• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik var mı

mzzel

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2023
32
17
8
26
Arkadaşlar şubat ayında ikiz bebeklerimin kalbi durdu ve kürtaj oldum. Yeniden çocuk düşünüyoruz sizce var mı adetime 3 gün var özel bir polikinlikte kan verdim ne var ne yok dedi çarşamba günü kendi doktoruma randevum var?

Eklentiler

• IMG_20231209_125859.jpg
    IMG_20231209_125859.jpg
    179,1 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20231209_112551.jpg
    IMG_20231209_112551.jpg
    212,8 KB · Görüntüleme: 92
Arkadaşlar şubat ayında ikiz bebeklerimin kalbi durdu ve kürtaj oldum. Yeniden çocuk düşünüyoruz sizce var mı adetime 3 gün var özel bir polikinlikte kan verdim ne var ne yok dedi çarşamba günü kendi doktoruma randevum var?
Silik bir çizgi var pozitif görünüyor

Silik çizgi gözüküyor ilk 5 dakikanın içinde çıktıysa var gibi gözüküyor. Kan değeriniz ne çıktı bir şey söylemediler mi ?

Silik çizgi gözüküyor ilk 5 dakikanın içinde çıktıysa var gibi gözüküyor. Kan değeriniz ne çıktı bir şey söylemediler mi ?
yapar yapmaz cıktı kan değerimi sordum küçük bir klinikti değer vermediler 1 hafta sonra tekrar bakalım negatifte diyemiyoruz pozitifte daha küçük dediler

Back