• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik ve antibiyotik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kelebeginruyasiiii

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2023
9
1
6
Merhaba. Adetime 8 gün var. Hamile olup olmadığımı bilmiyorum. Daha çok erken olduğu için kan testinde de çıkmayabilir. Fakat boğaz iltihabı sebebiyle 1000 mg amoklavin antibiyotik kullanmam gerekiyor. Sizce ne yapmalıyım? ☹️ Belki de hamilelik gibi bir durum yoktur şu an ama uzun zamandır bebek düşüncesi olduğu için insan tedirgin oluyor.

Merhaba. Adetime 8 gün var. Hamile olup olmadığımı bilmiyorum. Daha çok erken olduğu için kan testinde de çıkmayabilir. Fakat boğaz iltihabı sebebiyle 1000 mg amoklavin antibiyotik kullanmam gerekiyor. Sizce ne yapmalıyım? ☹️ Belki de hamilelik gibi bir durum yoktur şu an ama uzun zamandır bebek düşüncesi olduğu için insan tedirgin oluyor.
Ever bebek düşünüyorsanız kendinizden şüpheleniyorsaniz antibiyotik kullanmaniz doğru değil ama şöyle söylim rahat olum Rabbım kesmet ederse her türlü eder. Ben ilk gebeligimde hamile kaldığım ay 3 4 tane 1000 mg antibiyotik yemiştim. Atom serum vurdurmuştum ama bi sorun olmadı üstüne hamile kaldim

İçmek istemiyorum her türlü ihtimale karşın fakat içmem gerekiyor. Her sabah test yapıyorum nolur nolmaz diye. En son yaptığım testte varla yok arası, beyaz bir silik çizgi var. Kuru haliyle çektim ama ilk aşamada da çıkmıştı. Ya da psikolojik ben mi öyle götürüyorum onu da bilmiyorum. Reglime 7 gün var.

Eklentiler

• IMG_20230918_171553.jpg
    IMG_20230918_171553.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 30
Back