How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

hamılelık ve kalsıyum ıhtıyacı

avil

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
153
0
296
İstanbul
arkadaşlar mrb, ben 2.kez anne olmak ıstıyorum. ancak bazı endıselerım var su acıdan dıslerım cok dayanıksız dolgusuz bır tane dısım kalmadı sadece en ondekıler harıcınde hepsınde dolgu var. hamılelıkten sonra hepsını kaybedersem dıye korkuyorum.takma dıs takmak ıstemıyorum:((ımlanttan da korkuyorum. bır de ailemde baba tarafımda babam ve halam erken yasta takma dıs takmaya baslamıslar yaklasık 35 lı yaslarda ben de 34 yasındayım sımdılık fena degıl dıslerım ama hamılelıkte ne olur bılemıyorum.benımle aynı sorunu yasayan arkadaslarım var mı?

Benim de dişlerim cok dolgulu, köprülü, ne ararsan var. Ve çok dayanıksız, çıt diye kırılabiliyor.Doktorla randevum bu ayın sonun ve henüz 6 haftalığız, ben de doktorumla bu konuyu görüşmeyi planlıyorum. Nette dün biraz araştırdım flor takviyesi yapılmasını tavsiye den doktorlar var, sen de bilgi sahibi olup da paylaşırsan sevinirim çünkü ben de 8 aydır tedavideydim kaplama yaptırıyordum en öndeki 6 dişim kaplanacaktı en son ama gebe olduğumu öğrenince bırakmak zorunda kaldım..

Benim de dişlerim cok dolgulu, köprülü, ne ararsan var. Ve çok dayanıksız, çıt diye kırılabiliyor.Doktorla randevum bu ayın sonun ve henüz 6 haftalığız, ben de doktorumla bu konuyu görüşmeyi planlıyorum. Nette dün biraz araştırdım flor takviyesi yapılmasını tavsiye den doktorlar var, sen de bilgi sahibi olup da paylaşırsan sevinirim çünkü ben de 8 aydır tedavideydim kaplama yaptırıyordum en öndeki 6 dişim kaplanacaktı en son ama gebe olduğumu öğrenince bırakmak zorunda kaldım..

bır arkadasım su anda hamıle oda dıslerıyle ılgılı korkular yasıyor ama onun daha ılk hamılelıgı benım kadar dolgusuda yok ustelık. kalsıyum takvıyesı almak ıstıyor, dr u onermıyor. aynı arkadasın kardesıde yenı dogum yaptı ıyı bır hastaneye gıdıyordu, ona dr u calsıyum vermıs neye gore karar verıyorlar anlamıyorum kı..bır de 1 bardaktan fazla sut ıcme dıyormus kılo almasın dıye dr un kılo takıntısı var. ıyıde kılo almayalım derken kemıkler zayıflıyor. kıloyu bır sekılde verırız nasıl olsa ben oyle dusunuyorum ama kemıkler zayıflarsa telafısı yok.

Benim doktorum 20. Haftadan lohusalik bitene kadar gubde 2 tablet osteocare vermisti. Cok memnun kaldim. Hsmilelikte yanda sirnasinda disim curumedi hic

arkadaşlar mrb, ben 2.kez anne olmak ıstıyorum. ancak bazı endıselerım var su acıdan dıslerım cok dayanıksız dolgusuz bır tane dısım kalmadı sadece en ondekıler harıcınde hepsınde dolgu var. hamılelıkten sonra hepsını kaybedersem dıye korkuyorum.takma dıs takmak ıstemıyorum:((ımlanttan da korkuyorum. bır de ailemde baba tarafımda babam ve halam erken yasta takma dıs takmaya baslamıslar yaklasık 35 lı yaslarda ben de 34 yasındayım sımdılık fena degıl dıslerım ama hamılelıkte ne olur bılemıyorum.benımle aynı sorunu yasayan arkadaslarım var mı?

benimde dişlerim dolgu dolu üstelik ön dişimde kanal tedavisi var ben hamileyken su gibi süt içtim 1 lt ye yakın hmileyken kilo aldım evet sağğlıklı besin değeri yüksek olan bişey oldğu için o kiloları hemenverdim. pata makarna börek yeseydim veremezdim.sütten korkma üstelik bebeğim 55 cm doğdu 2 yaşında millet 4 mü diyo boyu uzun olduğu için

arkadaşlar
konuyu actıktan sonra sureklı gıttığım dıs doktorumdan kalsıyumu dr vermıyorsa kendı bıldıgıne tuketmenın yanlıs olacagını bıldırdı cunku bır tanıdıgı bılıncsızce kalsıyum tuketmeıs hamıleyken ve cıcugunun kafatası ıskeletı normal bebeklerden farklı olusmus. yanı ozurlu gıbıymıs kafatası..bilginize

Benim doktorum gunde 1000 mg kalsiyum sandoz verdi bana 3. Ayin sonundan itibaren. Daha sonra doktor degistirdim 5. ayda. Kalsiyum kullandigimi soyleyince aynen devam dedi. Hatta emzirme suresince de kullanmami tavsiye ettiler, ki her ikisi de son derece iyi doktorlar.

Back