Hamilelik ve saçlar

Konsantreniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
1.466
501
30
kızlar merhaba 15. Haftamdayım Allahın izniyle bir kızım olacak. Hamileliğimin ilk gününden beri inanılmaz saçlarım dökülüyor. Öbek öbek saç topluyorum heryerden. Böyle olan var mı? Cinsiyetle saç dökülmesinin bi bağı var mı?

Cnm bildigim kadariyla gebelikte kil kokleri genisliyor. Anneme dedim bi kere ne guzel hic kılın yok vucudunda :)annemde vardida hamileyken dokuldu dedi.

kızlar merhaba 15. Haftamdayım Allahın izniyle bir kızım olacak. Hamileliğimin ilk gününden beri inanılmaz saçlarım dökülüyor. Öbek öbek saç topluyorum heryerden. Böyle olan var mı? Cinsiyetle saç dökülmesinin bi bağı var mı?
Benim de öyle resmen kel kalmak üzereyim saçlarımı küt kestirdim en azından hafifledi gibi

İkinci ogluma hamileyim saclarim hamileyken cok daha dolgun ve gür oluyor kendime inanamiyorum yani bence kişiye gore degisiyor. Cevremde hamileyken saci dokulen de cok fazla.

:rolleyes:Ben kaşlarımın çevresini bir senedir sürekli jiletle alıyorum kalınlaşsın diye. Kalınlaşmıştı da. Hamileyken bir kere aldım artık kaşım eskisinden ince. Kaş çıkmadı orada hahahhaha. :KK53: Demek o da hamilelikten. Ne garip ya :)

Benim de hamilelikten önce çok dökülürdü saçlarım şimdiyse durdu hatta daha canlı ve parlak. Ben ve arkadaslarım bunu demir ilacına bağladık :))

Peki ya saç beyazı olayını nasıl hallettınız.. vallahi benim saçlarım şu an bembeyaz... sinirimi bozuyor ama karar veremiyorum bazısı natürel boya yaptırdık dıyor bazısı sac rimeliyle idare et aman boyama diyor...

O beyazlar o
Peki ya saç beyazı olayını nasıl hallettınız.. vallahi benim saçlarım şu an bembeyaz... sinirimi bozuyor ama karar veremiyorum bazısı natürel boya yaptırdık dıyor bazısı sac rimeliyle idare et aman boyama diyor...

O beyazlar o beyazlar :):):) öylece duruyorlar. Açıkçası ben hiç cesaret edemedim gerçi sona yaklaştım sayılır :) ama bir arkadasım vardı hamileliği boyunca sürekli boyamış saçları kızıldı bu arada :) kızında da hiçbir sıkıntı yok şu An üç yaşında ama risk diye düşünüyorum yine de.

Sac beyazlari icin patlican kabugu sogan kabugu ( ve daha bi kac malzeme var) bunu kaynatip saca suruldugunde koyulasiyormus birde bunu dene istersen. Dogal oldugu icin zarari olmuyormus. Meltem acıkelin sac boyama onerisi bu anlattigim.

Saçlarım kahverengi, birde zaten bembeyaz. nasıl tuttururum bilmiyorum, naturagin diye bir marka var %100 bitkisel diyor.. yada geçekten rimelle halledecegım ne yapalım bebeğimizden değerli değil ya.

Saçlarım kahverengi, birde zaten bembeyaz. nasıl tuttururum bilmiyorum, naturagin diye bir marka var %100 bitkisel diyor.. yada geçekten rimelle halledecegım ne yapalım bebeğimizden değerli değil ya.
Bitkisel denildigine bakma. Bitkisel olsa 1-2 ay boyunca sacinda durmaz. Hicbirseyde bebeginden degerli degil boyatmayiver kuzum :) inan benimde cok beyazim var ozellikle onlerimde kesiyorum ben 6 ayda birde boyuyorum.

X