hamilelik ve kilo

biri_biricik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
141
48
43
34
Arkadaslar herkese merhaba.6 haftalik hamileyim cok sukur fakat benim soyle bi sorunum var.Normale gore 10 kg fazlam var ve ben biraz kilo verip hamile kalmak istedim fakat esim biran once olsun istedi.Korunmayi birakinca da hamile kaldim.Doguma kafar asiri kilo alip verememekten korkuyorum.Gobegimin kalmasindan da korkuyorum.Daha kilo almaya baslamadim simdi asiri bir istahimda yok.Tecrubeli hanimlar tavsiyelerinizi paylasmanizi bekliyorum.Yol gostermenizi istiyorum.Biz bu arada 4 aylik evliyiz ve 29 yasindayim.Korktukda olmaz diye ve o yuzden acele ettik:)

3 ana öğün 3 ara öğin şeklinde beslenmeye dıkkat et canım mesela kahvaltı ettın ıkı saat snra bı meyve ye snra öğlen yemegı gene ıkı saat snra bı bardak süt veya cevız gıbı..bırde kepeklı ekmek tüketırsen daha ıyı olur. hem sağlıklı beslenmiş olursun hem fazla kılo almazsın

Tek cevap veren siz oldunuz tsk ediyorum.Dediklerinizi uyguluycam.İlk aylarda zaten kilo alinmiyor.sonraki aylarda da fos kilo almakyansa saglikli oluruz bebegimde bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…