- 29 Haziran 2015
- 4
- 2
- 45
-
- Konu Sahibi efsundeniz
şikayetlerimi yaşamayan neler çektiğimi asla bilemez.her gün ağlıyorum, yoğun bir isteksizlik, evin içinde duramama,kendini kusturma ,yolda bitkinlikten yürüyememe, yoğun bir sıkıntı...yemek malzemelerini elime aldığımda stres ve kaygı daha da artıyor, sanki hayatımda herşey mahvolacakmış korkuları.bu halimden nefret ediyorum zaten benim gibi olan da yoktur beni anlamamanız çok normalbunları neden yapamıyorsun? anksiyete bozuklugu bunlara mani mi?
sağlık güvencem var, fakat şu an bulunduğum ilde devlet hastanesinde psikolog yok sadece psikiyatrist var. mecburen özeli denedim ama inanın maddi durumu çok iyi olan biri bile terapiye devam etmezdi.hamileliğimdn dolayı ilaç kullanamadığım için şuanki durumumu kendi kendime yenmeye çalışıyorum şu an bunları yazarken bile ağlıyorum hamilelik ve depresyon gerçekten çok zor allah kimseye böyle sıkıntılar yaşatmasınSigortaniz yok mu? nicin tedaviyi birakiyorsunuz, devletin de doktorlari var.
niye hamile kaldınız?şikayetlerimi yaşamayan neler çektiğimi asla bilemez.her gün ağlıyorum, yoğun bir isteksizlik, evin içinde duramama,kendini kusturma ,yolda bitkinlikten yürüyememe, yoğun bir sıkıntı...yemek malzemelerini elime aldığımda stres ve kaygı daha da artıyor, sanki hayatımda herşey mahvolacakmış korkuları.bu halimden nefret ediyorum zaten benim gibi olan da yoktur beni anlamamanız çok normal
Seni cok iyi anlıyorum canım kaygı bozukluğu bende de vardı bazen hala yaşıyorum ben ilaç kullanmadım sadece terapiye gittim o da bi kaç kez bu senin için klişe gelecek biliyorum ama biraz kendi kendi 'nin dr ü ol.kendini salma korkularından ötürü kendini sınırlama.kaygı her insanda var sadece seninkiler biraz fazla kafanı devamlı birseykerle meşgul et yemek yapınca kötü oluyorum deyip yappmamazlik ypma devam et sonrasında o endişeni yendiğini göreceksinşikayetlerimi yaşamayan neler çektiğimi asla bilemez.her gün ağlıyorum, yoğun bir isteksizlik, evin içinde duramama,kendini kusturma ,yolda bitkinlikten yürüyememe, yoğun bir sıkıntı...yemek malzemelerini elime aldığımda stres ve kaygı daha da artıyor, sanki hayatımda herşey mahvolacakmış korkuları.bu halimden nefret ediyorum zaten benim gibi olan da yoktur beni anlamamanız çok normal
beni anlayan birinin olması beni çok mutlu etti,tavsiyelerin için çok teşekkür ederim söylediklerine uymaya çalışacağım canımSeni cok iyi anlıyorum canım kaygı bozukluğu bende de vardı bazen hala yaşıyorum ben ilaç kullanmadım sadece terapiye gittim o da bi kaç kez bu senin için klişe gelecek biliyorum ama biraz kendi kendi 'nin dr ü ol.kendini salma korkularından ötürü kendini sınırlama.kaygı her insanda var sadece seninkiler biraz fazla kafanı devamlı birseykerle meşgul et yemek yapınca kötü oluyorum deyip yappmamazlik ypma devam et sonrasında o endişeni yendiğini göreceksin
İnşallah uyabilirsin canım korkularını kaygılarını yaz kağıda geldiğinde mesela sonra olma olasiliklarini yaz mesela bayilmaktani korkuyorsun neden bayılır bi insan hastalıktan sende bayilmana sebep olacak bir hastalık yoksa bayılma olasiligin düşüyor bunun gibi misal .sonra otur sahip olduğun güzel şeyleri yaz bu sukrunu ve mutluluğunu arttrir .kaygılar geldiğinde o korkuların senin dusuncelrin değil anksieyetedn kaynaklı ve gerçek olmadıkları ni düşün .beni anlayan birinin olması beni çok mutlu etti,tavsiyelerin için çok teşekkür ederim söylediklerine uymaya çalışacağım canım
şikayetlerimi yaşamayan neler çektiğimi asla bilemez.her gün ağlıyorum, yoğun bir isteksizlik, evin içinde duramama,kendini kusturma ,yolda bitkinlikten yürüyememe, yoğun bir sıkıntı...yemek malzemelerini elime aldığımda stres ve kaygı daha da artıyor, sanki hayatımda herşey mahvolacakmış korkuları.bu halimden nefret ediyorum zaten benim gibi olan da yoktur beni anlamamanız çok normal
şikayetlerimi yaşamayan neler çektiğimi asla bilemez.her gün ağlıyorum, yoğun bir isteksizlik, evin içinde duramama,kendini kusturma ,yolda bitkinlikten yürüyememe, yoğun bir sıkıntı...yemek malzemelerini elime aldığımda stres ve kaygı daha da artıyor, sanki hayatımda herşey mahvolacakmış korkuları.bu halimden nefret ediyorum zaten benim gibi olan da yoktur beni anlamamanız çok normal
buyrun sizi anlayan hamile geldi beş yıldır anksiyete bozukluığu ve panik atakla boğuşan birisiyim...hatta kaygı bozukluğum biraz fazlaca..kapalı alan fobimde mevcut..ben paraya kıyıp psikoloğa gittim ama anlık fayda sağladığüını düşünüyorum o yüzden bu ay bıraktım seansı 230 lira olan bir yerdi hemde...kişi kendinin doktoru olmalı sözü çok doğru ama bunun farkında olsak zaten hastalığımızdan eser kalmayacak..bende nefes darlığı ve çarpıntı ile uğraşıyorum..dışarı çıkarken fenalık geliyor zaten pek bir yere gidemiyorum da..yalnız şunu düşünmeni istiyorum eline yemek yapmak i,çin meyve sebzeyi aldığında atak geliyorsa erlinde tutmaya devam et alt tarafı sebze napacaksın gel hadi de..bir atak geçirirsin iki geçirirsin üçüncüye bir şeyin kalmaz..
sormak istediğin konuşmak istediğin şeyler olursa burdayım.
burayı meşgul etmeyek diye sana mesaj atacaktım nedense görülmüyor bana özelden dönsene canımsenden beterleri var inan bendede yaygin anksiyete bozuklugu var, seni cok iyi anliyorum senin yasadiginin beterini yasiyorum bazen, ilacta kullanamiyorum ataklar geldiginde cok kotu oluyorsun Allah kimsenin basina vermesin.
offf offf parkbyull benim anksiyetem gitgide kotulesiyor kafayi siyirmaktan korkuyorum
aslinda kafayi siyirip hepden mi kurtulsak bu dertten