- 9 Eylül 2020
- 44
- 12
- 3
- 29
- Konu Sahibi Aishaalizadhe
-
Vallah ilk gun kahverengiydi akintim fakat sonra regl oldum 4 u reglim bitdiCanım var gibi gözüküyor ama yanlış mı anladım adet mi gördün bu ay?
Yani kimi kadınlarda hamilelikte de adet görme devam edebiliyormuş ama sizin netleştirmek için tabi ki kan testi şart.Vallah ilk gun kahverengiydi akintim fakat sonra regl oldum 4 u reglim bitdi
Ne yazikki suan cikamihoruz ben Azerbaycandan yaziyorum kendim. Cika bilirim. Fakat kizimi yanimda goturememYani kimi kadınlarda hamilelikte de adet görme devam edebiliyormuş ama sizin netleştirmek için tabi ki kan testi şart.
Kecen gunki testlerden farklo marka aldim acaba bundada cikarmi diye . Birde su damlatdim acaba 15 dakikaya belirdi hani belki qurumadir deye pembe gitmedi oldugu kimiYumurtlama dönemindesin şuan testlerde sıkıntı var koyu ama renk yok biraz fazla solda sanki kan vermen lazım emin olmak için ama bnce hamilelik yok
Su neden damlattın ki? Kan ver emin ol bnceKecen gunki testlerden farklo marka aldim acaba bundada cikarmi diye . Birde su damlatdim acaba 15 dakikaya belirdi hani belki qurumadir deye pembe gitmedi oldugu kimi
Su damlatın kuruma çizgisiyse beyaz olur değilse pembe kalır diyorlar ya ondan herhalde.Su neden damlattın ki? Kan ver emin ol bnce
Varsa çıkıyo zaten zorlayıp kafa karıştırıyolar daha çok hayırlısı ne deyimSu damlatın kuruma çizgisiyse beyaz olur değilse pembe kalır diyorlar ya ondan herhalde.
5 dakikadan sonra çıkan sonuçlar geçerli değildir bence siz 15 dakika içinde diyorsunuz 5 dakikadan sonra mı çıktı ikinci çizgi evde testiniz varsa yarın sabaj ilk idrarla bidaha yapın benceMerhaba 1.2 gun once ben test yapmisdim o testlerde soluk 2 ci cizgi cikmisdi, benim batima daha 2 hafta var fakat ben agustosun 20 i yumurtlama gunumde ilisye girdim fakat ayin 31 i 1 gun kahverengi akintim oldu ardindan regl oldum ve eylulun 4u reglim bitdi.fakat bas donmem kasiklarda hafif agrilarim.goguslerimde hafif hafif batmalar ve cok cok sumuksu beyaz uzayan akintim var genelde bu kadar akintim olmaz .suphelendim testyapmisdim bundan onceki anketimde o testlerin resimleri var . Bu gun sabahda test yapdim 15 dakika icinde pembe 2 ci cizgi olusdu lutfen yardimci olun acaba hamilelik ola bilirmi pandemi nedeniyle evden cikamiyorum 1 yasinda kizim var onu birakib cikamiyorum qan testi icin
Evet oylede yaptim ama pembelik kaldiSu damlatın kuruma çizgisiyse beyaz olur değilse pembe kalır diyorlar ya ondan herhalde.
5 dakikada 2 ci cizgini hafif gordum fakat 15 dakika cekdi pembeliyi5 dakikadan sonra çıkan sonuçlar geçerli değildir bence siz 15 dakika içinde diyorsunuz 5 dakikadan sonra mı çıktı ikinci çizgi evde testiniz varsa yarın sabaj ilk idrarla bidaha yapın bence
Teste göre gebelik var ama adet olmuşsunuz buda düşündürücü kanamanız nasıldı normal adet kanaması gbi mi5 dakikada 2 ci cizgini hafif gordum fakat 15 dakika cekdi pembeliyi
Canım baya hamilesin bu teste göre.. Ama adet tarihime 2 hafta var demen de bi enteresan.. Geç döllenme falan gibi birşey herhalde.. Allah kalbine göre versin yaaMerhaba 1.2 gun once ben test yapmisdim o testlerde soluk 2 ci cizgi cikmisdi, benim batima daha 2 hafta var fakat ben agustosun 20 i yumurtlama gunumde ilisye girdim fakat ayin 31 i 1 gun kahverengi akintim oldu ardindan regl oldum ve eylulun 4u reglim bitdi.fakat bas donmem kasiklarda hafif agrilarim.goguslerimde hafif hafif batmalar ve cok cok sumuksu beyaz uzayan akintim var genelde bu kadar akintim olmaz .suphelendim testyapmisdim bundan onceki anketimde o testlerin resimleri var . Bu gun sabahda test yapdim 15 dakika icinde pembe 2 ci cizgi olusdu lutfen yardimci olun acaba hamilelik ola bilirmi pandemi nedeniyle evden cikamiyorum 1 yasinda kizim var onu birakib cikamiyorum qan testi icin
Ilk gun kahverengi geldi fakat sonra normal adet gibi oldumTeste göre gebelik var ama adet olmuşsunuz buda düşündürücü kanamanız nasıldı normal adet kanaması gbi mi
Cook tesekkur ederim canimCanım baya hamilesin bu teste göre.. Ama adet tarihime 2 hafta var demen de bi enteresan.. Geç döllenme falan gibi birşey herhalde.. Allah kalbine göre versin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?