Hamilelik ve cinsel ilişki

tatlım herkes düşücelerini söylemiş ve güzelde fikirler vermişler sana.bende eklemeden edemedim;bi kere şu anda sen sexten önce bebeğini düşüneceksin bu bir.ikincisi illede tatmin olacaksan eşinle bunu başka yollarlada yapabilirsin.kalbini ferah tut canım durumunuz sık raslanan bi durum:)) geçer ilerde.

senin esin hic is icin falan evden uzakta olmadi mi? veya hasta olmadi mi? morali bozuk olmadi mi? veya kus olmadiniz mi hic?
araliksiz yasadiniz yani ve simdi sana zor geliyor
alla alla ya demek evlilikte ne olursa olsun cinsellik yasaniyor durdurak bilmeden
sasirdim ben cok

Şaşırdım açıkcası. Şu dönemde cinsellikten çok doğacak bebeğinizi düşünmeniz gerekirdi.
Tamam alışkın olduğunuzdan bahsetmişsiniz ama bebeğiniz için sabredin biraz... :)

canım sade senin eşinle arandaki sıkıntı değil herkes aynı şeyleri yaşıyor benim hamileliğim çok güzel geçti ve bana doktorum cinsel ilişkiyle ilgili hiçbir yasak koymadı ben doğumumdan 1 gün öncebile yaşadım hiçbir problem olmadı bence eşinin yanında doktorunla konuş bir diğer husus sn losa iken allah eşlere farklı bir sabır veriyor bunun için canını sıkma soğumaksa evet belki soğuya bilirsin ama bunun üstesinden gelirsiniz
rüya konusunda ise fazla kıskançlık yapıyosun eşin bunu sana alatmasa nerden bilicen ve bu takılacakbir şey değil en önemlii sevinmen lazım eşin seninle herşeyini p*aylaşıyo
kendini skma takma kafana herşey yoluna girer bebeğini bi kucağna al bak bunları nasıl unutacaksınız şimdiden ikinizede bebişinizle mutluluklar

evlilik sadece sex üstüne kurulmamalı bencede
hastalıgı var
iş dolaysıyla ayrı kalması var
siz durum gibi hamilegi var
var oglu var yanı
keske butun dertler sızın dertdınız gıbı olsa
az sabretmesini bilin
bazen de bir seylerı özlemek lazım

arkadaslar sakami yapiyorsunuz esiniz rüya gördügünü anlatmassa nerden bileceksin diyorsunuz erkek bu rüya sonucu bosalmissa tipki iliski sonunda oldugu gibi gusül abdesti (yikanmasi)lazim bu farzdir yani sarttir logusalikta iliski ise haramdir yasaktir( 40gün)Sebebi ise rahmin toplanmasi icin bu süreye ihtiyaci vardir ve kanama olsun olmasin sezeryan yada normal dogum hic farketmez bütün yollar acik oldugu icin mikrop kapma olasiligi cok yüksektir ayrica kadinin toparlanmasina yardimci olmasi icin bu süre lazimdir
malum dogum kolay birsey degil

Sayili gün cabuk gecer arkadasim,
bebegin ve senin sagligin ön planda olmali, ne mutlu sanaki anlayisli bi esin var.

Ben 5 aylik hamileyken, ilk çocuguma, esim birgün sevismek istemedi. çok sasirmistim. :1shok: Nedenini sordum, çocuga zarar olur dedi. Korkma seninkini isirmaz dedim :roflol: ve bir daha lafi bile geçmedi jeyyar

Biz Son Güne Kadar Girdik. çok şükür Geçi Bitti. Dokorum Girebilirsin Dedi Bi Sorun Yoktu. Ama Eşinin Istememesi Normal Sikma Canini. Lohusaliktta Neden Girilmiyo Onu Anlamadim. Biz Girdik. 1 Hafa Sonra
Canım hem dinen hemde tıbben doğumdan sonra 40 gün ilişkiye girilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…