• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik ve lazer

witch26

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
525
8
316
Samsun
kızlar lütfen yardım edin kararsız kaldım hamile kalmak için ugraşıyorum... lazer epilasyona ara vermiştim yeniden başlamak istiyorum...acaba hamileliğe bir zararı varmıdır... zaten hamile kalamıyorum bide bu zarar vermesin...

hayır canım benim yaptrma sakın:delphin:
bnm arkadasım war aynı senin gibi hamıle kalmadan once yaptırdı 2yada 3 seans genital kol altı bacak birde yanılmıyorsam
hamıle kalmak istedini soyleyince dru bıraktırdı
eğer emin değilsen son bir seans yaptır dicem ama riske edılmez be güzelım
şu zamanda hamıle kalmak artık çok zor sebebi bu olmasın üzülürsün sonra tatlım:delphin:

CNM BU BAŞLIĞIN AYNINDAN BENDE AÇMIŞTIM 1 AY ÖNCE.. BENDE 2 SENEDıR GEBELıK ıÇıN UĞRASIYORUM AMA OLMUYOR..BU ARADA BU KILLARDAN DA NEFRET EDER HALE GELDıM..SÜREKLı DOKTOR DOKTOR GEZıYORUM...ARTIK ÇEKEMEZ HALE GELDıM..DOKTORUMA DANIŞTIM YAPMAMDA Bı SAKINCA OLMADIĞINI SÖYLEDı...HAMıLELıK OLUR OLMAZ BIRAKICAM...BU ARADA KURTULABıLıDıĞıM KADARI YANIMA KAR KALICAK...ıLK SEANSIM DAN SONRA SÜPER SONUÇ ALDIM, VALLAHA BÖYLE GıDERSE ÇOK SÜRMEZ KILLARIMDAN KURTULUM DıYE DÜŞÜNÜYORUM..ŞıMDı BıLE ıNANILMAZ BıR FARKLILIK VAR TENıMDE zemuszemus SEN YıNE DE DANIŞ DOKTORUNA...

Benim yaptırdığım merkezdekilerde hamilelikteen önce yapılabilir bir zarar olmaz diyorlar hamile kalınca bırakırsın yaptır kıllardan kurtulursun canım

teşekkürler kızlar.. hamileyken zaten cesaret edilmezde.. birinden duymuştum radyasyon içeriyor o yüzden çocuk olmadan yapmamak lazım zararı olabiliyor demişti... sanırım buda doktordan doktora değişiyor...

Back
X