Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün sonra tekrar bi deniyim hayırlısı bakal teşekkürler3-4 gün sonra tekrar yapın ben silik çizgiyi gördüm inşallah gelir bebiş :)
Tamam teşekkür ederimHafif çizgi var gibi sabah tekrar yapın isterseniz geç döllenme olabilir
Teşekkür ederim hayırlısı inşallahGebelik var kan vermelisin hayirli olsun
PozitifMerhaba geçen ay 8 inde adet oldum bu ay daha olmadım test yaptım ama çok silik bir çizgi cikti geç döllenme olabilirmi
Merhaba acaba sonucunuz nedirMerhaba geçen ay 8 inde adet oldum bu ay daha olmadım test yaptım ama çok silik bir çizgi cikti geç döllenme olabilirmi
Yeni girdim uygulamaya çokta kullanımını şuan kestiremedim kızlar benim bir yıl oldu hiç korunmadim gebelik olmadı bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum 12 gün geçti test yaptm sizce var mıdır kizlar
Allah razı olsun cnm cümlemize inşallah. Vücudumda iğnenin etkisi kalmadığını düşünüyorum bilmiyorum tereddute de girdim idrar testleri çok yanıltır bilirsinizBagiriyor ben burdayim diye :))))
Hayirli olsun
Hayirli evlat olmasini nasip etsin saglikli sihatli kucagina almak nasip olsun :)))
Bi kaç gün bekle 14. gün yap canm testte koyulaşma olacakmı bakYeni girdim uygulamaya çokta kullanımını şuan kestiremedim kızlar benim bir yıl oldu hiç korunmadim gebelik olmadı bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum 12 gün geçti test yaptm sizce var mıdır kizlar
Evet ben 8 gün test yapmstm çok çok silikti hayalet qibiydi e ben bakiorm 13-14 TE yaptım bunlar koyulaşma bariz varBi kaç gün bekle 14. gün yap canm testte koyulaşma olacakmı bak
İğne etkisi olmasın
Önceki günlerde test yaptınmı eğer onlardan bi tık koyulaştıysa gebesin
Ben 13. Gün yapmıştım çizgi cıktı 16. Günde regl olmuştum
O zaman vardır canm hayırlı olsunEvet ben 8 gün test yapmstm çok çok silikti hayalet qibiydi e ben bakiorm 13-14 TE yaptım bunlar koyulaşma bariz var
İnşallah vardır canım dayanamadim kan verdim bakalım bugün 14 günüm bugünde test yaptım pozitif cikmsti bekliyorum sonucun çıkmasınıO zaman vardır canm hayırlı olsun
Ayy hadi hayırlı haberler alırsın inşallahİnşallah vardır canım dayanamadim kan verdim bakalım bugün 14 günüm bugünde test yaptım pozitif cikmsti bekliyorum sonucun çıkmasını
60,54 var mıdır sizceAyy hadi hayırlı haberler alırsın inşallah
Evet canm hayırlı olsun 5 üstü gebelik zaten60,54 var mıdır sizce