- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi pinkyhelin
-
Evet öyle oldu, tamamen aklımdan çıkmış. Kan testinde, net sonuç çıkarmı 2 hafta sonra? Evet biliyorum insanlar çok deniyor ama hemen olanda var oyüzden tedirgin oldumbebek için heyecan yapmışsınız o yüzden unutmuş olabilirsiniz tedavi olayını, tatlı heyecanlar bunlar ama tek seferde de hemen olmaz herhalde insanlar aylarca yıllarca uğraşıyor da olmuyor. canınızı sıkmayın test yaparsınız tedaviden önce. doktorunuzla da paylaşın kan verir öyle emin olursunuz
Merhaba
Evliyim ve uzun zaman sonra çocuk için karar verdik. 1 ay önce ilacı bıraktım ve hiç cinsel ilişki yaşamadık bu ayda, hormonların çıkması için. Geçen hafta reglim oldu ve bugün biter bitmez sabah ilk defa korunmasız bir şekilde seviştik. Unuttuğum birşey var, x konusuyla alakalı tedavi görmem lazım fakat bu tedaviyi görebilmem için hamile olmamam gerek (bebeğe zararlı olur diye). Fakat ben bunu tamamen unutmuşum. Bu tedavi 15 gün sonra olacak. Bu ayın sonuna kadar korunmadam sevişmeyeceğim ama bu sabahki olaydan sonra hamile kalmışmıyımdır bilmiyorum.. hamilelik testi yapsam 2 hafta sonra (tam tedaviden önce) belli olurmu? Testi yapıp negatif çıkarsa ve tedavi gördükten sonra hamile olduğumu öğrenirsem bebeğime zarar gelirse diye ödüm kopuyor
Doğru söylüyorsunuz bilerek yazmadım fakat gebelere o tedaviyi yapmıyorlarda. Ben gerçekten böyle birşeyi nasıl unutmuş olabilirim bilmiyorumTedavi goreceginiz konu belki cocuga hic zarar verecek bir konu degildir? Olmadi gebeyseniz tedaviyi erteleyin. Ama simdi x konusu dediginizin ne oldugunu bilmedigimiz icin yorumlar cok havada kalacak
Doğru söylüyorsunuz bilerek yazmadım fakat gebelere o tedaviyi yapmıyorlarda. Ben gerçekten böyle birşeyi nasıl unutmuş olabilirim bilmiyorum
X yine yalnız kalmış.X nedir?
10 gün sonra belli olur gebelik kan testinde. Düşük ihtimal gibiMerhaba
Evliyim ve uzun zaman sonra çocuk için karar verdik. 1 ay önce ilacı bıraktım ve hiç cinsel ilişki yaşamadık bu ayda, hormonların çıkması için. Geçen hafta reglim oldu ve bugün biter bitmez sabah ilk defa korunmasız bir şekilde seviştik. Unuttuğum birşey var, x konusuyla alakalı tedavi görmem lazım fakat bu tedaviyi görebilmem için hamile olmamam gerek (bebeğe zararlı olur diye). Fakat ben bunu tamamen unutmuşum. Bu tedavi 15 gün sonra olacak. Bu ayın sonuna kadar korunmadam sevişmeyeceğim ama bu sabahki olaydan sonra hamile kalmışmıyımdır bilmiyorum.. hamilelik testi yapsam 2 hafta sonra (tam tedaviden önce) belli olurmu? Testi yapıp negatif çıkarsa ve tedavi gördükten sonra hamile olduğumu öğrenirsem bebeğime zarar gelirse diye ödüm kopuyor
Konuyla alakasi yok ama aklima geldi yalniz kalmis dediginiz icinX yine yalnız kalmış.
Bende matematiği çok severdim. Ne zaman işin içine x-y girdi o zaman hep 0 almaya başladım.Konuyla alakasi yok ama aklima geldi yalniz kalmis dediginiz icin
Matematik hocamiz derdi ki x yalniz kaldi hani ona deger verelim ve deger vermekten korkmayalimben de denistim ki "Hocam biz değer verdiğimi, insanlardan hep farkli reaksiyon aldığımız icin deger vermeye korkar olduk"
Aksine yüksek. Yeni yumurtanin oluşmuş olma ihtimali oldukça yuksek. Nereden biliyorum "birşey olmaz aşkım yeni adetim bitti." "Allah hayırlı etsin, hamilesiniz." Diyaloglari yaşandıAdetten sonra hemen hamile kalma ihtimali düşük. Yine de kan testi verirsiniz 15 gün sonra
Kendini üzme , herşey olacağına varır , hayırlısı de herşeyin sevgilerMerhaba
Cok dogru ayni durumu yasadimAksine yüksek. Yeni yumurtanin oluşmuş olma ihtimali oldukça yuksek. Nereden biliyorum "birşey olmaz aşkım yeni adetim bitti." "Allah hayırlı etsin, hamilesiniz." Diyaloglari yaşandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?