çok zor Allah bu durumda olan olmayan herkese yardım etsin
Aynı odadayız yanımda duruyor bi yandan kaşınıyorum bir yandan onunla ilgilenmeye çalışıyorumamin geçer yaninza gelsin herşeyi unutturacak
inşallah cabucak iyleşirsiniz ikinizdeAynı odadayız yanımda duruyor bi yandan kaşınıyorum bir yandan onunla ilgilenmeye çalışıyorum
Gebelik kolestazı olabilir bi gastreoronolojiye görünün isterseniz. Karaciğer bebeğe yeterli gelmemiş ya karaciğer de sorun olunca kaşıntı yapıyot vücutta alt ast değerleriniz de bakılsa güzel olur geçmiş olsunBana cevap yazıcak birileri yok mu ?
Doktorumla kontrolümde görüştüğümde ürtiker alerji olmuşsun dedi anlamlandıramıyorum pek gerçekten birde ameliyat masasında panik atak geçirdim belki oda tetikledi bilemiyorumGebelik kolestazı olabilir bi gastreoronolojiye görünün isterseniz. Karaciğer bebeğe yeterli gelmemiş ya karaciğer de sorun olunca kaşıntı yapıyot vücutta alt ast değerleriniz de bakılsa güzel olur geçmiş olsun
Sezaryen olduysanız verilen narkoz ilaçları da alerji yapmıştır belki geçmiş olsun çokDoktorumla kontrolümde görüştüğümde ürtiker alerji olmuşsun dedi anlamlandıramıyorum pek gerçekten birde ameliyat masasında panik atak geçirdim belki oda tetikledi bilemiyorum
Herşey olabilir çünkü kesin neden olduğu bilinmiyor inşallah tez vakitte geçerSezaryen olduysanız verilen narkoz ilaçları da alerji yapmıştır belki geçmiş olsun çok