asdasdws Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 243 62 13 28 1 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asdasdws #1 Mrrhaba bilmeden orta pişmiş hamburger yedim, çoook bilinen ve lüks denebilecek bir yerde. Sorun olur mu? Tahlilde Toksoplazma negatif çıkmıştı
Mrrhaba bilmeden orta pişmiş hamburger yedim, çoook bilinen ve lüks denebilecek bir yerde. Sorun olur mu? Tahlilde Toksoplazma negatif çıkmıştı
Y yelkus00 Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2025 906 207 18 29 1 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asdasdws #2 asdasdws .!.: Mrrhaba bilmeden orta pişmiş hamburger yedim, çoook bilinen ve lüks denebilecek bir yerde. Sorun olur mu? Tahlilde Toksoplazma negatif çıkmıştı Genişletmek için tıkla... Yani gözünüzden kaçmış bir kereden bişey olacağını düşünmüyorum daha dikkat edersiniz bundan sonra
asdasdws .!.: Mrrhaba bilmeden orta pişmiş hamburger yedim, çoook bilinen ve lüks denebilecek bir yerde. Sorun olur mu? Tahlilde Toksoplazma negatif çıkmıştı Genişletmek için tıkla... Yani gözünüzden kaçmış bir kereden bişey olacağını düşünmüyorum daha dikkat edersiniz bundan sonra
asdasdws Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 243 62 13 28 1 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asdasdws #3 yelkus00 .!.: Yani gözünüzden kaçmış bir kereden bişey olacağını düşünmüyorum daha dikkat edersiniz bundan sonra Genişletmek için tıkla... Inşallah
yelkus00 .!.: Yani gözünüzden kaçmış bir kereden bişey olacağını düşünmüyorum daha dikkat edersiniz bundan sonra Genişletmek için tıkla... Inşallah