Hamilelık varmı ?test gecerlimi

sevvalllllll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
209
93
48
27
Merhaba hanımlar .. ben dün bir gebelık testi yaptım ve 3 dakika bekledim bekledikten sonra negatif tek çizgiyi görünce poşetine koyup dolaba koydum fakat sabah baktığım zaman çift çizgi olmustu kıpkırmızıydı çizgi bu konu hakkında düşünceleriniz nedir ?

merhaba. sonradan cıkan sılık cızgı yanlıs olabılıyo bazen boyle buharlasma cızgısı gb ama belırgın pembeyse fotoda cıkacak kadar sanmıyorum hata olacagını ben de ılk yaptıgımda bısıycık cıkmadı 4 5 dk da ertesı gun çöpten alıp baktıydım bıldıgın sılıktı ama pembe yanı gorunur sekılde nasıl ılk dklarda cıkmadıgına sasırdım hata var sandım .ayın 5 ıydı o ılk test.. 8 ınde bhcg 85 cıkmıstı. yanı ben olsam sabah tekrarlardım :)

Merhabalar Burçin hanım teşekkür ediyorum cevabınızdan dolayı Fotoğrafta cıkabilicek kadar belirgin idi , tam silik değil bildiğimiz kıpkırmızı belirgin bir çizgi bende çok şaşırdım ilk defa böyle bişey basıma geldi :) bakalım çok da umutlanmamak gerek sabah ilk idrar ile tekrardan yapacagım.. :)

Slm kızlar ben de dün gebelik testi yaptım bugün sabah bir baktım çift çizgiarada çift çizgi çıkıyordu ertesi günler ama bu pembe çizgi adetime 10 gün var ovulasyon testi de yaptım oda çift çizgi ümitlenek istemiyorum ama

Eklentiler

• 20200116_195418.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 47
  • 20200116_195359.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…