Ikinci test sadece pozitif gozukuyor. Hepsini ayni saattemi yaptiniz?
Ben cuma aksam erken gebelik testi yapmistim negatifti. Sonraki sabah normal test pozitif cikmisti.
Cok su ictiyseniz oda etkileyebilir
Aslında en son yaptığım sabahın ilk idrariydiHayır hergün 1ini yaptım negatif çıkanı bugün yaptim
Onu nasıl anlayabiliriz peki ilk gebelik olacak ve 1yıldır evliyizKimyasal olmuş olabilir.
Onu nasıl anlayabiliriz peki ilk gebelik olacak ve 1yıldır evliyiz
Hayır farklıTestler silikleşir. Yani beta gitgide düşer (misal 40-25-10-0) ve sonunda regl olunur. Son negatif çıkan test ile silik çıkan test aynı marka mı?
Hayır farklı
İlk 10dakikada çıktı2. test sankı beklemekten cızgı cıkmıs gıbı. kacıncı dk sında bu fotoyu cektın?
Yarın kan testi vericemO zaman beta algılama seviyeleri değişir ve arkadaşın dediği gibi tüketilen sıvı miktarı da önemli. Yarın sabah bir test daha yapın isterseniz elinizde varsa. Onda da çıkmazsa yoktur.
yarın ılk ıdrarla yenıle ve 5. dk da cek foto :) ınsallah cızgı cıkar hayırlısıylaİlk 10dakikada çıktı
Yarın kan testi vericem inşallah hamileyimdiryarın ılk ıdrarla yenıle ve 5. dk da cek foto :) ınsallah cızgı cıkar hayırlısıyla
Kan verdiniz miİnşallah hamilelik vardır
Yarın kan testi vericem inşallah hamileyimdir
Evet verdim bugün de öğrendim 0.200 HCG hamile değilim yaniKan verdiniz mi
Kızlar teşekkürler öncelikle yardımcı olduğunuz için maalesef HCG 0.200 hamile değilimKızlar iki tanesi pozitif son yaptığım negatif çıktı sizce hamile miyim değil miyim lütfen yardımcı olun lütfen,
Not=hergün 1tane yaptım bu negatif çıkan bugünün
Evet verdim bugün de öğrendim 0.200 HCG hamile değilim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?