hamilelik ve rüyalar

mariposita

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
566
151
323
hamile kaldığımdan beri her gün o kadar çok rüya görüyorum ki bıktım artık. bir de son 1 haftadır sürekli ağlayarak uyanıyorum. ağlarken de rahat değilim böyle boğulacak gibi, boğazım düğümlenmiş gibi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. aynı zamanda ara ara korkutuyorlar da.. rüyalarım da o kadar garip ve salak ki.. uyandığım zaman nerdeyse rüya görmekten bitap düşmüş vaziyette oluyorum ve zihnimin dinlendiğini düşünmüyorum. neden böyle oluyor bileniniz var mı? siz de aynı şeyleri yaşıyor musunuz?

aynı durum bende de var. bıktım artık her sabah yorgun kalkıyorum. saat başı uyanıyorum ama o kısacık sürede bile rüya görebiliyorum. artık rüya görmeden deliksiz uyumak istiyorum:26:

kızlar siz nekadarlık hamilesiniz bilmem ama ben 3.5 aylık hamileyim ve ilk günler hep sizin gibiydim.aklıma karamsar şeyler gelir berbat rüyalar görürdüm.sabah uyandığımda bedenimi bütün gece çalışmış gibi yorgun ,beynimide hiç gözlerimi kapatmayıp hep düşünmüşüm gibi karışık bulurdum.düşük tehlikeleri,testler yvaşa yavaş hamilelik ilerledikçe biraz rahatlayınca geçti.acaba sizinkilerde kafanıza taktığınız şeylerden olabilirmi,yani benimki gibi psikolojik?

benim rüyalar seri filme bağladı resmen. cidden çok yoruluyorum uyuduğumdan bişey anlamıyorum. her gece dua ediyorum Allahım bugün rüya görmeyeyim diye.

psikolog bi arkadaşım var ona sordum, vücut değişikliği yorgunluklar ve zihni kaygılardan 5. aydan sonra olurmuş. öncesini sormadım ben 6 aylıktım sorduğumda.

rüyalarmıı ah ah

ceken benim hep acık sacık rüyalar görüyorum eşimle birlikte olamadığımdan sanırım

riskli gebelik geçirdiğim içinn 3aydır ilişki yasamıyoruz

ama ciddiyim hep abdest almamı gerektiricek rüyalar görüyorum

baharatlı yiğecekler yemiyorum nevsi uyandırdıgı için

dün gecede saat 3 te bir baş ağrısıyla uyandımki anlatamam zonk zonk

minoset içmek zorunda kaldım

ağlıyarak uyandığım bile oluyor sizler gibi

valla hayatımda gün aşrı rüya gördüğümü hatırlamıyorum ama hamile kaldığımdan beri hem korkunç hem de alakasız salakça rüyalr gördüğüm oluyor yarım saat kestirsem bile rüyaya dalıyorum hemen başlarda çoktu şimdi azalmaya başladı

ben hep güzel rüyalar gördüm ferah son aydayım şimdide hep dogum rüyaları görüyorum bakalım rüya serisine devam

Ben de çok rüya görüyorum.
Çok sık uyanıyorum geceleri, 10 kere uyanıyorumdur en azından, her uyandığımda saçma sapan bir sürü rüya görüyorum.

bende dogumuma son 2-3 ay kala hep sacma sapan ruyalar goruyodum bazen korkunc bAZende cok komik.bn dogum yapali 9 ay oldu bi ruyamda babanem kendine sevgli bulmus ben bu adamla evlencem die tutturmusdu n

bizde yapma etme babane sacmalama dedem nolcak diyoduk babnemde birakcam dedenizi bu adamla ewlncem diyip duruyodu

dusunun artibabanem 70 yasinda kadin.

ben de çok garip ve alakasız rüyalar görüyorum anlattığınız gibi kalkınca yorgun halsiz oluyorum dişlerimi kenetlemekten de çenem ağrımış oluyo...gördüklerim de hep gün içinde etkilendiğim şeyler...hayatımda ilk defa bağırmaktan sesim kısılmış bi şekilde uyandım hamileliğimde eşim çok korkmuştu neye uğradığımı şaşırmış bi haldeydim...bu durum çok garibime gidiyo çünkü hamile kalmadan öncesinde öyle aman aman rüya gören birisi değildim..hormonlardan olduğu yazıyo bi çok yerde..hayırlısıyla doğuralım da başka da bişey istemem ...

aynen, gün içinde etkilendiğim şeyler rüyama giriyor. nerdeyse her gün bi kaç tane sinema filmi çekiyorum uykumda:S eskiden böyle değildim ben de.ve bebeğimle ilgili saçma sapan rüyalar görüyıorum. sağlıksızmış,aslında benim bebeğim değilmiş,kedi gibi giriyor bazen rüyama. allahım kafayı yicem yakında.
kızlar bunlar rahmani rüyalar değildir di mi? gelecekten haber veren rüyalar olamazlar, çok tedirgin oluyorum.rüya tabirlerine bakmaktan manyak oldum artık.bir de olumsuz şeyler yazıyo çoğunda, inşallah tabir dışıdır bu rüyalar

ben ilk zamanlar rüya tabirlerine bakıyodum sürekli ama artık bakmıyorum moralim bozulmasın diye bence sen de bakma...sahih olduğunu da sanmıyorum rüyaların gerçekten de alakasız şeyler görüyoruz bence de...en iyisi yatmadan önce felak nas ayetel kürsi okumak kötü şeyler görülse de kimseye anlatmayıp Allah'a sığınmak...Peygamber efendimiz kötü rüya görünce sol yanına 3 kere tükürüp fatihayı okur ve kimseye de anlatmazmış...zaten zamanla alışıyosun bu da bi süreç sonuçta...

haklısın.bunları yapmama rağmen yine de canım sıkılıyor. artık ben de bakmicam tabirlere.

Ben de çok rüya görüyorum geceleri.acaba çok uyuduğum için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…