- 12 Nisan 2011
- 566
- 151
- 323
- Konu Sahibi mariposita
-
hamile kaldığımdan beri her gün o kadar çok rüya görüyorum ki bıktım artık. bir de son 1 haftadır sürekli ağlayarak uyanıyorum. ağlarken de rahat değilim böyle boğulacak gibi, boğazım düğümlenmiş gibi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. aynı zamanda ara ara korkutuyorlar da.. rüyalarım da o kadar garip ve salak ki.. uyandığım zaman nerdeyse rüya görmekten bitap düşmüş vaziyette oluyorum ve zihnimin dinlendiğini düşünmüyorum. neden böyle oluyor bileniniz var mı? siz de aynı şeyleri yaşıyor musunuz?
aynen, gün içinde etkilendiğim şeyler rüyama giriyor. nerdeyse her gün bi kaç tane sinema filmi çekiyorum uykumda:S eskiden böyle değildim ben de.ve bebeğimle ilgili saçma sapan rüyalar görüyıorum. sağlıksızmış,aslında benim bebeğim değilmiş,kedi gibi giriyor bazen rüyama. allahım kafayı yicem yakında.
kızlar bunlar rahmani rüyalar değildir di mi? gelecekten haber veren rüyalar olamazlar, çok tedirgin oluyorum.rüya tabirlerine bakmaktan manyak oldum artık.bir de olumsuz şeyler yazıyo çoğunda, inşallah tabir dışıdır bu rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?