• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik ve sinirlilik

Cnm aksam uzeri ultrasona girdim.bebek epey bi dusmus.gece kavga etmistik.onun etkisi sanirim.istemiyorum dedim dr a.progestani birak duser dedi...

Eğer doktor öyle dediyse ardır bi bildiği bi gördüğü mutlaka. Nasıl huzurlu ve mutlu olacaksanız allah onu nasip eder işaşşalh size.

Bunlar istemedigim bi bebek ugruna beni iyice yipratir.aldirmayida dusundum.dusuk hapi kullanmayida.hap piyasada yasakmis.kurtajdan korkuyorum off hayirlisi bakalim.

Evet bu aşamalar çok zor bi dönem. Bebek isteyenler bile bu durumda çok zorlanıyolar hele hele down sendromu test başlı başına bir stres zaten. Ben şahsen hayatımda hiç kurtaj olmayı düşümedim ama düşünenlere de karşı değilim. Sonuçta kimin ne yaşadığını kimse bilemez Herkes sıkıntılarını kendi içinde yaşar. Bu nedenle herkesin kendi kararı der geçerim. Umarım bebek olsa da olmasa da sizin için hayırlısı olur.

Bende de çok sinirlilik vardı,herşeye gıcık kapıyordum, ki eşim dünyalar iyisi ve anlayışlıdır Allah razı olsun.Ama sonra üzülüyordum eşim haketmiyor diye,çok ağlamışlığım olmuştur.Son 1 aydır daha iyiyim,ama herşeyi takar oldum kafama.

Back
X