Hamilelik ve düşüncesizliğim!

pinkyhelin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Merhaba

Evliyim ve uzun zaman sonra çocuk için karar verdik. ilk defa korunmasız bir şekilde seviştik.
x konusuyla alakalı tedavi görmem lazım fakat bu tedaviyi görebilmem için hamile olmamam gerek (bebeğe zararlı olur diye). Fakat ben bunu tamamen unutmuşum. Bu tedavi 15 gün sonra olacak. belli olurmu? Testi yapıp negatif çıkarsa ve tedavi gördükten sonra hamile olduğumu öğrenirsem bebeğime zarar gelirse diye ödüm kopuyor

Son düzenleme:
bebek için heyecan yapmışsınız o yüzden unutmuş olabilirsiniz tedavi olayını, tatlı heyecanlar bunlar ama tek seferde de hemen olmaz herhalde insanlar aylarca yıllarca uğraşıyor da olmuyor. canınızı sıkmayın test yaparsınız tedaviden önce. doktorunuzla da paylaşın kan verir öyle emin olursunuz

Evet öyle oldu, tamamen aklımdan çıkmış. Kan testinde, net sonuç çıkarmı 2 hafta sonra? Evet biliyorum insanlar çok deniyor ama hemen olanda var oyüzden tedirgin oldum

Ertesi gün hapı neden içmediniz?
Birşey olmaz inşaAllah.

Tedavi goreceginiz konu belki cocuga hic zarar verecek bir konu degildir? Olmadi gebeyseniz tedaviyi erteleyin. Ama simdi x konusu dediginizin ne oldugunu bilmedigimiz icin yorumlar cok havada kalacak

Tedavi goreceginiz konu belki cocuga hic zarar verecek bir konu degildir? Olmadi gebeyseniz tedaviyi erteleyin. Ama simdi x konusu dediginizin ne oldugunu bilmedigimiz icin yorumlar cok havada kalacak
Doğru söylüyorsunuz bilerek yazmadım fakat gebelere o tedaviyi yapmıyorlarda. Ben gerçekten böyle birşeyi nasıl unutmuş olabilirim bilmiyorum

Muhtemelen gebe degilsinizdir, olmadı tedaviye girerken gebelik supheniz olduğundan bahsedin, test yaparlar hemen ona gore tedavi olursunuz.
Doğru söylüyorsunuz bilerek yazmadım fakat gebelere o tedaviyi yapmıyorlarda. Ben gerçekten böyle birşeyi nasıl unutmuş olabilirim bilmiyorum

X nedir?

Reglden bi kaç gün snr yumurtlama günü. Yani çok düşük ihtimal hamile olmanız. Hani o ilk seferde hamile kalanlar da yumurtlama gününe denk geliyor. Uygulamanız yok mu ordan bakın yumurtlama gününüz değildir zaten

10 gün sonra belli olur gebelik kan testinde. Düşük ihtimal gibi

X yine yalnız kalmış.
Konuyla alakasi yok ama aklima geldi yalniz kalmis dediginiz icin

Matematik hocamiz derdi ki x yalniz kaldi hani ona deger verelim ve deger vermekten korkmayalim ben de denistim ki "Hocam biz değer verdiğimi, insanlardan hep farkli reaksiyon aldığımız icin deger vermeye korkar olduk"

Bende matematiği çok severdim. Ne zaman işin içine x-y girdi o zaman hep 0 almaya başladım. Hoca diyodu ki ne bu notlar 'Hocam x - y çıktı mertlik bozuldu diyodum. '

hamileliğin nasıl oluştuğunu bildiğinize emin misiniz? üreme çağına gelmiş ve hamile kalmaya çalışan bir kadın olarak bedeninize bu denli yabancı olmanız beni üzdü.

Adetten sonra hemen hamile kalma ihtimali düşük. Yine de kan testi verirsiniz 15 gün sonra
Aksine yüksek. Yeni yumurtanin oluşmuş olma ihtimali oldukça yuksek. Nereden biliyorum "birşey olmaz aşkım yeni adetim bitti." "Allah hayırlı etsin, hamilesiniz." Diyaloglari yaşandı

Kendini üzme , herşey olacağına varır , hayırlısı de herşeyin sevgiler

reglim bitiyor ve 4 gün sonra yumurtlama gösteriyor takvim. spermler içeride 5 güne kadar yaşayabiliyor. yani adetten hemen sonrasında riskli benim için. döngüsü farklı olanlar için benimki kadar yüksek olmayabilir ama bir çok kişide adet sonrası günler, adet öncesi günlere göre daha riskli. 24 saat dolmadıysa ertesi gün hapı almayı düşünebilirsiniz.

Aksine yüksek. Yeni yumurtanin oluşmuş olma ihtimali oldukça yuksek. Nereden biliyorum "birşey olmaz aşkım yeni adetim bitti." "Allah hayırlı etsin, hamilesiniz." Diyaloglari yaşandı
Cok dogru ayni durumu yasadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…